[İzmir - MT]

BÖCEK
i ağırlık olarak hissetmedim diyoda :mrgreen:
öteki arkdaşlar pak bi AZMANLARDI AMORTİSÖRÜM AĞRIDI dedi:queen::queen:
genede en ufak bi şikayet etmedi ROZİm benim beeee:bounce:

mustafa abicim rozi'ye ve sana teşekkür ederim. :rendeer: zip ten sonra rozi benim için bir efsane:p kullanırken biraz zorlandım ama copilot chatkutum ve deneyimli artçılarım sayesinde sürüş iyi geçti :cat::)

herkesmi :cyclopsan kınıyorum özer abicim seni :queen::bounce:
biz rozi severler olarak toplu bi resim çektirmek istemiştik sadece:queen:

Yauuu...neden ben hep böyle yapiim anlıyamadım gitti yauuu:silent:
elbette sizler herkes değilsiniz ama ben sadice birden fazla insan oturtmasın Rozicime diycektim ki öyle yazmışım::blusssh:
Sizler en az 9-10 kişi binebilirsiniz Roziye:mrgreen:

Abim tarzanın nefesi yetmedi garibimin benle uğraşmaya:queen:

DEDEEEMMM:)
işin içine İNTUŞ girdimi akan sular durur:bounce:
işin iç yüzünü sen bilmiyon bak neden o sms i attı ROZİ:wiinkk:
epeydir İNTUŞu görmedim çok özledim
hep gördüğüm KOCA BASENLERİYLE ESMERAY:queen::queen:
GÖZ ZEVKİM BOZULDU YAW dedi:queen:
İNTUŞa zordayım diye bi sms atimde gelsin yanıma onu görimde göz zevkim yerine gelsin dedi:cat:

Ulen Arap senin yatacak yerin olsun ama mıçacak helan olmasın emi...hep o sarkık donuna yap...git bi duş yap kokun buralara kadar geldii::arrow::
nerdeyse Esmeraldam'la beni birbirimize düşürecektin len....
bırak şu basmayı,fistanı,baseni,maseni senin aç Rozine bak beee:bounce:Kaburgaları pirzola bile olmayacak kadar etsiz:mrgreen:

hiç kınama kardeşim Abim işin fesatlık boyutuna geçti anlasana yaw:pr:
ROZİ SEVERLERİ KISKANIYO :cat:
bide sizin bi ROZİ SEVERLER FUNCLUP kuracağınızı duysa neler yapar kıskançlığından tahmin bile edemiyorum:queen::queen:

Evet buna kızdım hemde çok ve çok kıskandım:cyclopsan::ban::hepinize ::ban:: bakalım nassı düzeltceksiniz bu affedilmez hatanızı:salut:

Son düzenleme:
2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.

manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.

bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.

hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..

sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...

özlem

2006 yılının tamda bu zamanlarıydı çanakkaleden manisaya doğru yola çıktığımda.. zor bir yolculuktu... alıştığın şehirden ayrılmak, sevdiklerini dostlukları geride bırakıp yepyeni bir sayfa açmak hayatında... öyle böyle derken zamanla insan bukalemun misali herşeye alışıyor...alıştıkça çevreye açılmaya başlıyor.

manisa ve izmir mt nin benim hayatımda çok büyük bir yeri var... bu sene her ne kadar etkinlikleri paylaşamasamda geçen sene çok güzel şeyler paylaşıldı, çok güzel dostluklar kuruldu. heinizin yeri ben de apayrı.

bu akşam 12.00 da istanbula geri dönüyor ve açtığım manisa sayfasını kapatıp yepyeni bir sayfa daha açıyorum hayatımda.

hepinizin bende yerinin apayrı olduğunu bilmenizi isterimm..

sevgiyle... huzurla... dostluklarınızla kalınn...

özlem

:salut::salut: çok okkalı bi veda olmuş ya bu kadar duygulu yazma

sanki marsa taşınıyon, aynı gezegende olduktan soora gerisi kolay, dünya küçük hiçmi geçmeyecen buralardan :cat:

örtmenim son bi toplantımıza veda için gelecektin hani.
yolun açık olsun

Hocam bunu sadece istanbula taşındığının bilgilendirmesi olarak anlıyorum. kendine iyi bak

Özlem , yolun ve bahtın açık olsun, eline diken ayağına taş deymesin. Herşey gönlünce , Belki bir daha görüşmek nasip olmaz Varsa eğer HAKKIM helal olsun:salut:

Özlem kardeşim seni tanımış olmaktan memnun ve mutlu olduğumuzu bilmeni isteriz.
Marina & ben sana İstanbuldaki yaşamında başarı ve muvaffakiyet temenni ederiz:cat: yollar mutlaka bir yerlerde kesişir:wiinkk:bol şanş....

Arkadaşlar bu cuma ne yapalım nerde buluşalım? fikir belirtmek isteyen var mı? üsküdar çaycısı mı, bostanlı yasemin kafe mi? yada başka bir alternatif. ona göre yer ayırtalım kendimize

Cümlemize hayırlı bir Cuma dileğiyle,çalışanlara allah kolaylık be bıol kazanç nasip etsin:rendeer:

Arkadaşlar bu cuma ne yapalım nerde buluşalım? fikir belirtmek isteyen var mı? üsküdar çaycısı mı, bostanlı yasemin kafe mi? yada başka bir alternatif. ona göre yer ayırtalım kendimize

Walle'ım titrek süvarim...bu ararlar bayağı yoğun olacağımızdan (M+Ö) dolayı
toplantılara katılamayacağız ama Ada sefasınıda süğreceğiz inşallah....
topic güncel tutulmalı diye düşünmekteyim:wiinkk:

Hiiiiiiii....... bu akşam toplantı olacaksa mutlaka geleceğiz fırsat doğdu:queen::queen: nerede olacağız:queen::queen:nerede bumillet nerede teklifler...

Son düzenleme:
Düşünmek bile istemiyorum. Özliyen insan özletmez kendini. karadan, havadan , denizden bir saatlik yol, başımız kalabalık dedik , yardımcı gerek diye düşündük , ama neeeerrdeeeeeee jumboları hep tek başımıza ayıkladık :pr:

etrafımıza çok bakındık , misafirler geldi teker teker isimlerinizi ezberledi , ama bir Allahın kulu, dost na'ber demedi.

Nasılım ama kafam'da iyi şu an fırsat bu fırsattır ver veriştir . :queen:

Siteye şimdi bakabiliyorum güzel babam, Wallace yazmış, kulaklarınızı tahmininizden daha fazla çınlatıyor ve gelmeye niyetleniyoruz ama başınız kalabalıktı dinlenin istedik. Hem hal hatır da sorduk ama unutulmuş :silent:
Yarın itibariyle yıllık izne çıkıyorum ve allah nasip ederse Akdeniz'e doğru yola çıkacağım. Gitmeden önce size uğramak niyetindeyim ayrıca. Ve bundan sonra tepenizdeyim bilesiniz. 1 kilo Jumbo, 10 tane puzzle hazırlayın bana, kaptan mağara adamı gibi "Geliyoruuum anacııııııımm" naraları atmaktayım :queen::queen::queen::queen: Hatta aldığınız yeri söyleyin jumboları biz getirelim :rendeer::rendeer::rendeer:

üsküdar olabilir mi? ne dersiniz?

Üsküdar olabilir mi? ---> Neden olmasın?
Ne dersiniz? ---> Allah derim. :cherry:

Son düzenleme:
düşündüm ama taşınmadım
olabilir kanaatine vardım bilginize sayın müyendizim:bounce:

ee iyi o zaman benim 19:00 da EMO da HAYAT TV ile ilgili bir toplantıya katılmam gerekiyor, 20:30 gibi üsküdara gelirim:cat: istersen sende gel hayat TV toplantısına.

Üsküdar olabilir mi? ---> Neden olmasın?
Ne dersiniz? ---> Allah derim. :cherry:

Yaw ben bi seni bilirdim ama gördüm ki seni de kaybetmişiz çoktan.::sapka::::deliir::
Dershane de bu kafaya ::haapppy:erişebilmek için ne veriyorlar size?:queen::p ::146::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar