Kaza Yaptım

Çok geçmiş olsun Uğur..

Gerçek motorcu olmuşsun :)

Korumalarına verdiğin önem için ayrıca tebrik ederim.. Allah daha büyüğünü yaşatmasın..

Geçmiş olsun paşam..:rendeer:

Aysun'a ayrıca geçmiş olsun:)..Üzme bizi beyaw..:rendeer:

Korumalara verdiğin önemi biliyordum ve bu;(korumalar) kendini birkez daha kanıtladı..:cat:

Büyük geçmiş olsun dostum.Allah tekrarını yaşatmasın:cat:

Çok geçmiş olsun umarım son ve en büyük kazan da bu olur.

asm

Geçmiş olsun. Şükür ki birşey olmamış.

O kavşak dönüşlerde sıkışık oluyor.

Geçenlerde oraya girerken böyle birşeyin olabileceği aklımdan geçmişti.

Çok muhterem taksici ve -bilhassa-dolmuşçular trafiğin içine ettikleri için demek ki böyle birşey de olabiliyor. (istisnalar kaideyi bozmaz)

Bazı konularda "aman şuna ayıp olur" diye aralara,kenarlara girmemezlik yapmamak lazım aslında.

"Neyse uzun oldu, eldiven, kask, mont ve dizlik, bunlar benim için miş ve takmam gerekliymiş, daha iyi anladım..
Kazasız belasız günler dilerim her kese, takdir her zaman Yüce Allahındır."

Çok geçmiş olsun arkadaşım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uğur cum büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ALLAH beterinden saklasın..

Geçmiş olsun urcolak, ucuz atlatmışsın.

Ancak bir sorum olacak, sola çıkarken aynanı kontrol etmedin mi, yoksa bu vatandaş aşırı hızlı geliyordu hızını mı hesaplayamadın?

Geçmiş olsun urcolak, ucuz atlatmışsın.

Ancak bir sorum olacak, sola çıkarken aynanı kontrol etmedin mi, yoksa bu vatandaş aşırı hızlı geliyordu hızını mı hesaplayamadın?

Sola değil sağa çıkıyordum, akan bir trafikte motor ani fren yapamaz biliyorsun, ama bu vatandaş arkamda 3 saniyeye varan bir fren yaptı, ve bana vurdu, hızlı geliyordu gibime geliyor bana.

... biri vardı ki hiç unutmuyorum, üstad çok güzel düştün bir şeyinin olduğunu sanmıyorum, kendini çok iyi toparladın ve yuvarlandın iyisin iyisin bir şeyi yok diyordu, yolun kenarına aldılar, açakcası kalkmaya hiç niyetim yoktu, böyle bir ilgiyi ve alakayı görünce insanın kalkası gelmiyor, su içtim, montumu, eldivenlerimi ve dizliklerimi çıkardılar, birisi yüzümü yıkadı, bu arada yerde oturuyorum, ambulans geldi, ambulansa aldılar ve numuneye kaldırlar, filmler çekildi, tedaviler yapıldı, ultrasona girdim, bütün bunlar kendiliğinden oluyor, bense tek kelime söylemiyorum, bu arada bana çarpan arkadaşın arkadaşları geldi onlar ilgilenmeye başladı, tabi ilgilenmelerinin sebebi Allah daha iyi bilir ama azıcık şununda payı var, benim hayati bir tehlike altında olmadığım konusunda rapor alıp arkadaşlarını karakoldan çıkarmak, yaralamaları kazalarda hayati tehlikeyi atlatmadan vuran adamı bırakmazlar ...

tum bunlar Turkiyedemi oldu :silent:
ambulans vaktinde geldi... kosan vatandas bilincli... carpan kacmadi... hastahane hemen tedaviye aldi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar