Bir gün çat die gelicem çok şaşıracaksınŞaka maka özledim seni abi
![]()
gelene kapımız açık.....:queen:
Bir gün çat die gelicem çok şaşıracaksınŞaka maka özledim seni abi
![]()
Bence o smile yersiz olmuş..Daha uygun smileler mevcut![]()
yersen....:queen:
fikrimi değiştirdim.Seni bi süre daha görmesem iyi olur sanırım![]()
kanka muzafer abiyi görmedigin her gün boşa geçiyor demektir ömrünü fazla boşa harcama![]()
Bazı insal boş yaşamayı severne anlıyorlarsa boş boş yaşamaktan
:mrgreen:
Bu dediğin olmaz, en kötü ihtimal seni ümide artçı verecez :mrgreen:
Unutmadan söylim, çarşamba geleneksel bici toplantısına geçerli mazereti olmadan gelmeyen battal boy nankördür....![]()
eh ben yırttımBu dediğin olmaz, en kötü ihtimal seni ümide artçı verecez :mrgreen:
Unutmadan söylim, çarşamba geleneksel bici toplantısına geçerli mazereti olmadan gelmeyen battal boy nankördür....![]()
BY_MOTO+ADANA MT KANDİLİNİZİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİMTüm Adana MT nin kandili mübarek olsun :rendeer:
yani biz özlenmeyenler arasındayızBir gün çat die gelicem çok şaşıracaksınŞaka maka özledim seni abi
![]()
selim kardeşim olsunda kulaklar feda olsunBir terslik olmazsa Selim'le geliriz, kulak tıkaçlarınızı hazırlayın :mrgreen:
meeevvvvvvvvvvv:queen:bir kedim bile yok
oooooooooooooooooo muzaffer abim sen buralara uğrarmıydın, abi sen iş güç koşturması içindesin, eyer müsait olsan gelirsin diye düşündüğümden haber vermedim, çarşamba biciye takıl abi yumurtalık muhabbeti bol oluryov adaşım görüyorumki papucumu dama atmışsın...gürselim semde dahilsin bulafa ayıp size be yuhunuzz<zzz yanir:
r:
r: insan bi sorar yaaa:bounce:ayran iştik ayrımı düştük ..bugünün yarınıda var..unutmayın beni sormayanlara buradan kınıyorummm:salut::salut:
:cat: merhaba