Rigel ilintili derken ssk dan emelki yani su anda.
Organ nakli konusunda o operasyonda ssk nin karsıladıgı maaliyet nelerdir bilmiyorum. O yuzden net konusmayacagım. Benim aldıgım bilgi bu yonde. Eger yardımcı olmak istedigin bir konu var ise dilersen tel ile arayayıp konusabilirsin.
SSK'ya bağlı birisi bu saydığınız şeyler için para ödemez. Bu işi ben SSK'lı insanlara 15 yıldır bizzat kendim yapıyorum. Arasıra televizyonlarda çıkan "şu kadar para bulunamazsa ... kızımız ölecek..!" gibi haberler sosyal güvencesi olmayan insanlar için geçerli, asla sosyal güvencesi olup ta böyle mağdur durumda kalan hasta görmedim.
Ha, gerekli gruptan organ bulunamaz veya bulunması uzun sürebilir, bu sırada insanlar perişan olabilir, bu konuda yapılabilecek birşey yok. Ama para istenmesi ayrı konu, böyle birşeye 15 yıllık meslek hayatımda rastlamadım. Ayrıca, cerrah olarak çalıştığım hastanemde organ bağışı koordinatörü olduğumu da eklemeliyim.
Bu durumda arkadaşınızın durumunu netleştirip buraya bildirmenizi özellikle rica etmek durumundayım. Bunu benim telefonla arayıp sormamdan ziyade sizin görüşmenizin daha uygun olduğu kanısındayım, çünkü sizin arkadaşınızmış...