[İZMİR] KALAMA-r nerde Kİ; MİLLİ PARKIMIZ GELDİ Gezisi

img0093jd0.jpg

ben ve tavla hezimetim. gitti mis gibi oyun gitti. :salut::salut::salut:

img0098ft1.jpg

dando aşireti üyelerimiz. Yasmindando ve Pınardando:cat:

img0099xh9.jpg

gözlük de yakışmış hani:cat:

img0101bn3.jpg

img0104py7.jpg

ben açılışı yaptım herkes de vücut gösterisi yaptı:queen::queen:

img0105lj2.jpg

ve huzurlarınızda Arap Kadri:bounce:

img0107wg4.jpg

Duyulmaz ahmet:bounce::p

img0108db4.jpg

Serçemiz bu sefer bizleydi:cat::rendeer:

img0112km4.jpg

of of of offff:p

img0109qt5.jpg

buyrun sizde yer miydiniz?:p

img0110ez2.jpg

Karpuz kapma yarışması. karpuz da karpuzdu kütür kütür pek de tatlı:queen::queen:

img0114xm6.jpg

kemirgenler:queen::queen:

img0116rc4.jpg

hala kemiriyorlar:queen::queen:

img0117fu6.jpg

rejimdeyim nevrim dönmek üzere. ne yesem ne yesem. karpuz salatalık armut kesmedi beni yaww:salut::salut::salut:

img0118dw2.jpg

minik bi köşe yaptık ortak çıktılar:salut::salut::salut:

img0119xa9.jpg

Viper75 sandwichimi yiyince bende sinirimden bir ıssırık alayım dedim.
kan şekerim düştü yaa:queen::p

img0120lh4.jpg

Dandolarda acıkmış belli:queen:

img0121wo7.jpg

img0122xy3.jpg

eee o kadar aç olunca ÖZER abimize karpuz kalmadı. yani bu kadar kaldı

img0123ul4.jpg

allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin:queen:

img0124qg7.jpg

canım kardeşlerim benim ne de neşeliler:):rendeer:

img0125zi5.jpg

birazda parktan görüntüler

img0127oc7.jpg

extreme1925 ve elinde denizde nasıl patlattıklarını hala anlayamadığım deniz çadır kamp yatağım:salut::salut::salut::salut:

img0132gi8.jpg

yorgun şirin

img0133ta8.jpg

img0136xj8.jpg

img0137af3.jpg

img0138xl6.jpg

img0140ly7.jpg

işte bu yolları aştık be:cat:

img0141pf5.jpg

img0165dj5.jpg

ben arkada baff kullanımını anlatıyorum:queen:

img0166tj2.jpg

şekil 1:p

img0170gb4.jpg

şekil 2:cat:

img0171yy4.jpg

bandana versiyonu:bounce:

img0172tm1.jpg

bere versiyonu:p

img0172tm1.jpg

img0194fe9.jpg

ve HALKA filmindeki SAMARA:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

img0200ia4.jpg

img0203ov9.jpg

deniz üstü köpürür heyyy canım rinanay tey tey teyyy:queen::queen:

img0207da4.jpg

img0208pm1.jpg

img0214oy7.jpg

ilginç çalışmalar:queen:

img0216zc7.jpg

bir öykünme seziyorum bunda da.:queen::queen:

Ne desem diye düşünüyorum düşünüyorum....Sadece gözümde canlanıyorlar ve nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum...Özlemişim kampta iki lafın belini kırmayı, denizde kahkahadan boğulma tehlikesi geçirmeyi (Wallace ve Ahmet iyi ki varsınız, Allah sizi bildiği gibi yapsın :cherry: ) yolları, Yusuf'u (Wallace'me bu sebeple ayrıca teşekkür ederim) :p
Güzel insanlarla yapılan herşey güzel. Yalnız yenilen kek bize nasip olmadı ona teessüf ediyorum, kınıyorum ve ıkınıyorum. :)

Fotoğrafları çeken, siteye yüklerken kafayı yiyip azimle devam eden, sohbete tat katan, bize kek getirmeyen, salatalığa mahkumn eden :)P) tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim :):rendeer::rendeer:

NOT: ARAP: H_O_R_L_U_Y_O_R_S_U_N ::blusssh:::xs06::

Ne desem diye düşünüyorum düşünüyorum....Sadece gözümde canlanıyorlar ve nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum...Özlemişim kampta iki lafın belini kırmayı, denizde kahkahadan boğulma tehlikesi geçirmeyi (Wallace ve Ahmet iyi ki varsınız, Allah sizi bildiği gibi yapsın :cherry: ) yolları, Yusuf'u (Wallace'me bu sebeple ayrıca teşekkür ederim) :p
Güzel insanlarla yapılan herşey güzel. Yalnız yenilen kek bize nasip olmadı ona teessüf ediyorum, kınıyorum ve ıkınıyorum. :)

Fotoğrafları çeken, siteye yüklerken kafayı yiyip azimle devam eden, sohbete tat katan, bize kek getirmeyen, salatalığa mahkumn eden :)P) tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim :):rendeer::rendeer:

ya ne güzeldi di mi ama viperım 75im hıdırellez severim. denizde dua et yanındaydım yoksa gülerken boğulan ilk motosiklet sürücüsü olacaktın:queen::queen:

ve arap kadri tamamen katılıyorum viper75 e

ha ha ha hayyy... sankim hiç dönmemişim sankim hep ordaymışım... 16.30 civarı geldik elimizde soğuk biralar (aaa bira mı içiyonuz siz.. ne ayıp ne ayıp... hiç tavsiye etmiyorum :) ) ve karpuzla... 2-3 saatti ama valla yetti. bu bana 6 ay yeter artık. ben çok eğlendim hepinize çok teşekkür ediyorum...
Özer abi bak doğru söyle horluyon mu horlamıyon mu :queen:
Heee evet Murat abi o son fotoyu Alim'den ve Sercan'dan öykündüm ben :p

Son düzenleme:
murat abi daha sezonu açamamış biri olarak bu fotolardan sonra kendiimi atacağımı ilan ediyorum hepsi senin yüzünden:pr::pr::pr: .. :p :p :p :p bu cuma fakültede isen çayını içmeye gelecem bilgine ...

Son düzenleme:
murat daha sezonu açamamış biri olarak bu fotolardan sonra kendiimi atacağımı ilan ediyorum hepsi senin yüzünden:pr::pr::pr: .. :p :p :p :p bu cuma fakültede isen çayını içmeye gelecem bilgine ...

kardeşim at kendini yoksa seni ben atarım denize bilesin:queen::queen::queen:
cuma okuldayım 09-17:00 arası derslerim var. bu arada biliyorsundur umarım artık 9 eylüldeyim:cat:

ya ne güzeldi di mi ama viperım 75im hıdırellez severim. denizde dua et yanındaydım yoksa gülerken boğulan ilk motosiklet sürücüsü olacaktın:queen::queen:

ve arap kadri tamamen katılıyorum viper75 e

Evet o esnada iyi ki varsın diyecektim ama önceden kafamı aniden nasıl suya bastırdığın aklıma geldi şimdi :farao: :)

Bu arada, dando aşireti sizinle tanıştığıma pek bir memnun oldum. Birtek geriye tanışmadığım gitarmando kaldı sanırım. :queen: :queen:

Son düzenleme:
pardon murat abi yazmayı unutmuşum ee 12 saatlik mesayiden sonra oluyor bu kadar kusura bakma :D

wallaaa cok büyük bir kayıp o kekten yiyememiş olmanız nolacak yaw bir kek borcum olsun bu geziye katılanlara :cat:
cümleyi şöyle kursak cok daha güzel olacak kekle kahvaltı soframızın şenlenecegi nice sabahlarımız olsun,güne birbirimizin gözündeki çapağı silmekle başladıgımız...

asıl kahkaha deniz yatagı denizde patladıgında atıldı(deniz yatagı tabii ki denizde patlayacak tıpkı su testisinin su yolunda kırılması gibi :queen:

o kahkahalara erdemler bir nebze de olsa tanık olabildi

Hatırlattıgın iyi oldu teşekkürler...
sabahın köründe yola koyuluyoruz diyen Özer abim ve sevgili eşi Marinaya ; Hoş sohbeti ve esprileriyle haftanın monotonlugunu üstümden alan Ahmetime ; bademini benimle paylaşan Mustafa abime ; bu muhteşem geziye vesile olan el hacı bin müslim Muratıma ; ailesiyle teee oralardan bizlere karışan Erdem kardeşime ve ailesine,küçük böcege ; bize kumanya getiren Serçe ve saz arkadaslarına ; wallace denizde snorkelle yüzerken ona eşlik eden nilüfere kısacası yapımda emegi geçen herkese sonsuz teşekkürlerr :) :rendeer:

pardon murat abi yazmayı unutmuşum ee 12 saatlik mesayiden sonra oluyor bu kadar kusura bakma :D

kardeşim ne demek ben senin ne demek istediğini anladım zaten. senin gibi özünde sözünde güzel insanlara hiç lafım olmaz.

wallaaa cok büyük bir kayıp o kekten yiyememiş olmanız nolacak yaw bir kek borcum olsun bu geziye katılanlara :cat:
cümleyi şöyle kursak cok daha güzel olacak kekle kahvaltı soframızın şenlenecegi nice sabahlarımız olsun,güne birbirimizin gözündeki çapağı silmekle başladıgımız...

o zaman bundan sonraki ilk gezinin topiği belli oldu. KEKLENDİK:queen::queen:

evet ya katılan herkese çok teşekkür ederim her zamanki gibi İZMİR e yakışır saygınlık, seviyeli sohbet, abilik kardeşlik örneği gösterdiler. işte bu yüzden tek tek sayamayacağım isimleri ama hepinizi çok seviyorum. Allah muhabbetimizi bozmasın. Ama bana bir yatak borçlusunuz unuttum sanmayın:cherry:

Arabım terbiyeli horlayan köftem ne zaman kızartma yapacağız o sizin bahçenin veli nimetleriyle??

Evet o esnada iyi ki varsın diyecektim ama önceden kafamı aniden nasıl suya bastırdığın aklıma geldi şimdi :farao: :)

Bu arada, dando aşireti sizinle tanıştığıma pek bir memnun oldum. Birtek geriye tanışmadığım gitarmando kaldı sanırım. :queen: :queen:

yaw ne batırması kafanda kene vardı ondan yaptım onu
Gitarmando da kim yaw( marko kesin böyle derdi şimdi)

Son düzenleme:

asıl kahkaha deniz yatagı denizde patladıgında atıldı(deniz yatagı tabii ki denizde patlayacak tıpkı su testisinin su yolunda kırılması gibi :queen:

o kahkahalara erdemler bir nebze de olsa tanık olabildi

Hatırlattıgın iyi oldu teşekkürler...
sabahın köründe yola koyuluyoruz diyen Özer abim ve sevgili eşi Marinaya ; Hoş sohbeti ve esprileriyle haftanın monotonlugunu üstümden alan Ahmetime ; bademini benimle paylaşan Mustafa abime ; bu muhteşem geziye vesile olan el hacı bin müslim Muratıma ; ailesiyle teee oralardan bizlere karışan Erdem kardeşime ve ailesine,küçük böcege ; bize kumanya getiren Serçe ve saz arkadaslarına ; wallace denizde snorkelle yüzerken ona eşlik eden nilüfere kısacası yapımda emegi geçen herkese sonsuz teşekkürlerr :) :rendeer:

Ne yani snorkelli Wallacemize eşlik etmesek teşekkür alamayacakmıydım, o kadar yardımcı olduk sana susuzluğunu gidermede aşkolsun :bounce:

Nedense Özer abi şu "6'da kalkalım" muhabbetini hep yapıyor gibi geliyor bana :queen::queen:

Benim şirinim güzelim Erdem ve ailesine (kıskanıyorum ben onları zaten, tatlı dilli, güler yüzlü, güzel insanlar) teşekkürlerimiz ayrı :rendeer: , hem böcükle de tanıştım iyi oldu, umarım yine görüşürüz :cat:

Artık benim rüya alemine dalmam lazım yoksa yarın öğrenciler ders anlatan bir öğretmen yerine uyuyan bir öğretmenle ders işleyecekler :) Cümleten iyi geceler, bol geyikli muhabbetler dilerim :king:

sana chip taktık haberin yok. buluruz seni gprs le kaçışın yok. o kek hakkımız söke söke alırız:queen::queen::queen:

ok hacı ayıp ettin :wiinkk:
gözümden kaçmadı sanma teşekkür metinin kısa geldi gözüme genişletelim pls :cat:
ordan malzame cıkaralım geyik olsun :bounce:

Mustafa abinin bu başlıktan haberi olmadı mı yoksa hala horluyor mu derken gördüm ki kendileri teşrif etmişler ve muhtemelen cevap yazıyorlar :p

Son düzenleme:
yaw ne batırması kafanda kene vardı ondan yaptım onu
Gitarmando da kim yaw( marko kesin böyle derdi şimdi)

heee şimdi bu soruyu sormuyorsun yani, eferim eferim akıllı İskoçyalım :cherry:
Ama ismi onun gitarmando değilmiydi, yoksa lombediko del mondo muydu :cherry:

offfff yatmam lazım yatmam lazım öğretmem lazım hunim lazım Hıdır'a benzin lazım ne olsam ne olsam bir hamak alıp sallansam icabında cacık olur diyorum kalamarın yolları taştan bu mıcırlar çıkardı beni baştan Kalamaki kalamadık ki şeyk it ap beybi....hebele hübele.....si minör horlama fade out ses efekti.....

bu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. daha sonra plajda çektiğimiz videoyu da ekleyeceğim delil olarak:mrgreen:

neyi şiddetle tavsiye ediyon sen ha vallce şıkkım:cyclopsan:cyclopsan
bide okumuş dirsek çürütmüş MÜYENDİZ adam olacan :pr:

sen iyi izle bakem videoyu ha ne diyom ben
-HORMONTAJ O HORMONTAAAJJJ
BEN DUYMUYOM HEM HORLADIĞIMI YAW:bounce:

SEN KENDİ HORLAMANI DİNLE DİCEM AMA SEN BİLE KORKARSIN KENDİ HORLAMANDAN:queen:

maşallah

KRANK MİLİ KIRIK TRAKTÖR GİBİ HÖYKÜRÜYON
ORMANDAKİ VAHŞİ HAYVANLAR BİLE KAÇIYO KORKUDAN
:queen::queen:

bu arada hafta sonunu bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarım sonsuz teşekkürler:rendeer::rendeer:

ah ah çok şeyler kaçırıyoruz :salut: cok güzel bi gezi olmus :) insallah beraber gideceğimiz zamanlarda gelir :)

Valla harika fotoğraflardı bunlar...çekenlerin ellerine sağlık:cat:
Ben dün gece PC de bazı problemler yaşadım dolayısıyla fotoğrafları ''resize'' edemedim! bu akşam nasip olursa beğenilerinize sunulacaklar:wiinkk:

Arap sen müthiş bir homurtaksın senden güzel kimseler hortlayamaz:queen:

ha ha ha hayyy... sankim hiç dönmemişim sankim hep ordaymışım... 16.30 civarı geldik elimizde soğuk biralar (aaa bira mı içiyonuz siz.. ne ayıp ne ayıp... hiç tavsiye etmiyorum :) ) ve karpuzla... 2-3 saatti ama valla yetti. bu bana 6 ay yeter artık. ben çok eğlendim hepinize çok teşekkür ediyorum...
Özer abi bak doğru söyle horluyon mu horlamıyon mu :queen:
Heee evet Murat abi o son fotoyu Alim'den ve Sercan'dan öykündüm ben :p

Bak minik kuş.Ben horlamaam yapın horlama kaydımı bende inanayım..
Ben Arap'ın hortlamasını kaydettim ve cümlealem duyacak hortlamasının şiddetini...plajdaki çakıllar neysede kiloluk taşlar bile yerinden oynadı beee:mrgreen:Esmeraldam Suzukim bile korkmuş yerinden kaçmış....

Son düzenleme:
neyi şiddetle tavsiye ediyon sen ha vallce şıkkım:cyclopsan:cyclopsan
bide okumuş dirsek çürütmüş MÜYENDİZ adam olacan :pr:

sen iyi izle bakem videoyu ha ne diyom ben
-HORMONTAJ O HORMONTAAAJJJ
BEN DUYMUYOM HEM HORLADIĞIMI YAW:bounce:

SEN KENDİ HORLAMANI DİNLE DİCEM AMA SEN BİLE KORKARSIN KENDİ HORLAMANDAN:queen:

maşallah

KRANK MİLİ KIRIK TRAKTÖR GİBİ HÖYKÜRÜYON
ORMANDAKİ VAHŞİ HAYVANLAR BİLE KAÇIYO KORKUDAN
:queen::queen:

bu arada hafta sonunu bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarım sonsuz teşekkürler:rendeer::rendeer:

Abi rivayete göre sen horlayınca cadırın sagı ve solu birbirine yapışıyormuş ama şunu belirteyim ki Wallace horlayınca çadırımızı kurdugumuz düzlügün bulundugu yerin sagındaki ve solundaki tepe birbirine yaklaşıyor
o kıpırdanma japonyada 7 şiddetinde depreme neden oluyor :queen::queen::queen:

Valla harika fotoğraflardı bunlar...çekenlerin ellerine sağlık:cat:
Ben dün gece PC de bazı problemler yaşadım dolayısıyla fotoğrafları ''resize'' edemedim! bu akşam nasip olursa beğenilerinize sunulacaklar:wiinkk:

bende bütün fotoları ardı ardına ekliyorsun zannettim korktum dedim şimdi Özer abi yükleyince Narnia nın günlügü gibi olcak burası 10 sayfa foto geliooo :p :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar