[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gel gel, şilenin suyu soğuk diyolar, ikimizden başkası giremez:p

bu arada tavla ve voleybol topu getirebilecek olan kimse varmı?
turnuva yaparızz:)

Adamımm sen yarı bedene kadar girmedim mi sonra tırsıp kaçtınn, Yanlız kaçmakta haklıydın söyledin şimdi bile titreme geldi :) Akşam netleşir babar benim gelmem gelirsem zati belki taavla getiriirm bağlarım motoya, topuda başka biri getirsin artık

Jesse amma para gözmüşsün, bazen seni Kurtlar vadisindeki Muroya benzetiyorumm, Leelelee le sakine niye gittin Şileye :) :):queen:

Artçı olmak isteyenler,
1 Adet ikametgah senedi
2 Adet foto
3 Nufuscüzdan süreti
4 Deli raporu,
5 Depoya ortak olurum kağıdı,
6 Zor durumlarda krem de sürerim abi kağıdı
7 Sürücüyle araya tencere tava
8 Fzlamı abarttımm nee

Son düzenleme:
Bu arada Butun Mt üyeleri Güzel motorla gelcek olanlar...
Hepinizden TUR ALCAM :queen::bounce:

gel gel, ne işin var tekirdağ da:wiinkk:

Manita işi :p:cherry:
Yok 2 hafta onceden soz vardı ama yatma ihtimalide var Gokan abi Şmdi bir kişinin gideri ne kadar olcak acep bi ortalama bişe çıkarsak ben evden ekmek arası getirsem :mrgreen::queen::queen::mrgreen:

Son düzenleme:
Super Moderator
yaw levent BP ye gelicek arkadaşlarda kgs olacak mı bende kgs yok iyi mi
birinizden otlanırız artık köprü ücretini veririm tabi ki:)

parpiline arkadaşımızı alacak kimsede çıkmadı sanırım
oturduğu yerin neresi olduğunuda anlamadım ben zaten:)başakşehir nerde oluyo du ki:silent:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ

oturduğu yerin neresi olduğunuda anlamadım ben zaten:)başakşehir nerde oluyo du ki:silent:

Kaçsak olmuyomu.. :queen:
OKS den (Otomatik Kaçış Sistemi)

Aman kaçıyım demeyin. Taze taze cezalarım geldi. :queen::queen::queen: Moto sohbete konu açıcam şimdi. Gelmez dedim ama o kadar zaman geçti üstünden, yine de geldi yauu! :mrgreen:

arkadaşlar ben yeniüyeyim
size bir tavsiyede bulunmak istiyorum eger kesin bir gidecek güzergahınız yoksa bence şileyi az geçince kabakoz köyüne gidin.orada çok daha rahat edersiniz.

herhald ebende katılacagım bu güzel gezinize.işallah bir kasilik çıkmaz benim açımdan.eger o dedim yere gitmek isterseniz orada tanıdıgım var yemek felan için.önceden ayarlama yapabiirim sizin için

Son düzenleme:
Murat abicm ben gelemıyorum aileden izin çıkmıyor kusura bakma .. Baska bi geziye artık :pale:

Jess canlısını son 47 tl ye kapattım herkesin haberi olsun.o artık benimdir.iyi yolculuklar!!!:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat abicm ben gelemıyorum aileden izin çıkmıyor kusura bakma .. Baska bi geziye artık :pale:

Sağlık olsun, üzme kendini daha çok geziler olacak bizim tayfaların.,,

Arkadaşlar pendikten gelecem dediğim gibi artçı olmk isteyen belgelerini hazırlayıp başvursun değerlendirmeye akşam alacam ona göre, sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin, :cat:

GKN arkadaşım yardımların için teşekkür ederim.az çok carfour'un yerini çözdüm gibi.sora sora buluruz artık.aslında daha geç gelmeyi düşünüyorduk(uyumak için 1 günüm var ) neyse atlar geliriz artık.9,30 gibi ordayım kısmetse.kırmızı hyo GT 250 R ve gs 500 2 makineyiz.dahada olacak ama bu akşam belli olacak kişi sayısı.yarın görüşmek ümidiyle...! 0535 506 79 86 TELim her ihtimale karşı sende dursun :cat:

başakşehir artık bir ilçe nası bilmezsin :mrgreen: E6 mahmutbey gişelerin ordan giriyosun olimpiyat stadını soluna alarak..

Jess canlısını son 47 tl ye kapattım herkesin haberi olsun.o artık benimdir.iyi yolculuklar!!!:wiinkk:

kardeş bi yanlışlık var galiba! aynı fiyata banada sattı bu jesse denen adam, sanırım ikimizi birden arkasına atacak, hadi hayırlı yolculuklar..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
GKN arkadaşım yardımların için teşekkür ederim.az çok carfour'un yerini çözdüm gibi.sora sora buluruz artık.aslında daha geç gelmeyi düşünüyorduk(uyumak için 1 günüm var ) neyse atlar geliriz artık.9,30 gibi ordayım kısmetse.kırmızı hyo GT 250 R ve gs 500 2 makineyiz.dahada olacak ama bu akşam belli olacak kişi sayısı.yarın görüşmek ümidiyle...! 0535 506 79 86 TELim her ihtimale karşı sende dursun :cat:

Şu gs 500 merka ettimm karşılarız adamımm, bende pendikten gelecem yolda belkide karşılaşırızzz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar