Baktım kaç gündür herkez uyuyor kimseden ses seda yok hareket gelsin bari diye oturdum sizler için gezide çektiğim resimlerden bir kısmını yükledim..
GPS imizi yerleştirdik km saatimizi sıfırladık. sabaha karşı yola çıkmak için hazırlanıyoruz.
manzaranın güzelliğine dayanamayıp sakar geçitinde duruyoruz.
gps adamın başına iş açıyor yolda sakin sakin giderken ekranda akyaka yol ayrımını görünce ve fazla uzak olmadığını anlayınca insanın gidip orayıda göresi geliyor
GPS in bi sonraki tuzağı antalyaya gitçez derken önce kendimizi marmariste sonrada madem marmarise geldik bari datçada kalalım şeklinde kendini gösteriyor

,
datça yolları üzerinde mt-03 burgman kardeşliği :queen:
palamut bükü taraflarında dolanırken
datça-knidos yolu üzeri
knidos burnunun egeye bakan tarafı burnun diğer tarfı akdeniz. bizde acaba akdenizdemi yoksa egedemi denize girsek diye düşünüyoruz
datçada gece manzarası çalışması
2 günü datçada geçirdikten sonra marmarise geliyoruz.
marmaris çıkışında depomu 2. kez 499.cu km de dolduruyorum(36.42ytl) ilknide 256 de doldurmuştum sanırım.(36ytl) 250 de bir bulduğum ilk shellden doldurdum depomu.
GPS in yeni hedefi kaş, marmaristen 213 km gösteriyor ama yol üstünde gene ufak ufak sapmalar yaptık dayanamayıp
kalkan taraflarındayız. yol çalışmaları olduğundan mecburen içim acıyarak bu yola giriyorum
vee hep bi gün motosikletle geçmek istediğim kalkan-kaş yolu... motor o kadar yüklü olmasına rağmen fırsat bu fırsat diyip virajlarda motora yüklenebildiğim kadar yüklendim... meğer sonra demre-finike arasıda en az bu kadar keyifliymiş virajlara doydum... debriyajım isyanlardaydı:queen:
arkamda kaputaş plajı. şöyle bi bakıp geçtik daha sonra yüzmek içinde gelicez diye planımızı yaptık...
kaştan sonra ibre artık 750km den fazla gösteriyordu ve bende yusuflar içinde bi benzinlik aranıyordum gps en yakın benzinliği 50 km sonra demrede gösteriyordu. derken tepelerde bi yerde gps de olmayan bi opet bulup acık kaktırılmış benzin aldım

r:: gerçi benzinliği bulduğumda çölde vaha bulmuş gibiydim:queen:
demre-finike-kumluca üzerinden olimposa geçiyoruz...
oliposda ilk sabah etkinliği motoru yıkamak.
olimposdan bi görünüş....
burasıda olimpos plajı...
günü birlik bir tekne turuyla kekova-üçağıza geliyoruz. hedef tarihi batık kent...
kekovadaki kaleden bir görünüş
buda benim batık kent de gezi teknemizin altına dalarak yaptığım deneysel çalışma
oralara kadar gitmişken saint nicholas ve myra da ziyaret etmeden olmazdı...
olimposdan dalyana gönerken bu sefer yüzmek için kaputaşdayız...
sıkıdostlar
yeniden o güzel virajlardayız.
yol üstünde fethiyen geçipte saklıkente uğramamak olmaz. buda klasik saklıkent pozu.
dalyana gelipte tekne turu yapmamak olmaz. yapmışkende en güzeli yaptık. bütün dalyanı dolanıp akşam barbeküsü için iztuzu plajına gittik..
yol üstündeki kayalara oyulmuş kral mezarları
dalyan giriş-çıkışı
caretta-carettaların her sene yumurtlamak için geldiği cennet iztuzu plajı.
akşamki barbakü öncesi kız arkadaşımla beraber yakaladığımız mavi yengeçler.
buda kovanın barbeküden sonraki hali

süper bir lezzetti tazecik yengeçleri mangalda cızz bızz..
oralara gidipte çamur banyosuna gitmemek olmaz...
hele çamur banyosuna gidipte bu hale girmemek hiç hiç olmaz
dönüşte aydın otobanında sakin sakin giderken mt-03 ün selatin tünelinde yanımdan basıp gitmesinin gazına gelip bende peşine takılıyorum. full+full bagajlı motor düzlükte anca bu kadar basabildi. ama hafif rapma aşağı ibreyi kapattı...
garibim bacak aramda deliriyordu ama olsun o kadarcık:queen: