Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet arkadaşlar zar zor işten izin alıp bugun maslak oto sanayıdeki honda performans a gittim sagolsun "ramazan" usta ilgilendi durumu anlattım hemen binip tur attı geldi evet motor ısınınca cekiş duşuyor dedi bunun sebebide debriyaj değil sibob ayarlarında bir problem var ve ısınınca sibop kacırır ve cekiş duşurur dedi. pazarbaşındaki usta arkadaşıymış telefonla durumu anlattı fırcayı kaydı :queen:gereken ne varsa değiştir gercekten duşuk gucu dedi. hayırlısı haftaya pazartesi gidiyorum iyişallah yaparlar gercekten canım sıkıldı artık. bu arada motor iyice acılmaya başladı heraldeki duz yolda 110-115km max yapan makine şimdi 125km rahat yapmaya başladı ama kalkıştaki cekiş git gide duşuyor:pale:

Çok sevindim Mutlu.Umarım halledilir dostum.1000'de 1 vuracak şans sana denk gelmiş işte ne yapacaksın.Kader kısmet diyeceksin:cat:

İnşallah olmam Celil.Fakat kim görse hep pişman olacaksın dedi.D&B Motordaki usta bile sen çok pişman olacan dedi ama bakalım:pale:
O yüzden bir an önce şu hyo comet'i almaya çabalıyorum...

İnşallah olmam Celil.Fakat kim görse hep pişman olacaksın dedi.D&B Motordaki usta bile sen çok pişman olacan dedi ama bakalım:pale:
O yüzden bir an önce şu hyo comet'i almaya çabalıyorum...

inşallah dylanın yerini doldurur ama pek sanmam :pale: beatı satanlar bile özlüyo keşke satmasaydım diyo bunlardan biride Muzaffer abi

Sonuçta dylan gibi bir motoru yine aynı tip scooter almak için satsam dediğin gibi çok koyardı.Fakat tarz değişikliği yaparak naked street bike bir makine almak istiyorum.Umarım alacağım alet dylanı biraz da olsa unutturur:pale:

haklısın abi inşallah hakkında hayırlısı olur hyo comette güzel makine tekerin daima düz bassın abicim :rendeer:

Sağolasın Celil'im.Sen de inşallah alırsın bir motor da bir an önce bu zevki tadarsın:cat:

Ne çabuk sattın hangi arada derede ?
Vallahi üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum :( :)
Ne kadara sattın ?

Dün sattım işte bütün işlemleri bitti abi.Zaten ilanı verdiğim cumartesiden beri telefon susmuyordu.3500'de tertemiz çantalı 2008 model Dylan işte:queen:
Fiyatı pek telafuz etmek istemiyorum normalde ama sonuçta sen de satıyordun.Özel mesajlarına bak Ali abi:cat:

Hayırdır abi sen ne alıyorsun 500 cc:silent:

Sana özelden yazmıştım bu bi sır :)

Beverly 250 düşünüyordum ancak dünki olaydan sonra daha güçlü makine olması gerektiğine inandım beverly 500 düşünüyorum.

Motoru 1 hafta içinde test edip karar vereceğim.

Hayırlısı olsun Ali abi.Bahsettiğin motorda bir canavar sonuçta.Hiç de korku yaşamazsın.Ayrıca nexus 500'e de şöyle bir bakmanı öneririm.Geçen gezide Serkan bir ara nexus 250'yi kullanıyordu da ne zaman onu arkamda görsem grup harici bir ss araya girmiş sanıyordum.Ayrıca 500'leri de çok güzel gidiyor:cat:

Ne zamandan beri buradasınız bakim, sınıf mevcudu eksik veriyo ona göre eheuheueh

Vayy Zeki abim nasılsın?Biz ne zamandır buradayız.Ara ara hayatonda'yı da yokluyorum ama benden başka online olan olmayınca kendi kendime yazmak zevk vermiyor:queen:

Motosikletini değiştiren arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.
Allah kazadan beladan korusun!

Son düzenleme:
ben vitesli motora geçmek için scooterimi satmıştım yemin ederim bu güne kadar sevgililerimden ayrılırken bile üzülmeyen ben halen eski motorum aklıma geldiğinde kötü oluyorum ::saad::

2Day2Die aynı durumdayım.Geçen sene papağanımı sattığımda bu kadar üzülmemiştim ben de:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar