direksiyon sınavı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
Artçılar Hariç Dedim Sanırım... zincir muşta beyzbol sopaları ve kar maskeleriyle geliyorsunuz...
aksesuar olarak ....unutmayalım :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Artçılar Hariç Dedim Sanırım... zincir muşta beyzbol sopaları ve kar maskeleriyle geliyorsunuz...
aksesuar olarak ....unutmayalım :)

Şimcik gelirsek daksuzek benim artçım olarak gelicek. Artçılar hariç derken? :mrgreen: Sonuçta sınava girdi ve geçti. Hadi ben neyse, baya oldu alalı. Kendisine yemek ısmarlanacak mı? Bir problem çıkar mı? Zeki Müren de bizi görebilecek mi? :):wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şimcik gelirsek daksuzek benim artçım olarak gelicek. Artçılar hariç derken? :mrgreen: Sonuçta sınava girdi ve geçti. Hadi ben neyse, baya oldu alalı. Kendisine yemek ısmarlanacak mı? Bir problem çıkar mı? Zeki Müren de bizi görebilecek mi? :):wiinkk:

evet ama benim ehliyetım yok cıkamam ole hemen trafıgee.) artcı olarak gelıcem ben mecburum yanı .( eger ısmarlamayacaksan bılemem :mrgreen:

Ok Bir Istisna Olabilir
Kuralı Bir Kereliğine Bozalım Bir şey çıkmaz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
saat 11 gibi düşünüyoruz ama diğer arkadaşlarla tam bir görüşme yapmadık daha netleşsin ben buradan ulaşırım eş dost herkese haber verelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
saat 11 gibi düşünüyoruz ama diğer arkadaşlarla tam bir görüşme yapmadık daha netleşsin ben buradan ulaşırım eş dost herkese haber verelim...

eger ben nette olmazsa atlantic e haber verırsın .ama dedıgım gıbı net bısey soyleyemıyorum sımdılık.)

dostlar bu sürücü kurslarının kimisi direksiyon sınavı için 100 lira para istiyormuş milli eğitim'e verilmek üzere diyerekten.bu konuda bir bilgisi olan var mı, ben iki farklı zamanda iki farklı sınıf için sınava girdim ama ayrı bir ücret ödediğimi hatırlamıyorum.uygulama yeni midir acaba ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostlar bu sürücü kurslarının kimisi direksiyon sınavı için 100 lira para istiyormuş milli eğitim'e verilmek üzere diyerekten.bu konuda bir bilgisi olan var mı, ben iki farklı zamanda iki farklı sınıf için sınava girdim ama ayrı bir ücret ödediğimi hatırlamıyorum.uygulama yeni midir acaba ?

100 mü?cok degıl mı ya bende 15 aldılar. bankaya yatırılıyormus de kı ben bankaa yatırım ne kadarsa bakalım o zaman 100 ıstıceklermı?

selamlar daksuzek kardeş ve değerli artçısı
bu hafta toplanacaktıkya haftaya kaldı çünkü ehliyetimi önümüzdeki hafta verecekler.. bu hafta perhize başla haftaya söz verdiğim gibi yemekleriniz benden
saygılarımla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar