Motosiklet tadında araba olmazmı?

Motosiklet misali özgürlük hisleri uyandıran bir model…
Arabasız olmayacaksa,motosikletin yanında Volkswagen new beetle nasılda tatlı durur. Üst tarafı açıp birde yazın bu araçla gezi yapmayı arzu ederdim. Kullanan oldumu aranızda? Motosikletin papucunu dama atarmı uzun vadede bilemiyorum! :wiinkk:
[/
[URL=http://imageshack.us]

Şaka gibi 20 valf 150 beygir gücünde.Gaza dokundukça sırtını koltuğa yapıştırır. :p

Eski kasayı ucuza alıp üstünü sanayide açılır hale getirip,ruhsatada işletip 250 cc motosiklet fiyatına binmeyi düşündüm bir zamanlar...Tek düşündüren eski modelde olası parça sıkıntısı yaşama ihtimaliydi.

Son düzenleme:
BU ktm hangi trafik şartlarında kullanılacak.Race oldu piyasa motoru anladım da bu araba pistten caddeye nasıl çıkacak :p

e motosikletlerin de üstü böyle açık değilmi yarış motosikletleride üstü açık birer spor araba sayılabilir. bence gayet hoş. akıllıca bir pazar sistemi. motorda hatırı sayılırı bir teknolojiye sahip.

kabrio new beetle, üstü açık herhangi bir arabadan daha fazla zevk vermez bence. yani tamam, şeker gibi görüntüsü var. hem agresif hem yumuşak. ama bu görüntüsü size vereceği sürüş zevkini arttırmıyor ki.. kabrio bir araba işte. motosiklette sürmenin değil, binmenin keyfini yaşıyorsunuz. bir kumanda birimini (direksiyon) çevirerek değil, altınızdaki hayvanı tüm vücudunuzla güderek yol alıyorsunuz. ata binmek gibi! benim için araba sadece araçtır. motosiklet ise bir ulaşım aracından çok daha fazlasıdır.

ha üstü açık bir new beetle için hayatımın son haftasını verir miydim? verirdim. ama bir super duke veya aprilia shiver için hayatımın son üç ayını feda ederdim.

Belkide maddi anlamda birçok insanın ulaşabileceği bir kabrio olduğundan new beetle seçilebilir.30.000 ytl ye 2006 model bulunabiliyor. Özellikle aile sahibi olanlar her gezide motosiklete binemeyince burukluğu bir nebze azaltabilir. :p

new beetle lansmanı yapıldığı günden beri büyük bi hayal kırıklığından başka bişey yaratmamış ruhsuz bi otomobildir.
asla beetle ruhunu canlandırmaktan uzak kalmıştır. beetle ikon olmuş bi otomobildi. kendine öz yanları (hava soğutmalı boxer motor, arkada yerleşmiş motor, basit ve ucuz teknoloji vb.) olduğu gibi bi sürü kronik problemi de vardı. ama bunlara rağmen kullanıcıları ondan asla vazgeçmediler. oysa new beetle bir hayata dönüşten çok tüm o tipik özellikleri silip otomobili sıradanlaşma projesi oldu ve bu nedenle sadece ülkemizde değil tüm dünyadaki vw beetle clupları açıkça reddettiler ve hala ediyolar. açıkça bi beetle sever (65 ve 70 model iki beetleım oldu) olarak ben cabrio olsun olmasın vw new beetle ı garajıma sokmazdım.

Not: çok hissi olduğumun farkındayım ama ne yapıym ilk otomobilim beetle olunca böyle oluyo idare ediverin :)

70 li yılların motor parçaları bulunuyormu,kabrio hale getirmeyi düşünmüştüm de bir zamanlar. :)

Ariel Honda Atom

Ariel-Atom-2-Clarkson.jpg

http://www.arielmotor.co.uk/
http://www.arielatom.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Ariel_Atom

birde buna bakın, Top Gear'da izlemiştim.

245, 300 beygirlik versiyonları var, 500 beygirlik olan da geliyor.

araç 1400 lbs/~635 kilo. 500 beygirlik olanı 500 Kg yapma hedefi var.

Dolmuşa para yetiştiremediğinden memlekette motosiklete 3'er 4'er binen vatandaşlar için güzel haber var...:)
İşte 5 bin YTL'lik otomobil!
Ekim'de Türkiye'ye geliyor! Araç için binlerce kişi şimdiden sıraya girdi...

Otomotiv devi Tata, 'dünyanın en ucuz otomobili' olarak tanıtılan Tata Nano'nun da etkisiyle Türkiye'de sektörden daha hızlı büyüdü. Araç sonbaharda Türkiye'ye gelecek.
Distribütörü İsotlar Grup'un Pazarlama Müdürü Banu Eresen, “Yılın ilk 6 ayında binek otoda sektör yüzde 18,2 büyürken Tata yüzde 51,2 oranında büyüdü. Ticaride ise sektörün büyümesi yüzde 4,9 iken Tata yüzde 21,4'lük büyüme gerçekleştirdi” dedi.
Banu Eresen, sektörden daha hızlı büyümelerinde doğru pazarlama stratejileri uygulamanın yanında etkili olan faktörler hakkında şöyle devam etti: “Tato Nano dünya basınında lanse edildiğinde telefonlarımız kilitlendi. Kadronun yarısı, sıraya girmek, kaparo vermek ve filo almak isteyenlere ürünle ilgili bilgiler verdi. Jaguar ve L.Rover satın alması ve Tata Nano üretimi sayesinde basında olumlu olarak çok yer aldık.”:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sefaköyde oto tamir cilerin bulunduğu sitede 74 model vosvosa porshe motoru takıyolar fiyatı4.000 ytl...yanlız iki tekerin tadını ikitekerden başkası veremz

70 li yılların motor parçaları bulunuyormu,kabrio hale getirmeyi düşünmüştüm de bir zamanlar. :)

viceroy,
"70 civarı beetlelarıntüm motor aksamını bulabilirsin.
ayrıca çok güzel cabrio çalışmaları da yapılmakta.
hatta ve hatta biraz bütçe ayırıp ciddi motor modifiyesine de girip draglarda sağlam dereceler elde eden beetle lar var ülkemizde. örneğin plakasını hatırlayamıyorum ankarada turuncu bi vosvos draglarda ortalığı toz duman ediyordu.

cabrio konusunda bulunduğum ilde Çorum inanılmaz güzel bi örneği var. tabi baya bi işlemli çamurluk genişletme vs vs. yakında fotolarını çekicim. istersen sana da gönderirim fikir verir.

chopperrider,dostum varsa resim bu başlıkta mutlaka paylaşalım.Birde cabrio çevirme işi kaça patlar acaba!:silent:

motosikletin tadını hiç bi araba vereceğini tahmin etmiyorum ama bunda zevki ayrıdır diye tahmin ediyorum

70 model civarı beetle'ları Türkiyedeki volkswagen satan servislere götürdüğünüzde 2 yıl sınırsız garanti 10 yıl da parça bulundurma garantisi(yasa gereği) deyip 30-40 yaşındaki aracın parçasına yatırım yapmıyoruz demiyorlarsa, zaten kurum çok ciddi yerlere gelmiş demektir.Helal olsun. 2005 te sıfır golf comfortline 1.6 fsi almıştım 2 ay önce sattım,hiç bu soruları servisle paylaşmak aklıma gelmemişti. :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar