CıBıR geldi hoşgeldi ley ley lümü lümü vınnnn

Mersin İl Temsilcisi
evet arkadaşlar, bizim Huceyn kardeşimiz yeni bir motosiklet ekledi koleksiyonuna, juan f5 ten sonra bir de cıbır aldı... biz de motornu bir deneylim dedim ve kısa bir yol yaptık. motorun çekişi filan harika ama......
"plakası eğri" dedikleri bu olsa gerek.... :queen:

neyse, düzelttik plakasını... nazar boncuğu yerine hırdavatçıdan nazar somun ve civata aldım hayırlı olsun hediyesi olarak:rendeer:

ve bu da benim yoldaşım ÇIRPI... ne yazıkki satmak zorundayım :pr:

ve düştük yola..hüseyin bize yolu tarif ederken. ne kadar ciddi değil mi?....:queen:

ve işte bizim kızlar... çok çekiciler değil mi :wiinkk:

ve üçü bir arada dedikleri gerçek tat burada:bounce::cat:

eh artık ben susayım da, sözü karizmalara bırakayım değil mi :bounce::wiinkk:

HAYIRLI OLSUN HÜZEYİN, TEKERİN DÜZ BASSIN KARDEŞİM.... :rendeer:

YÜREKÇE!!!...

Son düzenleme:
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Bir yerde mesajını gördüm CBR'yi satacakmış heralde.

Arkadaşımdan satmak için aldm yazmıstı :) Vayy kerata :p Demek kendisinin miş :cherry:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.evet satmak için aldım ama bu bende uzun bi süre kalacak gibi:)hayırlısı olsun diyelim:p

Arkadaşımdan satmak için aldm yazmıstı :) Vayy kerata :p Demek kendisinin miş :cherry:

çakooo arkadaşımdan parasını verip aldım:):queen::queen:

Son düzenleme:
Plaka'da güzelmiş ''AHA'' :)

o plaka bugün benden çok küfür yedi.aha düştü aha düşecek derken tam 20 dk mı yadi.işin kötüsü millet arabalardan"kardeş plakan düşüyor haaa"diye bağırdıkça iyice geriliyodum:queen:

ya sencer abi o değilde bu başlığı çok düşünmüşmüydün:p

Son düzenleme:
hayırlı olsun huceyn bol km ler sana ama anlamadıgım motoru aldın peki neden satıorsun motosiklet ticaretinemi basladın yoksa:p

bi ara hep beraber gezeriz umarım gezileriniz olursa benide haberdar edermsin oke;)bende gelmeye çalısırım;)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun huceyn:rendeer:
Aramadın 5 ten sonra ?

aramadım çünkü gelmedik:p

hayırlı olsun huceyn bol km ler sana ama anlamadıgım motoru aldın peki neden satıorsun motosiklet ticaretinemi basladın yoksa:p

bi ara hep beraber gezeriz umarım gezileriniz olursa benide haberdar edermsin oke;)bende gelmeye çalısırım;)

tamm kardeşim bi dahaki sefere aklımda olacaksın.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
o plaka bugün benden çok küfür yedi.aha düştü aha düşecek derken tam 20 dk mı yadi.işin kötüsü millet arabalardan"kardeş plakan düşüyor haaa"diye bağırdıkça iyice geriliyodum:queen:

ya sencer abi o değilde bu başlığı çok düşünmüşmüydün:p

yok, birden bire ilham perisi yanaştı ve gıdıklayınca böyle oldu :queen:

çamurlukta çatlak var sanırım :silent:

hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız bin

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
off bu jantları innovaya takıcan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar