eee sen senin evin oaralar değil mi?
eyvah:cyclopsan:cyclopsan
evimi deşifre ettim
şimdi hayranlarım rahat bırakmazlar dimi beni:queen::queen::queen::queen:
eee sen senin evin oaralar değil mi?
Arap Kadri'nin evine Konak yönünden gelirken evi geçtikten en fazla 50 metre sonra. Ama giriş bir alt sokaktan, motosikleti bırakıp Arap Kadri'nin evde bir çay molası verirsen çıktığında motosikletin hazır olur...:queen:
Ya da onu rahatsız etmek istemezsen az ileride konservatuar sokağında bir sürü cafe var...
Ayrıca yanılmıyorsam 2. kat olması lazım... :queen:
Günaydın İzmir...
Günaydın İzmir ,
Murat sen sadece özgür motorun yerini tarif ediyosun dimi. arabın evini değil . yoksa benmi yanlış anladım :mrgreen:
günleriniz aydın işleriniz bereketli olsun MT ahalisiiiii:rendeer::rendeer::rendeer:
kapı nomerosunuda yazsadınyar:
işte DEDEEEMM bunlar böle beni deşifre etmek için ellerini bırak ayaklarından geleni bile arkalarına bırakmıyolarr:
![]()
izmir canımı sıkmayın(pazartesi, sendromu)ale:
günaydın güzel izmir :rendeer:
Bu nassı bi tarif,bu ne bohemiya yauuu, ben yinede anlamadım senin nerede ve kaç numarada otruduğunu Arap'ım Cindirellam...
Arap Kadri'nin evine Konak yönünden gelirken evi geçtikten en fazla 50 metre sonra. Ama giriş bir alt sokaktan, motosikleti bırakıp Arap Kadri'nin evde bir çay molası verirsen çıktığında motosikletin hazır olur...:queen:
Ya da onu rahatsız etmek istemezsen az ileride konservatuar sokağında bir sürü cafe var...
Ayrıca yanılmıyorsam 2. kat olması lazım... :queen:
Günaydın İzmir...
izmir canımı sıkmayın(pazartesi, sendromu)ale:
günaydın güzel izmir :rendeer:
Günaydın İzmir ,
Murat sen sadece özgür motorun yerini tarif ediyosun dimi. arabın evini değil . yoksa benmi yanlış anladım :mrgreen:
günaydın ..
Gece karasını tanyeri kızıllığına devrederek başladık güne, yüzümüzü ağaçların dallarından döktüğümüz çiğ tanleriyle ısladık, gözlerimizi güneşle açtık, yıldızlardan çaldığımız yaşamın sadeliğini güne katarak yarına neşe içinde ulaşmak, haftaları yıldız sadeliğinde ve güzelliğinde geçirmek dileğiyle
CİNDİRELLA kim yahu ben tanımıyom:silent:
yeni üyemizmi daha tanışmadım ben onunla:mrgreen:

![]()
ilginç fotolar. Rozinin isyana geldiği anlar:mrgreen:
![]()
ilginç fotolar2
arkadaşlar kordon'da dolaşmak istedi , atlayın dedim :queen: :queen: :queen:
Vay vay vaaay :hmy::...nasıl içtiniz o çayları bizsiz...nasıl geçtiler gursağınızdannn:sunny:...
ilk kez sizlere hepinizede alındık açıkcası::evil::....
başta Esmeralda haydi gidelim dedi ama biz yapma kızım bu hafta kimsecikler yok dediydik,bakın başımıza neler geldi alın size alın:okey::
küstük valla:salut:
abicim valla ben 18 tane geçirebildim kursağımdan. sensiz marinasız ve hele ki esmeraldasız çook zor geçti içemedim daha fazla.:queen:
keşke gelebilseydiniz çok güzel olurdu:rendeer:
Yavrum bize habar veren oldumuki:salut:
Arap kendine düşmüş..Rozinin yanında istemiyor Esmeraldamı:salut:
Marina bile ağladı bu fotoları görünce:salut: nasıl üzüldü ama nasıl...
abicim izmir içinde yazıyordu. Csalgın yazdı hatta. neyse bir dahaki sefere özellikle haber veririzale: kusurumuza bakmayın:salut::rendeer:
NARLIDEREde ÖZDEMİR MOTOR var KYMCO bayii GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNİN yakınında :cat:
gelirsen eğer MUSTAFA abinin arkadaşıyım dersin:cat:
tamirhaneye girince yan garajda benim motor ve arabayıda görürsün zaten:queen:
bu soru sanırım bana
hoş gitarcıbaşınada sorduysan aynı kişiden bahsediyoz çok büyük ihtimal:queen:
G.Bahçeden gelirken N.Dere itfayesini geç sol tarafda (700-800m sonra)PATİ VETERİNER KLİNİĞİni göreceksin hemen yanındaki dükkan ÖZDEMİR MOTOR zaten dışarıda duran motorlarıda görürsün:cat::cat: