yardımcı olmak isteyen olur mu

Super Moderator
arkadaşlar rizede eski tanıdığım bi amcamız oda bizim gibi motorcu köyde yaşıyor ve bi şekilde bi motoru olmuş ayrıntısını bilmiyorum ancak ufak bi sorunu war benden rica etti
kendisinin bir mont ihtiyacı varmış fuarda yada yakın zamanda mont alıcak bi arkadaş warsa
yada eski montunu kullanmayan bi arkadaş varsa bu rizedeki amcamıza bağışlamak isteyen olursa özelden irtibata geçebiliriz
sanırım bedenide M yada L olması lazım boyu yaklaşık 1,60-1,65 arası
yaşıda sanırım 70-75 oldu:)
ilgilenen olur mu acaba

sen nası ulaştın bu amcaya :) bi bakalım ne çıkacak ... :) benden bi kask işleryebilir. araştıralım :)

Super Moderator
kaskı warmış semih
bu amca eskiden babamın yanında çalışıyodu iş yeri kapanınca rizede köye yerleşti ordan biliyorum

Super Moderator
yok bulunmayacak ben ümidi kestim
kendime montta alamadım ki benim eskiyi yollim:pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Alper bende kullanmadığım bir mont var. Wintex marka, korumaları falan da mevcut. Kış aylarında öyle çok sıcak tutacak bir mont değil ama işini görür diye tahmin ediyorum. Müsait bir zamanda ayarlayalım, teslim edeyim sana...

İyi ki güncellemişsiniz, daha yeni görüyorum başlığı.

Super Moderator
Alper bende kullanmadığım bir mont var. Wintex marka, korumaları falan da mevcut. Kış aylarında öyle çok sıcak tutacak bir mont değil ama işini görür diye tahmin ediyorum. Müsait bir zamanda ayarlayalım, teslim edeyim sana...

İyi ki güncellemişsiniz, daha yeni görüyorum başlığı.

süper bi haber bu çok sevinecek:cat:
allah razı olsun:rendeer:

Kimdir bu adam :) Burda Rize 'li bi genc var daha yeni görüyor bu topic i :farao:

VaLLaha bilmiyorum ; Hiç de 70 yasında Motor kullanan görmedim Rize de:) BeLKi iLÇelerindendir :p

Benimde kullanmadığım Armode marka bir montum var. Korumaları tam (sırt, ceket, omuz, dirsek) özelden adresi gönderirsen karşı ödemeli kargoyu gönderebilirim :) Unutmadan bende amcanın özelliklere uyuyorum, yaş olarak değil tabiki :D

ulen benim de montum yok :D
şaka biyana mont yok ama daha çok ihtiyacı olan bir amcamız var
atlantic süpersün walla helal

alper,

benimde bi montum var temiz yeni gibi. yazlık file bişey. astarlı eğer yine ihtiyaç varsa bende yollayabilirim.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Benden sonra topic coşmuş. Baya bereketli bi başlık olmuş. :mrgreen: İhtiyacı olanlara verelim dimi? Nasıl olsa kullanmıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar