marmaris ve side kimleri görebilirim oralarda

Super Moderator
evet arkadaşlar salı günü marmarisde olacağım 5-6 gün orda kalıp ordan sideye geçicem gelmişken MT dostlarımı görmek isterim
marmarisde BBRR barış abimle görüşeceğim side de kalırkende tubişle görüşcem sanırım antalya ya gidip başka kimleri görebilirim var mı kimse oralardan:):queen:

evet arkadaşlar salı günü marmarisde olacağım 5-6 gün orda kalıp ordan sideye geçicem gelmişken MT dostlarımı görmek isterim
marmarisde BBRR barış abimle görüşeceğim side de kalırkende tubişle görüşcem sanırım antalya ya gidip başka kimleri görebilirim var mı kimse oralardan:):queen:

valla marmarisle sideyi bilmemde gaziosmanpaşa ya gelirsen benle görüşebilirsin :mrgreen:

Çok mutlu oluruz valla :) İkisi de çok sevdiğim arkadaşım memleketime geliyor. Süper :)

yarın sabah 07:40 ucagı ile marmaristeyim akşam 19:00 ucagı ile dönücem ancak 26-30 arası yine marmaristeyim kısmet olursa karşılaşırız bakarsın :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçerken kuşadsına uğramazsan alırım anahtarını bak onagöre zaten yatmaktan sıkıldım

Super Moderator
izmirde beni görmücen mi =)) çayımı içmezsen kavga çıkar :D
aha dayakda yiycez tatilde:p
Marmaris te ben varım dicem ama alper_tim çıkmış forumdan :)
aha şimdi geldim bu seferde sen çıkmışsın:)
Burdur var mı istikamette? :silent:
sanırım yok arabayla çıkıyoruz tatile nerden gidicez onuda bilmiyorum :)
gel canım ben oralardayım :p
sen ordaysan koşa koşa gelirim:queen:
yarın sabah 07:40 ucagı ile marmaristeyim akşam 19:00 ucagı ile dönücem ancak 26-30 arası yine marmaristeyim kısmet olursa karşılaşırız bakarsın :)
walla haberleşelim güzel olur:cat:özelden konuşalım:cat:
dönüşte bana da uğra :D yarın yanındayım he :D
sen bugün gelmede:bounce:
geçerken kuşadsına uğramazsan alırım anahtarını bak onagöre zaten yatmaktan sıkıldım
ben anahtarları şimdiden yollim sana:p:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar