[Adana - MT]

s.a. adanalı hemşehrilerim ben adanadan mustafa il baştan abilerimin ellerimden gardaşlarımında gözlerinden öperim gardaşlar allah nasip ederse bu ay içinde en geç gelecek ay motor alacam . 3.500 ytl param var biraz araştırdım daha doğrusu baya bir araştırdım ve bir motorda kanate vardım kanuni racer S200.
gardaşlar kanuni hakkındaki neredeyse bütün yazıları okudum forumdaki ama ne yaparsınız ki başka param yok onmun için birde adanalı gardaşlarıma sorim dedim siz ne dersiniz gardaşlar alayım mı bu motoru ama bu gidişlede başka alacak motor yok neyse allaha emanet olun cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum kazasız belasız hatasız sürüşler dileği ile .........

honda cbf 150 yada yamaha ybr 125 derim hemde 2. elleri istediğin zaman paraya çevrir yada takasa girersin selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydıııııııın adana mt ciler,bici toplantısı süper olmuş kanımca baya kalabalık ekip gördüm sizi,hatunun ağrılarından sızılarından hatta nazından biyere çıkamıyoruz e birazda korkuyoruz ya tutmazsa diye,az kaldı her şey pazartesi yada salı meydana çıkacak ondan sonra durumlara bakıcez artıkın hepinizi seviyorum,bizi merak etmeyin şimdilik bir sorun yok tekeriniz düz bassın bicileriniz buzlu olsun

günaydıııııııın adana mt ciler,bici toplantısı süper olmuş kanımca baya kalabalık ekip gördüm sizi,hatunun ağrılarından sızılarından hatta nazından biyere çıkamıyoruz e birazda korkuyoruz ya tutmazsa diye,az kaldı her şey pazartesi yada salı meydana çıkacak ondan sonra durumlara bakıcez artıkın hepinizi seviyorum,bizi merak etmeyin şimdilik bir sorun yok tekeriniz düz bassın bicileriniz buzlu olsun

Eeeeeee baba olmak kolay değil :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben dedim hatuna yavrum hazır alalım dedim altı bağlı olabilir bağsız olabilir istersen ilkokul mezunu ister üni mezunu,bu kadar sıkıntı çekmezsin dedim dinlemedi,şimdi sızım sızım sızlıyor eee kolay değil anne olmak :bounce:

Arkadaşlar biricik aşkum frdndl sucukları ayarlamış bilginizeee,yarın kaçta nerde buluşuyozzzz:mrgreen:

kardesım sen adanaya gelsen burda ortam gayet sıcak yalnız bı tehlıke havada cok sıcaakk..beklerız.:)9

yarın scukta olmak ısteyenelere tekrar duyuruluru 8 30 kazım bufe bol sevgıler..

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
selam adana
mersinden 2-3 makina saat 1 gibi adanada olucaz.
bilginize...

abi 5 ten sonra katılabilirim size halletmem gereken işlerim var huceyne de söledim ama bide bu sıcakta adanaya gelinirmi :p Serinlikte gelsenize?

Mersin İl Temsilcisi
abi bu şimdi mi sölenir :p

yok beee öğlen yazmıştım, sen yeni okumuşsun :queen:

bi dahakine geceden gelecem ama geziniz süpppeer olmuş...:rendeer:

hele o çay servisi, harika yaaaa... inanın çok hoşuma gitti o manzara ama tepsiyi gürsel abinin elinde görünce hele yengemin bakışları... kız isteme töreninde yengem ikram ettiği kahvenin intikamını alıyormuş gibiii :rendeer: helal yenge..... her ne kadar çkurovalılar yani bizler hoyrat olarak bilinsek de, aslında oldukça paylaşımcıyızdır.... ( bekarım ya, kendime kıs arıyom, reklam geçeyim dedim :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar