[Adana - MT]

yok beee öğlen yazmıştım, sen yeni okumuşsun :queen:

bi dahakine geceden gelecem ama geziniz süpppeer olmuş...:rendeer:

hele o çay servisi, harika yaaaa... inanın çok hoşuma gitti o manzara ama tepsiyi gürsel abinin elinde görünce hele yengemin bakışları... kız isteme töreninde yengem ikram ettiği kahvenin intikamını alıyormuş gibiii :rendeer: helal yenge..... her ne kadar çkurovalılar yani bizler hoyrat olarak bilinsek de, aslında oldukça paylaşımcıyızdır.... ( bekarım ya, kendime kıs arıyom, reklam geçeyim dedim :p )

:p :rendeer: birdahakii sefere inşallah

bizde biraz delilk war tabi tequ farklı adlandırıyo onu:pbirden karar verdik ama kimseyi bulamadık.5 ten sonra gelmekte istemedik çünkü o saate kadar sabredmedik.nese başka zaman artık:)

bir dahakine önceden haber edersiniz heralde:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydıııııııııııııııııııııın Adananın Elit ve Elit olmayan motırcıları,yarın bicideyiz erken gelen çayı içer,geç gelen bulaşıklara devam,zaferim nolursun çitlek getirme,taze fındık olabilir antep fıstığı olabilir mesela

Günaydıııııııııııııııııııııın Adananın Elit ve Elit olmayan motırcıları,yarın bicideyiz erken gelen çayı içer,geç gelen bulaşıklara devam,zaferim nolursun çitlek getirme,taze fındık olabilir antep fıstığı olabilir mesela

mazeretsiz gelmeyen yine nankördür :p
lütfen çekirdek getirmeyiniz, artık rüyalarıma giriyor :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermesin :rendeer:
bunlar çok yakıyor niye aldınki :p
madem aldın kuyruğunu güzelce doğrultalım, ümit hala doğrultamadı :mrgreen:

ümit yumurtalıkda doğrltmutu sankim o sayılmıyo demi bu kadar kolay doğrulmaz diyosun :p

ahmet abi hayırlı olsun tekerin düz bassın onun kuyrugunu iyice bir dogrultmak lazım:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet sıfırmı almış bilmiyorum ama motor güzel duruyor darısı 306 ile gezenlere olsun,
ahmet artık ekibi nargileye götürürsün:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
ahmetciğim artık şu avatarındaki motosikleti bölümünüde değiştirsen diyorum.

Özel mesaj atabildigim arkadaslarin dikkatine, kusura bakmayin, ben durumu biraz yanlis anlamis ve geç kalmisim. Hastamiz zaten ayaktaymis ve geziyormus bile. Mesaj atamadiklarim, siz de kusura bakmayin, ama uyari gelince daha fazla trafik yaratmayayim dedim.

Not: Mali, sana mesaj yok, sen kazana düstün... Posta kutun "dolu" mesaji veriyor, haberin olsun...

Saglikla kalin, sevgiyle kalin...! M.K.

Özel mesaj atabildigim arkadaslarin dikkatine, kusura bakmayin, ben durumu biraz yanlis anlamis ve geç kalmisim. Hastamiz zaten ayaktaymis ve geziyormus bile. Mesaj atamadiklarim, siz de kusura bakmayin, ama uyari gelince daha fazla trafik yaratmayayim dedim.

Not: Mali, sana mesaj yok, sen kazana düstün... Posta kutun "dolu" mesaji veriyor, haberin olsun...

Saglikla kalin, sevgiyle kalin...! M.K.

msnden yazsaydın abi :pOlayıda anlamadım merak ettim bak:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar