[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

on numara eğlendik valla deniz sefası kısa sürdü ama olsun :)
fotolarda harika teşekkürler,diğerlerinide bekliyoruz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
on numara eğlendik valla deniz sefası kısa sürdü ama olsun :)
fotolarda harika teşekkürler,diğerlerinide bekliyoruz...

Adamımm son kezz giripp çıktıkk iyii olduu aklımn kalırdı hanii, tavlanın sonunu getiiriiz gülistanda umarım vardır tavla orda, :)

Adamımm son kezz giripp çıktıkk iyii olduu aklımn kalırdı hanii, tavlanın sonunu getiiriiz gülistanda umarım vardır tavla orda, :)

evet iyi oldu gerçi tam çıkarken topun peşinden bayağı koşturduma ama:p
gülistanı tavla,garsonlarıda zar yapim sen iste yeter :cat:

bende geleyimmi zarlara kızmak yok ama:cherry::cherry::cherry:

gel ama yenersem sinirlenmek yok :p

GKN

org 0 dı, jesse kıl oldum, mert e daldım, alpere kafa attım ama
genede zevk aldım..
60 lira 200 km yaptım
sağ sağlim geldim, gene ölmedim:p

şaksı bi yaa, ii di, keyifliydi..
ama baştan beri anlamadığım tek bir kelime var..
KALABALIK...
herkes bi kalabalıktır tutudu,
şileye gitmeyelim kalabalık olur, erken çıkalım kalabalık olur, şilenin içine girmeyelim kalabalık, yemek tenha bi yerde yiyelim vs...

nedir arkaadaşlarım bu kalabaluk fobi miz?
her yer insanlarla güzel deilmi? cıvıl cıvıl sahillerde voleybol filesi gerlilmiş, büfemiz dibimizde, çayımız çorbamız yanımızda, motorlarımız burnumuzun ucunda eğlenmek varken, kalabalık olmasın die şilenin diğer ucuna gittik..
unutmayın ki bizbize zaten kalabalıktık..

neyse polemik yaratmıyim..
bunu acemilik sayalım bir dahaki sefere daha ii organize olalım..
katılan ve orgn emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkiürler..

yaw kardeşim iyi güzel eglendik be .. güldük koptuk .. . hahaha en komik olay. erdinci şaşala su doldurmaya gönderdik .. nerde bu adam diye birbirimize sorarken . bide ne görelim .. başlar hemen denize döndü .. bizimki ne yapsa begenirsiniz ... şaşalı eliyle avucuna su alarak dolduruyo hahha a (((((((((:)

len olllm şaşalı denize daldırsanaaaaa diye bagırınca .. bastık kahkahayı :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:

güzel bi gündü çok yol çok eglence :) bendeki resimlerde geliyo birazdan

ilk mt gezim çok güzel oldu ve fotoğraflarda güzel çıkmış emeği geçenlere saygılar.

yaw kardeşim iyi güzel eglendik be .. güldük koptuk .. . hahaha en komik olay. erdinci şaşala su doldurmaya gönderdik .. nerde bu adam diye birbirimize sorarken . bide ne görelim .. başlar hemen denize döndü .. bizimki ne yapsa begenirsiniz ... şaşalı eliyle avucuna su alarak dolduruyo hahha a (((((((((:)

len olllm şaşalı denize daldırsanaaaaa diye bagırınca .. bastık kahkahayı :queen::queen::queen:

len evladım denize daldırınca hepsi dolmuyo şaşl ın bende üstü boş kalmasın diye öle yaptım:queen:
suyu bol bulunca avuç avuç daldım moruk suya napimmmmm

Birazdan demişsin ama uyuya kaldın heralde. :mrgreen::p

evet başka resim yokmuuuuuuu

Super Moderator

süper komedi oldu yaa bide şaşkın şaşkın bize bakması yokmuydu:mrgreen::mrgreen::queen:
Birazdan demişsin ama uyuya kaldın heralde. :mrgreen::p
o gene yükliyememiştir beni bekliyordur yardım etmem için:p
birdahaki gezi ne zaman
kısmet bakıcaz duruma:bounce:
len evladım denize daldırınca hepsi dolmuyo şaşl ın bende üstü boş kalmasın diye öle yaptım:queen:
suyu bol bulunca avuç avuç daldım moruk suya napimmmmm
kıvırma kıvırma:p:mrgreen:

güzel ve eğlenceli bir gündü katılan katılamayan herkese teşekkürler :rendeer:
ben bişeyler demek istiyorum
sanırım ömerdurmaz arkadaşımızın getirdiği scooterlı arkadaşlardı onlar lütfen bir dahaki buluşmaya onları getirme çünkü arkadaşların hem yaşları küçük hemde yolda akrobasi hareketleri yapmaları hem kendi hayatlarını hem grupdaki diğer arkadaşlarımızın hayatlarını tehlikeye atmaktaydı uyarmalarımıza rağmen kafalarına göre dewam ettiler 2-3 kere önümde çok tehlikeli kazalar atlattılar allah korusun dün bişey olmamış olabilir ama bu hiç kaza olmuyacağı anlamına gelmez lütfen kendilerini onları getiren arkadaşımızda bi uyarsın:pale:
birde burdan jesse arkadaşımıza teşekkürler onun uyarıları sayesinde şileye giderken birazda olsa güzel bi grup sürüşü yapabildik ama dönüşde herkes birbirini geçme sevdasına tutuldu ve herkes kopuk kopuk döndü inş. düzelteceğiz bu hatalarımızıda

bendeki resimler birazdan huzurlarınızda olacak allahtan ben uyuya kalmayacağım:p
herkese keyifli sohbetler dilerim
yalnız motorum acaip şekilde toz olmuş toprak yol mahvetti motorları:pale:

Son düzenleme:
alpercim cimcime canımcımciem :queen:
moruk akşama işe yetişmem gerektiği için ben sizlerden kopmak zorunda kaldım mazeretim oldugunu sölemiştim umarım darılmamışsındırr

GKN

kim demiş dönüşte beklemedim, aşşa yukarı 45 dakka mola verdim tepe üstüne girmeden:p

Super Moderator
alpercim cimcime canımcımciem :queen:
moruk akşama işe yetişmem gerektiği için ben sizlerden kopmak zorunda kaldım mazeretim oldugunu sölemiştim umarım darılmamışsındırr
yok kardeşim ne darılması ayıp ettin:wiinkk:
kim demiş dönüşte beklemedim, aşşa yukarı 45 dakka mola verdim tepe üstüne girmeden:p

biz göremedik yollarda sizi hafif bi toz bulutu vardı sizin gazlamadan kalan sanırsam:p:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar