arkadaşlar avatarlarınızda gördüğüm kadarıyla hepimizin motoru var eeee peki neden bu artçı muhabbeti aldı başını gidiyoo
galiba bilmiyorsunuz grup sürüşlerinde en küçük cc neyse ona uyyoruz hee 50 cc ye o yola gelmez ona uyulmazda anlarız onu artçı almayı ama digerleri neden artçı olayına sarmış durumda çözemedim
kendi motoru olan kendi motoruyla gelsin rahat rahat :
atlantic gözüm seni arıycak ona göree
nie ayrıldınızmı
artçı sı olmayan arkadaşlar, eğer artçı almak istiorlarsa bir an önce topic e yazsınlar ki motosikleti olmayan arkadaşlarıda alalım:cat:
yağmur konusunda hiç üşenmedim meteorolojiyi aradım, kıl bi herif çıktı 'Pazar yaggurr yoh, baharsın bazartesi yaarr' dedi..
ben yalnışlıkla fikirtepe gözcübaba minibüs hattını güzelleştirme ve kalkındırma cemiyetini aradığmı zannedip tekrar aynı numarayı çevirdim, gene O..
'beyfindi bazaresi dedik' derdemez kapadım teli
playboy77 konvoya katılacaksan eğer saat 8 de topçulardan feribota binmelisin, 8:50 gibi indiğini varsayarsak e-5 karayolunu istanbul-kadıköy tabelalarını takip ederek 9:30 sularında içerenköy carrefour un önünde olucaksın.. eğer geliceksen seni alırım carrefourdan..
daha geç saatte kendim gelirim diyosan, ayı güzergahı takip ediyorsun carrefour ı geçince heemn sağdan edirne tabelası ayrılıyor o yarımdan itibaren 5 km kadar gidince sarıgazi şile tabelalarını görüceksin, o sapaktan girdiğinde de direk şileye kadar tabelalar seni götürücek:cat: