Crayzyboyone yeni motorunu kutlamaya davet ediyor

Pek bir kendinden geçmiş bizim jess bana öptürmedi ama olssun :)

1001888ey5.jpg

Selam arkadaşlar.Selçuk kardeşim motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inşallah.Fotolar harika olmuş.Ellerinize sağlık.hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
:queen:Aparatla farkında olmadan fazla haşır neşir olmuşuz galiba:queen::queen:

GKN

güzel buluşmayı tekrardan hayırlı olsun kardeşime, aman dikkat diyim, sınırlarını hiç bir zaman zorlama..:wiinkk:

fotolar harika emeği geçen arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim:mrgreen:
laaa şimdi borcunu vermedi diye adamı icraya vermeye kalkar bunlar:queen::queen:
emeğinize sağlık:rendeer:

QUOTE=scorprider;1195849]Selam arkadaşlar.Selçuk kardeşim motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inşallah.Fotolar harika olmuş.Ellerinize sağlık.hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
:queen:Aparatla farkında olmadan fazla haşır neşir olmuşuz galiba:queen::queen:[/QUOTE]

sıkma canını bişey olmaz alışırsın ::koop::::koop::::koop::::koop::

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar.Selçuk kardeşim motorun tekrar hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela göstermesin inşallah.Fotolar harika olmuş.Ellerinize sağlık.hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
:queen:Aparatla farkında olmadan fazla haşır neşir olmuşuz galiba:queen::queen:

Teşekkürleer tekrar :rendeer:

güzel buluşmayı tekrardan hayırlı olsun kardeşime, aman dikkat diyim, sınırlarını hiç bir zaman zorlama..:wiinkk:

Teşekkürler abim :rendeer:

Tmm abim , Motor yuzunden busuuru abımızı ablamızı kaybedıyoruz bız olar gıbı olmayz ınsallah :)

hayırlı olsun kardeşim

+25 karakter

Teşekkür ederim :rendeer:

+25 caracter :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar