Crayzyboyone yeni motorunu kutlamaya davet ediyor

Küfürmü ettin şimdi sen falconuma :farao: burdan tophaneyı 29.99 sanıyede alıyorum :cat: Nosa basarsam 24 sanıyede :bounce: Anahtaarına kapısalım :queen:

ıyıde benım sana verebılecegım tek anahtar ingiliz anahtarı istersen kapışalım =)

hadi bende yola cıkıyorum anca gelirim bi kaç topla gelecem tophaneye :p

kapat tükkanı kapat :)
bende yollanırım biraz dan :)
küçük çekmece uzak malum :)

Ya ismail abi biz dioz 29.99 sanıyede gelırım sen dert etme :mrgreen:

ıyıde benım sana verebılecegım tek anahtar ingiliz anahtarı istersen kapışalım =)

hadi bende yola cıkıyorum anca gelirim bi kaç topla gelecem tophaneye :p

Top derken Basket topu yada futbol topu olsun lutfen zaten pasta yetmıcek bıde onlar yemesın :mrgreen:

Ya ismail abi biz dioz 29.99 sanıyede gelırım sen dert etme :mrgreen:

Top derken Basket topu yada futbol topu olsun lutfen zaten pasta yetmıcek bıde onlar yemesın :mrgreen:

top şeklinde pasta olucakmış konuştum =)

buluşmadan canlı yayınla bağlantı gerçekleştirdik hepsi parmaklanıyor ve parmaklıyor yani pastayı =)))))))

orda olmak istedim kardeşlerim öperim sizi :rendeer:

Son düzenleme:
jess in benim motorda frikiği.

bunlar ne yapıyor (alpertim-jess)

ŞOK ŞOK ŞOK jess fena yakalandı.

Güzel buluşmaydı, pastalar için saol selocanım tekrardan hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız günlere inşallah... :cat:

Resimleri bekliyoruz :p

Hasan abi o resimler buraya konulmucaktı sanırım :mrgreen: cem abi görmesin :p

evet buluşma çok güseldi ne zamandır bu kadar arkadaşımı bir arada göremedim çok güzel geçtii
resimleri bekliyoruz artık yarın tatil bu gecedena tarsınız heraldeee

walla selçuk yeni motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın
allah kaza bela vermesinn
aman dikkat et etrafına olurmuu

senin adına çok sevindim bak yay geldim he unutma bidahakine de sen gelirsin :D
sayende baya bir arkadaş çevresini gördüm sohbet ettik konuştuukk devamı gelr inşallah

GKN

kreyzim cönevarım, güzel buluşma oldu ellerine sağlık.. motorun içinde tekrardan hayırlı uğurlu olsun, dönüşte kawasaki yle zor yakaladık :p
teşrif eden herkese çok teşekkürler, aradığım tüm yüzler nerdeyse ordaydı, sizleri görmek güzeldi..
hafytaya pazar güzel bi organizasyonumuz var, topic pazartesi açılır, şimdiden pazarınızı ayarlayın =)

hayırlı olsun güle güle pinn kardeşş

Teşekkürler

Güzel buluşmaydı, pastalar için saol selocanım tekrardan hayırlı uğurlu olsun Kazasız belasız günlere inşallah... :cat:

Resimleri bekliyoruz :p

Saol dostum tesekkurler :rendeer:

walla selçuk yeni motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın
allah kaza bela vermesinn
aman dikkat et etrafına olurmuu

senin adına çok sevindim bak yay geldim he unutma bidahakine de sen gelirsin :D
sayende baya bir arkadaş çevresini gördüm sohbet ettik konuştuukk devamı gelr inşallah

Cok tesekkur ederım erdınc abım ınsallah sende alırsın sneınde pastanı yerım en az 9 tapak ona gore :mrgreen:

kreyzim cönevarım, güzel buluşma oldu ellerine sağlık.. motorun içinde tekrardan hayırlı uğurlu olsun, dönüşte kawasaki yle zor yakaladık :p
teşrif eden herkese çok teşekkürler, aradığım tüm yüzler nerdeyse ordaydı, sizleri görmek güzeldi..
hafytaya pazar güzel bi organizasyonumuz var, topic pazartesi açılır, şimdiden pazarınızı ayarlayın =)

Cok tesekkur ederım abim :rendeer: Sizlerin olmas benım ıcın cok ama cok ıyı

güzel bir buluşma oldu.pasta süperdi selçuk.motorunda güzelmiş tekrar hayırlı olsun.:rendeer:

yine güldük eğlendik buna vesile olan selçuk kardeşimize tekrardan hayırlı olsun der başarılarıın devamını dilerim ancak bi şartla ben pastadan bişey anlamadım çünkü bi dilim yedim selçuk duy sesimi bana pasta al :p

güzel bir buluşma oldu.pasta süperdi selçuk.motorunda güzelmiş tekrar hayırlı olsun.:rendeer:

Afıyet olsun abım tekrar tesekkur ederım :rendeer:

yine güldük eğlendik buna vesile olan selçuk kardeşimize tekrardan hayırlı olsun der başarılarıın devamını dilerim ancak bi şartla ben pastadan bişey anlamadım çünkü bi dilim yedim selçuk duy sesimi bana pasta al :p

1 tabakmı ??? 4 tabaktan sonrasını sayamadım M-inn Arıkoglu bey Sen bana pasta aldıgında 9 katlı getırcektın sozunde bıle durmadın be :salut:

Afıyet olsun abım tekrar tesekkur ederım :rendeer:

1 tabakmı ??? 4 tabaktan sonrasını sayamadım M-inn Arıkoglu bey Sen bana pasta aldıgında 9 katlı getırcektın sozunde bıle durmadın be :salut:

olum ben aldığımda 9 katlıydı, belediye 8 katını kaçak diye yıktı ben napiim, hatta "al bu zevki sen yaşa" dediler bana yıktırdılar :mrgreen:

jess in benim motorda frikiği.

bunlar ne yapıyor (alpertim-jess)

ŞOK ŞOK ŞOK jess fena yakalandı.

leeeeenn flaşlar paso bana çalıştı bakıyorum :farao::farao::farao::farao::farao: :queen::queen::queen:

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

hadi canım sende ciddi misin?yazı yaz birazda sayfa atlasın o zaman.

bittin sen:bounce::bounce::farao::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar