feyızoglunda gorevlıler gayet ıyı dedıler bu fıyata alabılecegın en ıyı kask dedıler ve arastırdım avrupa standartlarına uygun oldugunu oğrendım bence fıyatı na gore gayet ıyı..
caberg olabilirmi
caberg iyi kasktır..
lazer ise benim eski kaskım..race replica modeli
2005 yılında yapılan bir testte arai shoei gibi markaların bazi modellerini geçerek listenin üstünde yeralmıştı..
selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım. bugun 8000 km bakımı yaptırdım yag degisti 15-40 castrol (20ytl), hava filitresi falan temizlendi, vidalar falan kontrol edildi(38 lira iscilik)+ zincir temizlendi gazyagı ile ve yaglandı tekrar (15 lira iscilik) toplam 1 saati biraz askın bir servis ve 80 lira!!! bana biraz cok geldi. bir de zincir temizlenmesi ve yaglanmasının ayrı bir iscilik olarak yazılması garibime gitti. normal periyodik bakıma dahil degil mi zincir temizligi ve yaglanması?
görkem gdr marka kask nasıl ya feyizoğlunda 150 lira
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44501
linkte bu acep bi bakarmısın
1 - 97 Oktan derler ama En iyisi 95 oktan Benzin dir...
2 - O markayı duymadım hiçDemek pek iyi değiL
3 - Hiçbir sakıncası yok senin tercihin ama bu tipteki motorlarda genelliikle Full Face kask kullanılıyor![]()
Gdr acaip kalitesiz italyan taklidi bir kasktır... Malzemesi dandik , hiç koruması olmayan , testlerde başarısız olmuş , kaskların yüz karasıdır...
Senin kask GDR değil miydi? :mrgreen:![]()
ewet gdr link verdim ya orada vardı
sen ciddimisn ya ben almadım:queen::queen: