Uzun Bir Yazı Ama Mutlaka Okuyun

2007 mayısta aldığım suzuki c800 intruder marka motorumda bugün öğrendiğim bir olay üzerine herkesin bilmesini istediğim için bunları yazıyorum çünkü tekay motorun bana yaptığını başkalarına yapıyormu bilmiyorum ama dikkat etmeniz ve önlem almanız için yazıyorum.
En baştan yazarsam motor için tekayı aradım fuar fiyatı 15900'e intruder olduğunu söylediler ve kredi kartına % 2 komisyon uyguladıklarını söylediler oraya gittiğimde %3 kom. olduğunu söylediler olsun dedim ve aldım sonra herşeyi ödedim ve benden 10 ytl benzin parası istediler motoru çıkarmak için (evet komisyon+taksit+masraflar la birlikte 18500 ytl ödedim ve 10 ytl gibi salak bir parayı istediler) çünkü bir motordan sadece 150 ytl kazanıyolarmış bende umursamadım verdim sonra 2 defa servise verdim benzinimin eksik olduğunu gördüm. 2. verişimde çok barizdi (4. kademeden 1. kademeye inmişti) bende açık açık yüzlerine söyledim ama pek umursadıklarını zannetmiyorum sadece ilgileneceklirini söylediler ve bunu yazmama neden olan konuya geleyim o iki servis arasında bir kere ayna kırıldığı için değiştirttim ve ertesi gün aldığımda 2 aynanın birleşim yerinde plastik koruma vardı sorduğumda zaten olduğunu farketmediğimi söylediler bende yine umursamadım biraz enayilikde var işte. bugün takas için bir motorcuya götürdüğümde motor hakkında bilgi verirken şöyle dedi '' MOTOR TEMİZ AMA AYNALAR ÇİN MALI!!!!!!!!!!''(bu arada aynalarn tanesi 120 ytl'ydi) (ben bir ayna değiştirdim bu arada diğeride uçmuş) yani anlayın ne demek istediğimi şimdi ben hiçbirşey ispat edemem sen yapmışsındır kırmışsın çin malıyla değiştirdin diyecektir ama ben bunu suzuki genel merkezine gerekirse tüketici hakları derneğine gerekirsede japonyaya mail olarak atacağım Bunları yazıyorum çünkü alışveriş yapacağınız yeri iyi belleyinki sizi bellemesinler.

bu bayiler cok aglıyor valla
koca motor sen sabah cıkar akşam iceri sok o koca makinayı ve 150 ytl icin
kimse enayi degil bir bisikletten adamlar 150 ytl kazanıyor
hadi ordan yalancılar
hocam memlekette herkesin dini imanı para olmuş

Bence servise git ve aynanın kırıldığını ve değiştirttiğini söyle, takas için götürdüğüde aynaların çin malı olduğu anlaşıldı de, ve orjinalinden takılmasını iste. Orjinal olup olmadığını anlaman içinde önce bir bayii'ye gidip aynı modelin aynalarına baka bilirsin. Geçmiş olsun.

servisten sana değişen parçalarla ilgili yada en azından servise götürdüğüne dair herhangi bir belge vermediler mi? belki işe yaraya bilir :silent:

belge falan hiçbişey yok tekrar oraya gidipde benim orjinal aynalarımı verin diye bi istekte bulunma niyetimde yok sonra aynaları takarken silindir milindir değişir yine benzin gider hayatta muhattap olmam suzuki genel yetkilisiyle muhattap olurum yanlışmıyım

çağatay geçmiş olsun
mutlaka SUZUKİ TÜRKİYEye şikayette bulun ve peşini bırakma derim
tabi bizleride bilgilendirmeyi unutma sakın

Gerçekten kötü bir durum.Peşini bırakma arkadaşım.Nedir bu servislerden milletin çektiği böyle:farao:

çağatay geçmiş olsun
mutlaka SUZUKİ TÜRKİYEye şikayette bulun ve peşini bırakma derim
tabi bizleride bilgilendirmeyi unutma sakın

Suzuki Türkiye'ye bildirmesi bişey değiştirmez çünkü Tekay yetkili servis değil artık.

çağatay sanada geçmiş olsun, tekaydan çeken çok arkadaşımız var umarım senin sorununu hallederler.

Suzuki madurları çoğalıyor...dl650 henüz benimde elime geçmedi...
150 ytl komedi :) 18.000 ytl de %10 kazansa 1.800 ytl eder! :p

Dostum tum servisler bu sekilde , benimde bir parcami kirlidilar sans ki tam ustadan cikarken fark ettim , aa ben gormedim demeye basladi , sonra tamam ben parasini oderim diye kabul etti. Gormeden cikmis olsam kendi cebimden odeyecektim. Isinin basinda dur , duramiyorsan , bos vaktinde gotur motoru.

Malesefki Turkiyede Motosiklet servisleri , otomobil servisleri kadar ciddi calismiyor.

Tekay moto hakkında duyduğum 2. şikayet . Firmalar büyüdükçe ciddileşmesi gerekirken neden tam tersi oluyor ?

Dostum eğer imkanın varsa sakın mail filan atma... Git yüzyüze görüş...

Hem belki o sayede sorununa daha ciddi bir çözüm bulabilirsin...

Git derdini anlat emin ol dinlerler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yorum bile yazamıyorum böyle durumlarda artık :farao: Hakkını sonuna kadar ara kardeşim..

bende bişey yazmayayım diyorum ama elde deil.buna benzer bi olayda başka bi suzuki servisinde başıma geldi.banada en çok koyan herşeye eyvallah ama depomun kupkuru olmasıydı.meğersem beni servisten yedek depoyla yolcu etmişler.

Suzuki Türkiye'ye bildirmesi bişey değiştirmez çünkü Tekay yetkili servis değil artık.

çağatay sanada geçmiş olsun, tekaydan çeken çok arkadaşımız var umarım senin sorununu hallederler.

evet yetkisi yok ise hiç bişi yapamazlar boşuna uğraşırsın
ama tekrar yetki isterse SUZUKİ TÜRKÜYEnin elinde onlar hakkında bilgi olarak kalır bence:cat:

Suzuki madurları çoğalıyor...dl650 henüz benimde elime geçmedi...150 ytl komedi :) 18.000 ytl de %10 kazansa 1.800 ytl eder! :p

arkadaşım makinanı 0 aldıysan eline geçmemesi normal
şu ara DL650 stokda yok :mrgreen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu servisler varya, insanı katil eder. Motorunuzu servise götürdüğünüzde başında durun muhakkak. Mal canın yongası yaa, adamların umurunda değil. Öyle kötü davranıyorlar ki şaşarsınız. Çok geçmiş olsun arkadaşım. Muhakkak şikayet et, hakkını ara. Allah kimseyi servislerin eline düşürmesin. Hepsi ayrı ayrı çok rezil çalışıyorlar çünkü...

Arap Kadri,sıfır aldık motor fuarından 2009 model gelir artık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar