ben bu yere nasıl gelecem helebi anlatın :cherry:
delipoyraz abi listeye nasıl eklenecem yardımcı olursanız sevinirim :queen:
kaç para abi:queen::queen::queen:
gel kgs benden ayıpsın tel acarsın buluşuruz ok :rendeer: poyraz duy uyormusun cömertlihe bak siz hala benim motoru götürmeye bakın :queen::queen::queen::queen: istanbul tanır benim motoru fıstık yeşil ya :queen::queen:
ya derdi başka adamı deniz tutuyo :queen::queen::queen::queen:
sen gel dükkana ben sana bi kahve ısmalıyayım kendine gel ayılmadın sen heralde sana bi eletrik vereyim istersen :queen::queen::queen::queen:
kahvaltıyı bol melemenli yapın benim için özel yiyin keyifli sohbetler sizlere
senin durumunu biliyoruz abi inş başka sefere seninle birlikte tekrar geçmiş olsun:rendeer::rendeer:
Şafak saymaya başlayalım artık, tekli haneye düştü ne de olsa :cherry:
ŞAFAK 6
hatırladıgım kadarıyla bu şafak işini birisi yapıyordu sen para alınca baya aktif oldun usta :queen::queen::queen::queen:
yoq dostum deniz tutması ddeğil köprü meselesiydi onuda hallettiqistersen sende oğlumveben e taqıl oda takismden gelicek ?
sen onu boşver o kendi gelir gerçi istanbulun yabancısı olsun sorsun soruştursun bulur o bulur :queen::queen::queen::queen:
hatırladıgım kadarıyla bu şafak işini birisi yapıyordu sen para alınca baya aktif oldun usta :queen::queen::queen::queen:
hayırdır kaşıntı tuttu galiba :silent: o kadar lafını ettin , sen o parayı bana vermede bak ne yapcam seni.. bari alalım da boşa gitmesin.. Şafak işini de silah1 yapardı ama işleri yoğun sanırım sesi çıkmıyor.. o gelene kadar ben idare ederim![]()
güncel............)))))))
ben bu yere nasıl gelecem helebi anlatın :cherry:
delipoyraz abi listeye nasıl eklenecem yardımcı olursanız sevinirim :queen:
kaç para abi:queen::queen::queen:
gel kgs benden ayıpsın tel acarsın buluşuruz ok :rendeer: poyraz duy uyormusun cömertlihe bak siz hala benim motoru götürmeye bakın :queen::queen::queen::queen: istanbul tanır benim motoru fıstık yeşil ya :queen::queen:
ya derdi başka adamı deniz tutuyo :queen::queen::queen::queen:
tek gelme artcın olsun :rendeer::rendeer::rendeer:
akşam üzeri bi güncelliyelim duymayanlara :rendeer::rendeer::rendeer:
güncel diyim bari aparat duy sesimi :bounce:
çok bi çok isterdim. poyraz özellikle seni özledim şeker
ama her c tesi pazar çalışıyorum
şimdiden katılacaklara bol güzel sohbetler
gelemeyecek olmana üzüldüm.. hala resmin duruyor bende, bahaneyle onu da verirdik beaaa...
güncell...
haftaya pazar sabahı için program yapmamış olanlar verin artık kararınızı :wiinkk:
söz vermiyorum ama gelmeye çalışırım![]()
sen varsan ben yokum![]()
söz vermiyorum ama gelmeye çalışırım![]()
gelmeye niyetin varsa gitmiyede bilirim![]()