öss'ye giren arkadaşlar için...

uLan 24 tercihten gidip de 24. Tercih açıköğretim mi tutar yaa :salut:

Şimdi soruyorum ; Açık öğretim tutmuş yalnız ben ek kontenjan secimi yapabilir miyim ??? :silent: Ne zaman dır Tercihler ???

uLan 24 tercihten birisi tutmaz mı be kardeşim :salut: Gitmiş açıköğretim tutmuş :salut:
Şimdi Ek kontenjan dan tercih yapamaz mıyım A.Ö. Tuttuğu için ??? Yoksa yapabilir miyim ??? Ne zamandır tercih tarihleri :)

Bilenler buraya :cherry:

uLan 24 tercihten birisi tutmaz mı be kardeşim :salut: Gitmiş açıköğretim tutmuş :salut:
Şimdi Ek kontenjan dan tercih yapamaz mıyım A.Ö. Tuttuğu için ??? Yoksa yapabilir miyim ??? Ne zamandır tercih tarihleri :)

Bilenler buraya :cherry:

valla tututuğu için ek kontenjan yapabilir misin bilmiyorum:silent: sorup soruşturmak lasım

Sor sorustur o zaman be kardeşim :) Merkezdesin sen ; Ben allahın dağındayım biliyorsun :p

hehe arkadaşlar valla büyük bir dertten kurtulduk benim de 4. tercihim tutmuş Yeditepe üni Fizik (Burslu) hepimize geçmiş olsun:)

mesut çok güzel bi sonuç tebrik ederim

benım arkadaşımda aynı bölümün boğaziçi olanını kazandı. bilgisayat teknolojileri öğretmenliğini

Vasco söyle o arkadaşına kayıt döneminde beni bulsun, yardımcı olayım.

mesut çok güzel bi sonuç tebrik ederim

benım arkadaşımda aynı bölümün boğaziçi olanını kazandı. bilgisayat teknolojileri öğretmenliğini

saol erhancığım :cat: yoğun bir dönem başlıyor benim için.bakalım artık :cat: arkadaşına benim yerime tebrik edersin :rendeer:

Vasco söyle o arkadaşına kayıt döneminde beni bulsun, yardımcı olayım.

abi ciddimisin yaa, çocuk çırpınıp duruyor ben ne yapıcam ne edicem diye. çok yakın aile dostumuz ayrıca çocuk. özel msj attım

saol erhancığım :cat: yoğun bir dönem başlıyor benim için.bakalım artık :cat: arkadaşına benim yerime tebrik edersin :rendeer:

tşkler iletirim saol :rendeer:

benimde ankara üni pey.mim. tuttu. Ankara mt beni bekler :p yengi kardeşiminde veterinerlik fakültesi inanılmaz şansa bakın aynı yer aynı şehir aynı kampüs :D

Arkadaşlar açıköğretim Kamu tuttu :silent: Ek kontenjan dan seçim yapabilir miyim ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar