gökhan abi senin yöntemde iyiymiş cidden 40yıl düşünsem aklıma gelmezdi inanki..bende ne kadar uğraştıysam yokuş aşşağı filan ibre milim dahi olsa 140ı geçmedi..ama ankara istikametinden bursaya inişte gölbaşı rampası varya orda ibre 140ta takıldıktan sonra biraz daha hızlandığımı hissetmiştim..belkide psikolojiktir bilmiyorum ama bu kilo ile geçmem lazımdı hertürlü bakımı filanda tamam..neyse ya çokta takmamak lazım sonuçta scooter işte..![]()
Evet bende 140'ı geçiremiyorum bunda bir anormallik var ben neredeyse senin iki katınım neyse boşver son dediğine katılıyorum sonuçta dylan
burdaki arkadaşlarda test etti yok motorda birşey var dediler. yanık kokusu geldi yaa:salut:
yalnız servise gidip durumu gosterdigim zaman motorda birşey yok sen ilk defa motoramı biniyorsun normaldir benzindendir hava sicaktır derse o adamı orda parcalarım valla...
senin şanssız olduğun tek konu bu motosikletin yeni olması ve servislerin bu motor hakkında tecrübesinin olmayışı ama yinede iyi bir ustası olan servis vardır illaki