selam arkadaşalar

nihayet denizde balık tutmayı becerir oldum, bu zamana kadar hep kanalların denize dökülen ağızlarına gidip mantarlı olta sallıyorduk kamışla.ve ben hiçbirşey almadan dönüyordum.şükürki artık denizde kıyıdan oltacılığı biraz çözebildim.
adana yumurtalık sahilinden olta salladım.balıkçıdan aldığım karidesle el oltasıyla av yaptım.çok verimli geçti, ama zemin kayalık olduğundan diyebilirimki bütün attığım oltalar takıldı.6 tane olta hazırladım, hepsini taktıktan sonra yeniden hazırlayıp, tekrar ava devam ediyordum.bu bana iyi tecrübe oldu, yanıma bolca kurşun ve iğne almam gerektiğini anladım
ilk kefalım
ilk çupram.çok sevinçliyim çünkü en sevdiğim balık çupra.marketlerden hep çiftlik çuprası yiyoruz, nihayet hasbe has deniz çuprası yiyeceğim
gece gündüz iki gün boyunca olta attım.
bu balığı diyebilirimki iki metre önümden aldım.demekki gerçektende gece balık kıyıya yanaşıyor
sabah 05:30 da kalktım tekrar balığa.sabah daha verimli ilk attığım oltada iki çupra aldım, oltalarımı zaten iki iğneli hazırlamıştım takılma ihtimali daha azalsın diye.tekrar yemleyip attım aynı anda yine ikili çektim.
bundan sonra takıldığı için kurşunum kalmamıştı, uyduruktan bişeylerle tekrar olta hazırladım,yemledim attım
ben lagos olduğunu sanıyorum
gündüz yine oltaya devam.yanımda oltacı yamağım mertte var:mrgreen: öğreniyor
gece aldığım güzel bir çupra
bu seferlik bu kadar.kıyıdan deniz balıkçılığıyla ilgili tavsiyeler bekliyorum.yeter çiftlik balığı yediğimiz:queen: