[Yalova - MT]

sen şimdi yalovadan iza et bana.yalovadan gelirken altınowa ışıklarına geldik.1 km daha ileri gidicez sonra??????

Sonra ısıklardan 100 metre karamürsel tarafında sağa çıkıs war atılım sitesi diye :) ordayım :)

Selam

Selamlar

En sonunda aldım Mesut artık motor um oldu

Merak ediyorsundur ne aldığımı ama hemen söylemicem Fazer değil vazgeçtim ondan Tenereyi değerlendirdim
En geç cuma alıcam istanbuldan

Kendime hayret ediyorum nasıl bu kadar bekledim diye. Herşeyde var bir hayır işte uygun aldığımı düşünüyorum çok modelli değil ama bana yeter Tenerede elimde kalmamış oldu En çok ona seviniyorum zaten Hadi hayırlısı

Selamlar

En sonunda aldım Mesut artık motor um oldu

Merak ediyorsundur ne aldığımı ama hemen söylemicem Fazer değil vazgeçtim ondan Tenereyi değerlendirdim
En geç cuma alıcam istanbuldan

Kendime hayret ediyorum nasıl bu kadar bekledim diye. Herşeyde var bir hayır işte uygun aldığımı düşünüyorum çok modelli değil ama bana yeter Tenerede elimde kalmamış oldu En çok ona seviniyorum zaten Hadi hayırlısı
haberin geldi abi :bounce: bmw f650 GS olmasın :queen:
Hayırlı olsun tekerin hep düz bassın...:)

sende hoşgeldin arkadaşım..kimlerdensin :p

Giresun lu o :) Giresun MT topic inden :) cakalaz ı gören yazıyo zaten :queen:

hayırlı olsun ee artık ıslatmak lazım ozaman :p cakalaz şu fotolar nerde hani sizin evde çekildiğimiz unuttuğumu sanma sakın :queen:

Mesut ekleme demişti ya Ben de yarınki havuz partisine saklıyorum :) Yarın bol bol ekleriz .. Bu arada 11-12 gibi bekliyorum sizi haa :)

1 tane ekleyeyim bari :p

tamam dostum merak etme orda olucaz bu arada bak melek gibi adamım kafamın üstünde bembeyaz halka oluşmuş :queen:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım

herkeze merhaba pleyboy77başkan sayesinde bende üye oldum bütün mt cilere selam

herkeze merhaba playboy77başkan sayesinde bende üye oldum bütün mt cilere selam

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Hadi bakaLım Coşturalım buraları :p Bunlar yarısı devamı ana topic te :)

hoşbulduk abi hayırlı olsun motorun nezaman geliyor

hoşbulduk cakalaz ömür boyu kalıcıyım bağımlılık yapar tutku yaratır

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba 19 yada 20 agustosta cinarcikta kamp kuracagim 2 gece tahminen sizin bildiginiz guvenli olan bir kamping varmi acaba daha once hic gitmedim cinarciga isim verebilirseniz cok iyi olucak gercekten cunku cadiri kurduktan sonra bazi esyalarimi icine birakip yalovaya inmem gerekiyor gece donucem tekrar tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar