[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi bi topik aç abi sen :queen:

aman ihale bende kalmasın, ben bu ihaleyi kuyucadısı ve aparat a bırakim
biri gündüz diğeri gece topiği kontrol altında tutar... Vallahi bak ramazana girmeden son pazar sabahı o sabah... kahvaltı organize edin derimm çok iyi olurrr.. beni de listede en başa yazın :cherry:

aman ihale bende kalmasın, ben bu ihaleyi kuyucadısı ve aparat a bırakim
biri gündüz diğeri gece topiği kontrol altında tutar... Vallahi bak ramazana girmeden son pazar sabahı o sabah... kahvaltı organize edin derimm çok iyi olurrr.. beni de listede en başa yazın :cherry:

cadı aldınmı mesajı iyi olur vallahi ramazana girmeden şöyle güzel bir kavvaltı :queen::queen::queen::queen::rendeer:

efendimmmmm kahvaltı işi cadı ile aparat a devredilmiştir.. organize onlara ait...

ESAS KONU BAŞKA;

Yeşim ile Emre nin nikahında MT tarihinde bir ilk gerçekleşecek, nikah sırasında ve sonrasında hatta belki evden gelin çıkarken SİLAH atıyoruz...
Bu yüzden herkez dolu bir tabanca ve yedek şarjör bulunduracaktır.. tabanca markası : su tabancası, yedek şarjör de 1.5 lt lik şaşal sudur.. getirilmesi zorunludur... eylem anının resimleri çekilip topiğe atılacaktır :cherry:

AYRICA o süper Salacak toplantısı için herkese teşekkür... ekipte ekipman da
iyiydi... Önce manzara resimleri sonrada geceden 3-5 resim ...

SUHULET İM

AKŞAM GÜNEŞİM... ÖMRÜMÜN RENGİİİ....

VE ARKADAŞLARIM...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Senin foton yok hiç abi sen nerdesin :cherry:

biz ordaydık efendim siz nerelerdeydiniz :queen::queen::queen::queen:

Ya dedim ya malum son hızla son hazırlıklar peşindeyiz :) İşlerimiz erken bitseydi gelecektik sonlara doğru da olsa yanınıza ama kısmet :pale: Nikahtan sonra özgürüz her yere geliciiz inş. :mrgreen: Şu öss yi atlatalım da hayırlısıyla :queen:

Ya dedim ya malum son hızla son hazırlıklar peşindeyiz :) İşlerimiz erken bitseydi gelecektik sonlara doğru da olsa yanınıza ama kısmet :pale: Nikahtan sonra özgürüz her yere geliciiz inş. :mrgreen: Şu öss yi atlatalım da hayırlısıyla :queen:

alıcaz ifadenizi salacak ekibi olarak :rendeer::rendeer::queen::queen::queen:

İşi gücü bırakıp gelseymişiz keşke yahu (bob) tadında bir geceyi kaçırmışız desenize :p :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar