oLum kaç tane alıyosunCBR ALDın şimdi sıra HYo da mı
Motor galerisi mi açcan
![]()
Babam dedi bu gün "Yalçın usta'nın söylediklerini duyduktan sonra hyosung benim için bitti " dedi. Bende sağlık olsun dedim.
Yeni hedef CBR 600l: Babam okey'i verir gibi oldu. 2009 da bakalım kısmet
huceyn hakkaten ucuzmuş sahibinden.com da 5500 den aşağı yokale:
Ben de Samsun da bulmustum 4250 Ye daha 15 000 km de motor... O zaman Yuan ı satamadım diye alamadımr: Sadece Sahibinden.com a bakmayın arkadaşlar ; Tüm tanıdıklarınıza söleyin iLLaki düşüyor motor
![]()
HÜSmamTakasa girerse ben aayım o Hyosungu
üste veririz parasını
Dene oLum ; Para var Huzur var sende
![]()
İstikamet neresi?Zincirlikuyu mu Karacaahmet mi?
Profilinden Motosikleti: Yamaha Cygnus RS 125cc yazısını görüyorum.Acaba scooter tecrübesi ile cbr 600 ile nasıl başa çıkacaksın?(RR'yi geçtim F namına konuşuyorum hatta)
Eğer hyosung alamıyorsan kawasaki ninja al.O da olmadı cbr 125 r al ama piş biraz.Herkesin lafına hele hele de motosiklet satıcılarının söylediklerine kesinlikle bakma:farao:
Çabuk öğreneceğiz mecbur. Hem kendimi riske atacak biri değilim. Önce can güvenliğim :cat: Zaten hyo alsaydım 650 'liğini alacaktım.
Zaman ne gösterecek bakalım. Kawasaki de çok ince ya tekerlekleri ve kalıbı çok ince![]()
Scooter kullandım şimdiye kadar. Araba kullanmayıda biliyorum. Canıma susamadım zatenÖyle olsa cygnus'tada güzel ölünür
![]()
Para var huzur var kardeşimBi sende mi var sanıyorsun
Benim motorun üstüne 800 YTL vereyim
![]()
Ben senin için diyorum güzel kardeşim.Benim de araba tecrübem vardı.Artı senin cygnus'un babası gibi scooter'ım var.Fakat Honda'dan güvenli sürüş eğitimi aldıktan sonra kullandığım cbf 500 ile bu motorların cidden çok güçlü olduğuna kanaat getirdim.Artık 600 serisini düşünmek bile istemiyorum.İmkan varsa yine sen de eğitim almaya çalış.Bir nebze de olsa faydası olur:cat:
Güvenli sürüş eğitimi hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz ? İlgilendiğiniz için teşekkürler :cat:
Güvenli sürüş eğitimi hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz ? İlgilendiğiniz için teşekkürler :cat: