[Adana - MT]

Bu dediğin olmaz, en kötü ihtimal seni ümide artçı verecez :mrgreen:

Unutmadan söylim, çarşamba geleneksel bici toplantısına geçerli mazereti olmadan gelmeyen battal boy nankördür....:p

yov adaşım görüyorumki papucumu dama atmışsın...gürselim semde dahilsin bulafa ayıp size be yuhunuzz<zzz yani:pr::pr::pr: insan bi sorar yaaa:bounce:ayran iştik ayrımı düştük ..bugünün yarınıda var..unutmayın beni sormayanlara buradan kınıyorummm:salut::salut:

Bu dediğin olmaz, en kötü ihtimal seni ümide artçı verecez :mrgreen:

Unutmadan söylim, çarşamba geleneksel bici toplantısına geçerli mazereti olmadan gelmeyen battal boy nankördür....:p
eh ben yırttım:p 15:00-23:00 çalışıyorum:)
Tüm Adana MT nin kandili mübarek olsun :rendeer:
BY_MOTO+ADANA MT KANDİLİNİZİ KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM
Bir gün çat die gelicem çok şaşıracaksın :p Şaka maka özledim seni abi:p
yani biz özlenmeyenler arasındayız:pr: len mali nemizi gördünde bizi özlemiyon
ben biliyorum ama elit deyiliz:mrgreen:
Bir terslik olmazsa Selim'le geliriz, kulak tıkaçlarınızı hazırlayın :mrgreen:
selim kardeşim olsunda kulaklar feda olsun:)
bir kedim bile yok
meeevvvvvvvvvvv:queen:
yov adaşım görüyorumki papucumu dama atmışsın...gürselim semde dahilsin bulafa ayıp size be yuhunuzz<zzz yani:pr::pr::pr: insan bi sorar yaaa:bounce:ayran iştik ayrımı düştük ..bugünün yarınıda var..unutmayın beni sormayanlara buradan kınıyorummm:salut::salut:
oooooooooooooooooo muzaffer abim sen buralara uğrarmıydın, abi sen iş güç koşturması içindesin, eyer müsait olsan gelirsin diye düşündüğümden haber vermedim, çarşamba biciye takıl abi yumurtalık muhabbeti bol olur:)
yükseeeeeeeeeeeeeeeeeeel sende bıraktın buraları helal olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşam bicide görüşürüz

@gürsel abi özlemez olurmuyum ya.. Burnumda tütüyorsunuz hepiniz :p
Siz yeri bir daha tarif edin burdan akşam ufak bi işim var çıkışta uğrayabilirim

Adnan Menderes üzerinde birçok motorun park ettiği yer, en batı, en son ve son viraj

Adana İl Temsilcisi
dün akşam adnan mendereste bir devriyeye çıktım.gördüm ki bazı arkadaşlar,çarşamba bicisine antrenman yapıyorlar...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar