[İzmir - MT]

sinancım geçen hafta konuştuğumuzda söylemiştin ve çok üzülmüştüm. ben sitede duyurmamıştım ama artık sen yazdığına göre sorun yok. söylediğin parçaların kahramanlarda yan sanayisi de var mı diye bakayım istersen. tekrar geçmiş olsun. birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden arayabileceğini biliyorsun artık

Merhaba arkadaşlar..
uzun bir süredir foruma katılamıyordum..
yaklaşık on beş önce motorumla bir çukura düştüm.. :pr: Kendim için o kazadan böyle az çizik ve sıyrıklarla kurtardığım için şanslı hissediyorum ama motor için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim: :salut:
...

Sinan merhaba,
Sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşamak buna denir sanırım:cat:can'a geleceğine mal'a gelsin..
Geçmiş olsun ve umarım yakın zamanda CBF de eski haline gelir:queen:

sinancım geçen hafta konuştuğumuzda söylemiştin ve çok üzülmüştüm. ben sitede duyurmamıştım ama artık sen yazdığına göre sorun yok. söylediğin parçaların kahramanlarda yan sanayisi de var mı diye bakayım istersen. tekrar geçmiş olsun. birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden arayabileceğini biliyorsun artık

Yan sanayi parçalar ucuz ama UV dayanıklı değiller ve kısa sürede güneş ışınları nedeniyle renkleri değişiyor!

Son düzenleme:
Yan sanayi parçalar ucuz ama UV dayanıklı değiller ve kısa sürede güneş ışınları nedeniyle renkleri değişiyor!

zaten cbf150 parçaları ucuz olduğu için yan yanayisi olacağını sanmıyorum(ben denk gelmedim en azından)...kim tercih ederki zaten orjinali ucuzken yan sanayisini :cat:

Sinan geçmiş olsun, Motosikletin sorunu bir şekilde giderilir, sana birşey olmasın....

İyi akşamlar millet...

sanada o yazdığından:queen::queen:

Benim durum biraz kritik abi, belki akşamım o kadar iyi geçmez... Belli mi olur... Cumartesi bugün... Barlar sokağı böyle... (parmaklar havaya doğru bakıyor, birşeyleri mıncıklıyormuş gibi yapıyoruz ya hani kaynıyor, kalabalık, kum gibi anlamında, işte öyle bi smayliy bulamadım...:queen:)

Benim durum biraz kritik abi, belki akşamım o kadar iyi geçmez... Belli mi olur... Cumartesi bugün... Barlar sokağı böyle... (parmaklar havaya doğru bakıyor, birşeyleri mıncıklıyormuş gibi yapıyoruz ya hani kaynıyor, kalabalık, kum gibi anlamında, işte öyle bi smayliy bulamadım...:queen:)

at kendini sokağa yaw ne duruyon biz evde kös kös insan sesine hasret sen bulmuşsun kımıl kımıl kalabalığı şikayet ediyon :queen::queen:

diyosunki

harketli bi ortamdayım :bounce:
her an ne yapacağım belli olmaz ha:queen::queen::queen::queen:

arkadaşlar güzelbahçeye en yakın tamirci nerde????benim bobin arıza yaptıda (bir ayda ikinci defa bobin arızalanıyo war bi hikmet)

arkadaşlar güzelbahçeye en yakın tamirci nerde????benim bobin arıza yaptıda (bir ayda ikinci defa bobin arızalanıyo war bi hikmet)

NARLIDEREde ÖZDEMİR MOTOR var KYMCO bayii GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNİN yakınında :cat:

gelirsen eğer MUSTAFA abinin arkadaşıyım dersin:cat:
tamirhaneye girince yan garajda benim motor ve arabayıda görürsün zaten:queen:

Son düzenleme:
at kendini sokağa yaw ne duruyon biz evde kös kös insan sesine hasret sen bulmuşsun kımıl kımıl kalabalığı şikayet ediyon :queen::queen:

diyosunki

harketli bi ortamdayım :bounce:
her an ne yapacağım belli olmaz ha:queen::queen::queen::queen:

ABi her akşam aynı hareketten sıkıldım, bunaldım.. Ben sessizlik istiyorum...:salut:

Alicim bekle 2 saate ordayım. gece çorbacıya gideceğiz ama di mi?

Beeklediiiimmm de geeeeeelmediiiiiinnnn

Evet Ramazan usta iyidir ama fiyat olarak ebesinin nikahı dolaylarında seyreder... Benden 1 lt Repsol yağ için 2 yıl önce 20 YTL almıştı... O da ambalajında falan değil ha, 4 lt'lik bir bidondan aktardı ve değişimi ben kendim yaptım... :bounce:

Günaydın Gavur İzmir...:queen::queen::queen:

yerini tam tarif edebilir misiniz? yada orda sorsam gösterirler mi?

bu soru sanırım bana
hoş gitarcıbaşınada sorduysan aynı kişiden bahsediyoz çok büyük ihtimal:queen:

G.Bahçeden gelirken N.Dere itfayesini geç sol tarafda (700-800m sonra)PATİ VETERİNER KLİNİĞİni göreceksin hemen yanındaki dükkan ÖZDEMİR MOTOR zaten dışarıda duran motorlarıda görürsün:cat::cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar