Hyosung GT 250 R

bence alma yukATIDA FORUMDA VAR GARANTİ YEDEK PARÇA OLAYI SIFIR VALLA ELİNDE PATLAR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜK ARIZA VERİR AYLARCA PARCA BEKLERSİN O MARKANIN KENDİ SİTESİNİ YAKINDAN TAKIP EDİYORUM ONLARINDA BİR FORMU VAR ŞİMDİ ADINI VERMİYCEK YASAKDIR GECEN GOOGLE RAST GELE DENK GELDİ GÖRDÜM YAZILANLARI COK OKUDUM PİŞMAN OLURSUN YADA BULUNDUGUN YERDE HYOSUNG BAYİSİ VARSA ONA SOR MESELA ELINIZDE FARŞAYAKLIK,GRENAJ FALAN VARMI DIYE SOR ONLARDA YOK GETİRTMELERİ DE BAYAGI UZUN ZAMAN ALIR ELLERİNDE OLAN TEK YEDEK PARCA SİNYAL Kİ ONUNDA FİYATI MALUM VALLA COĞU YAN SANAYİ MARKA SİNYALDE O MOTORA OLUYOR ZATEN AMA KARAR SENIN TABİ

YA arkadasım sen resmen adamları camura buladın bee sen galıba pek anlamıyosun bu ısten bak arkadasım hyo gt 250 r sınıfındakı makınaların cogundan ustundur. gerek ses gerek hız max( 175) gerek goruntu gereksde kalıte .sen kesıcı olmayan bı motorda redlıne ye dayanırsan sonra krankı elınde bulursun once bunu dusun sonra yorum yap kulaktan dolma bılgılerle kımseye yargıda bulunmaya hakkın yok :cat: hyo funclub da da yasanan problemler paylasılır cozum aranır onları baz alaraktan hıc bır marka kotulenmez ..tamam bu japon deıl ama bu ozellılerdekı japonda 2 mıslı fıyat ceker :cat:dah a yazacagım cok sey var ama yazmaya usenıyorum:bounce:

Hmm.Bana alırken dikkat ona dikkat et demişlerdi.Ben daha tek tekere kalkamam ama kalkamayı isterim tabi.Daha motoru almadan hayal kurmaya başladım :)).Ya bide bu Hyosunglarda 2006 mı 2007 mi ne öncesilerde ön far açıp kapama yokmuş motor çalışınca kendi açılıyormuş dogrumu bu

Ben geçenlerde sıfır aldım, hiç sorun yaşamıyorum. Fiyat performans açısından bana göre en güzel başlangıç ve geçiş motoru.:bounce:

Japon al, önerilerine de saygı duyuyorum ama aradaki 2 kat fiyat farkını burada karşılayacak arkadaş varsa bende bir tane alayım japon. Adam kıt kanaat 5-6 lira para toplamış zaten, ne japonu ne kaponu.:farao:

Hyosung şu an Kuralkan tarafından da getiriliyor, o yüzden yedek parça sorunu yok. Yüzlerce insan bu motoru alırken araştırma yapıp aldı. Hepsi mi yanıldı şimdi soruyorum ? Ben motoru alırken EFE Hondada yıllarca satış sorumlusu olarak çalışmış bir arkadaşa danışarak aldım. Lütfen malları kötülemeden önce, konuyu iyi iredeleyerek yorum yapın.
Eminim olumsuz yazı yazanların çoğu 2 km bile binmemiştir bu motora.:pr:

600 lük le başlangıç motoru öneren arkadaşlar, yarın bu arkadaş kaza yaptığında nerede olacaklar acaba...

Hyo250r ın alternatifi yok, Kawa ninja var, o da pahallı !

Grave senin olayın münferit bir olay, mahkemelik olan bir olayı da internet ortamına belgeleriyle taşımamanı öneriyorum, ileride davanın istikrarı açısından senin için sorun olabilir. :silent:
Ayrıca hepsi kul yapısı, düzgün kullanıldığında çoğu marka ürün sorunsuzdur zaten.

Marka Mark nickli arkadaş,
Seçim yine senin, araştır et ama bu motora binmeyip olumsuz yazan insanların yorumlarına da bana kalırsa pek itimat etme.:p

Bu sayfada bir çok detay var incele faydalı olur.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-hakkinda-hersey-90.html

Hoşçakal.

arkadaş farklı şeylerden bahsediyoruz sanırıum. bir motor arızalı çıkabilir. japon da yapar bunu italyan da çinde. sadece değişen arızalı çıkma yüzdeleri ve getiren firmalardır. hyosungu kanuni getiriyor demişsin yedek parça sorunu yok. motosiklet ufak tefek farklar dışında aynı da olsa, kanuni nin getirdiği hyosung değil. st kanuni... hyosung alan adamın yedek paraça garantisi nerde kaldı peki?

kardeş inanmaz çamur atıyor dersiniz diye belgelerini koydum servis fişlerinin.
aklın alabiliyor muu 5,5 ay serviste motorunun yatmasına ve hala arızalı olmasına... senin başına gelse ne diyecektin merak ediyorum?
krank'ta kırar motosiklet şanzuman da dağıtır sorun bu değil, aptalca bir nedenle bekletilmem ?

pardon tankı tokatlayan alet biraz karıştı ne dediysem unutun:queen:
ya grave haklısın da tüketiciyi düşünen firma kalmadı artık.Bmw den motor alan bir abi vardı bu sitede yazı yazmıştı onun olay seninkinden kötüydü adama kullanılmıs motor satmışlar resmen...
ama artık adam gibi hizmet beklemek şans bence gideceğiniz adam iyi niyetli olacak(ki son zamanlarda çok nadir adamlar kaldı böyle).Hyosungun alternatifi olsa da bu yazıdan sonra gitsek alsak ama yok işte...:pale:

arkadaş farklı şeylerden bahsediyoruz sanırıum. bir motor arızalı çıkabilir. japon da yapar bunu italyan da çinde. sadece değişen arızalı çıkma yüzdeleri ve getiren firmalardır. hyosungu kanuni getiriyor demişsin yedek parça sorunu yok. motosiklet ufak tefek farklar dışında aynı da olsa, kanuni nin getirdiği hyosung değil. st kanuni... hyosung alan adamın yedek paraça garantisi nerde kaldı peki?

kardeş inanmaz çamur atıyor dersiniz diye belgelerini koydum servis fişlerinin.
aklın alabiliyor muu 5,5 ay serviste motorunun yatmasına ve hala arızalı olmasına... senin başına gelse ne diyecektin merak ediyorum?
krank'ta kırar motosiklet şanzuman da dağıtır sorun bu değil, aptalca bir nedenle bekletilmem ?

Nasıl yani motoru servise verdin ve en ufak bi neden bile olsa bekletiyorlarmı.Peki nedeni ne yedek parça sorunumu yoksa başka bir nedeni warmı.Sen 5,5 ay demişsin eğer bu gerçekse servis büyüksorun demektir.Peki bunu servis dışında yapan anlayan yerler yokmu dier tamirciler yada servisler yapmazlarmı bunu garanti dışına çıkar ama 5,5 ay beklemekten iyidir.

Nasıl yani motoru servise verdin ve en ufak bi neden bile olsa bekletiyorlarmı.Peki nedeni ne yedek parça sorunumu yoksa başka bir nedeni warmı.Sen 5,5 ay demişsin eğer bu gerçekse servis büyüksorun demektir.Peki bunu servis dışında yapan anlayan yerler yokmu dier tamirciler yada servisler yapmazlarmı bunu garanti dışına çıkar ama 5,5 ay beklemekten iyidir.
her servis değil g.t adama denk gelirsen hiç düşünmeden yapar:pale:
ama her yaptığın işin belgesini tutacaksın adam beklettiği zaman geciktirdik şu tarihten şu tarihe diye imzalatacaksın.Servisler hep kötüdür diye düşüneceksin.Motorun yapılana kadar başında bekleyeceksin.Yedek parçayı benim yanımda takın diceksin(ki başka motordan söktüklerini takmasınlar).Eğer servis bi b.kluk yapacaksa sana fırtınadan önce bir sessizlik verir yüzüne gülümser yok efendim boşuna beklemeyin biz hallederiz gibi laflar eder.Aldığında bunlara dikkat et çoğunu bu forumdan öğrendim:cat:

canım o tank tokatlamsı bunla aynı şey değil.o tek tekere kalktığında yere doğru açıyla inemeyince olan bişy:cat:

http://alfamotosiklet.blogspot.com/2007/07/kafa-salinimitank-slapper.html
valla hüseyin abi burda farklı anlatıyo...

her servis değil g.t adama denk gelirsen hiç düşünmeden yapar:pale:
ama her yaptığın işin belgesini tutacaksın adam beklettiği zaman geciktirdik şu tarihten şu tarihe diye imzalatacaksın.Servisler hep kötüdür diye düşüneceksin.Motorun yapılana kadar başında bekleyeceksin.Yedek parçayı benim yanımda takın diceksin(ki başka motordan söktüklerini takmasınlar).Eğer servis bi b.kluk yapacaksa sana fırtınadan önce bir sessizlik verir yüzüne gülümser yok efendim boşuna beklemeyin biz hallederiz gibi laflar eder.Aldığında bunlara dikkat et çoğunu bu forumdan öğrendim:cat:

http://alfamotosiklet.blogspot.com/2007/07/kafa-salinimitank-slapper.html
valla hüseyin abi burda farklı anlatıyo...

guzel kardesım orda farklı anlatmıyo sen onu bıde sındıre sındıre oku emı....:bounce:

guzel kardesım orda farklı anlatmıyo sen onu bıde sındıre sındıre oku emı....:bounce:

marka o yalpa yapma her türlü motorda olur.Bir konuda anlatmıştı bir abim o olayın adını hatırlayabilsem bulcam da...Gidonun bi yerinin vidası mı ne gevşeyince oluyomuş onun içinde tank slapper diye bir alet var 500ytl mi ne o dengeliyo gidonu ama gerek yok bence...
Bu benim yazdığım
canım o tank tokatlamsı bunla aynı şey değil.o tek tekere kalktığında yere doğru açıyla inemeyince olan bişy:cat:
Bu da Hüseyin abinin yazdığı
Kafa salınması(Gidon vurması) çok ürkütücü bir deneyimdir. Bu olay bilhassa sert yay ayarlı spor motorlarda görülür. Ön tekere arka arkaya sert vuruşlar yapan kasisli yollarda gazlarsanız bu darbeler ön çatalların çöküğü yerde sarması ve iniş çıkış hareketlerini kesmesiyle oluşur. Geri sekme sönülmesi ayarlarının fazla ayarlanmış olması durumu tetikleyen sebeplerdir. Ön teker havada kalır, yerle temas kaybolur(airborne). Tekerlek bir tarafa savrulur, sonra ikinci sekme gelir ve diğer tarafa savrulur. Yere her vuruşta diğer tarafa savrulur.Bu yalpa yapma demek sanırım şimdi benim yanlış okuduğum yeri söyleyebilir misiniz acaba?

: )

YA arkadasım sen resmen adamları camura buladın bee sen galıba pek anlamıyosun bu ısten bak arkadasım hyo gt 250 r sınıfındakı makınaların cogundan ustundur. gerek ses gerek hız max( 175) gerek goruntu gereksde kalıte .sen kesıcı olmayan bı motorda redlıne ye dayanırsan sonra krankı elınde bulursun once bunu dusun sonra yorum yap kulaktan dolma bılgılerle kımseye yargıda bulunmaya hakkın yok :cat: hyo funclub da da yasanan problemler paylasılır cozum aranır onları baz alaraktan hıc bır marka kotulenmez ..tamam bu japon deıl ama bu ozellılerdekı japonda 2 mıslı fıyat ceker :cat:dah a yazacagım cok sey var ama yazmaya usenıyorum:bounce:

arkadaş sen yorumlarımı okumadın sanırım ben adamları camura bulamadım karalamadım da ben kendi şahsi düşüncei yazdım ha dikkate alır almaz o onun bileceği ama 2, el alırken dikkat derim tipine bakıp almamak lazım ben önce yedek parça ve servise bakarım mesela bizim burda ki hyosung servisine gittim ellerindeki tek yedek parça sinyal başka yok olurda allha korusun kaza olursa sipariş vereceklermiş en geç 2 haftada gelirmiş... bumu hizmet ama sen yazdıklarıma aldırma ali kardeş : )))

Son düzenleme:
Birader benim anlamadıgım noktalardan biri şu yani allh korusun bi kaza oldugu zaman servise götürüdüğümüzde parça deişmesi için için bu adamlar siparişmi veriyor eger oyleyse biraz saçma geldi koskoca serviste yedek parça olmazmı stok felan.İki haftada gelir demiş arkadaş bunlar siparişi koreden mi veriyor napıyor..?

evet

Birader benim anlamadıgım noktalardan biri şu yani allh korusun bi kaza oldugu zaman servise götürüdüğümüzde parça deişmesi için için bu adamlar siparişmi veriyor eger oyleyse biraz saçma geldi koskoca serviste yedek parça olmazmı stok felan.İki haftada gelir demiş arkadaş bunlar siparişi koreden mi veriyor napıyor..?

aynen öyle kardeş ellerinde yok allah muhafaza kaza yaptın motor servıse gitti inan bazen yedek parca gelmesi haftaları gecer...kim ne derse desin ispatı kolay git servise ellerinde kafa veya yan grenaj varmı dıye sor yada gösterge panelının tamamı bazı arkadaşlar bu yazdıklarıma kızıyor ama gercek bu aslında onlarda bunun farkında ama nedense tepkı verıyorlar ben motoru kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın yoksa motoruna sürüşüne duruşuna kızlar,yollar ve ben hastayım bu fıyata race keyfi başka markada yaşanmaz ama herşey bu değil ben yedek parçaya bakarım kımse kızmadı umarım bu dedıklerıme : )))

Son düzenleme:
Hyosung Alacakların Dikkatine

Hyosung gv 650 2006 model bir motorsiklet aldım. gösterişine kapılarak nerden aldıysamm. görüntüsü ve yolda hızlanması çok güzel tabi ki de herşey bunlardan ibaret deill.. kaldı ki motorumun egzozu sararma yaptı.. her yeri kromaj olan bir motorsikletin bir yanın sararması çok hoşta deil.. servise gittimm servis bu garantı kapsamı dışında dedi çok şaşırdım. ya dedimm ben bunu 2 yıl garanti verdiler bana. hemen motoru aldığım yere gittimm ve sıkıntımı anlattımm. saolsun hemen global motoru aradı ordaki yetkili ismi Mahmut Bey olarak bildiğim kişi ile irtibat geçti tamam hallederiz flana olayları 3 ay geçti hala egzoz yok. sonra motorun deposu benzin kaçırmaya başladı yine aradık hallederizz 5 ay geçti... halleden falan olmadı.. onun için bu sıkıntılarıı çekiyorum ve motoru satılığa çıkarttımm. diyorum ki nerden aldımm bu motoruu. Hyosung alaacak arkadaşlar 1 lira verin sağlam motor alın.. Saygılar

YEDEK PARÇA ve SERVİS OLAYI ÇOK KÖTÜ... ONUN İÇİN 1 LİRA FAZLA PARA VER JAPON ALIN YAA..

Son düzenleme:

asm

Vallahi atan atana tutan tutana :) (içinizden haklılık payı olan bazıları alınmasın ama)

Ben bu motora bineli neredeyse 1 sene olacak.

Allah'a şükür herhangi bir sorun olmadı. Hiç redline'da kullanmıyorum ama ara ara limitlerde kullanırım.

Yedek parça temini konusunda Global motor ile ilgili sıkıntı var ama bu işi artık Kanuni devraldığı için -garanti dışı- parça temini de sıkıntı olmayacaktır.

Arkadaşlar,

Benim anlamadığım;

Bu motoru 250 cc ve race başlangıcı diye alıyor alanlar.

Yani biraz para ekleyerek 600 cc almayı çoğusu düşünebilir.

Ne yani direkt 600'lük ile mi başlamalı?!

Hikaye bu ya;
Nasreddin hoca kasabaya gideceği bir gün oğlu tutturmuş "bende geleceğim" diye.

Neyse,hoca eşeğe çocuğu bindirmiş ve yola koyulmuş.

Yolda bunu gören birisi : "Kocaman adam yürüyor. Oğlu eşeğe biniyor." demiş.

Bunun üzerine hoca çocuğu indirmiş ve eşeğe kendisi binmiş.

Yolda bu durumu gören bir başka kişi ise " Ne zalim adam;çocuğu yürütüyor,kendi eşek sırtında göbek büyütüyor" demiş.

Sonra,hoca çocuğu da bindirmiş eşeğe.
Bunu gören birisi de " insafsızlar" demiş eşeğe 2 kişi bindiği için.

Hasılı ikisi de inmiş eşekten ve yürüyerek yola koyulmuşlar.

Bunu gören bir başkası ise " yahu eşek boş gider mi?" demiş.

Bunun üzerine hoca oğlu ile sırtlamış eşeği :)

Diyeceğim;herkesin herşeye bir manisi olur.

Görünen köy kılavuz istemez de diyebilirsiniz.

Sorunları olan arkadaşlar bunu nette mutlaka dillendiriyor. (dili yananlar tabiri caizse)

Memnun olanlar "ben memnunum" deme gayretine de girmiyor.

Geçen buluşmamız oldu ve 10 Hyosung vardı buluşmada. Birinde bile sorun yoktu.

Son düzenleme:
Hyosung Alacakların Dikkatine

Hyosung gv 650 2006 model bir motorsiklet aldım. gösterişine kapılarak nerden aldıysamm. görüntüsü ve yolda hızlanması çok güzel tabi ki de herşey bunlardan ibaret deill.. kaldı ki motorumun egzozu sararma yaptı.. her yeri kromaj olan bir motorsikletin bir yanın sararması çok hoşta deil.. servise gittimm servis bu garantı kapsamı dışında dedi çok şaşırdım. ya dedimm ben bunu 2 yıl garanti verdiler bana. hemen motoru aldığım yere gittimm ve sıkıntımı anlattımm. saolsun hemen global motoru aradı ordaki yetkili ismi Mahmut Bey olarak bildiğim kişi ile irtibat geçti tamam hallederiz flana olayları 3 ay geçti hala egzoz yok. sonra motorun deposu benzin kaçırmaya başladı yine aradık hallederizz 5 ay geçti... halleden falan olmadı.. onun için bu sıkıntılarıı çekiyorum ve motoru satılığa çıkarttımm. diyorum ki nerden aldımm bu motoruu. Hyosung alaacak arkadaşlar 1 lira verin sağlam motor alın.. Saygılar

YEDEK PARÇA ve SERVİS OLAYI ÇOK KÖTÜ... ONUN İÇİN 1 LİRA FAZLA PARA VER JAPON ALIN YAA..

Acaba motordaki sorunlar sizden önce ki kullanan kişi hor kuyllandıgından olabilirmi yada binde bir de olsa size denk gelmiş olabilirmi.
Egzos yani sizinki 2006 sıfır sayılmaz üzerinde birkaç değişiklik yapmanız yanlış olmaz bence yeni krom veya başka bir alışımlı egzos nasıl olur acaba.Ben bütün sizin yazdıklarınızı ve deneyimlerinize bakarak motor seçimi yapacagım sizlerin yorumuna göre o yüzden bukadar soru souyorum.

asm arkadasım ben bunu düşünmüştüm acaba 250 yerine direk 600 mu alsam diye bunu hyosung bayisine motor fiyatlrını almak için gittiğimde sordugumda adam bana daha önce motor kullandıgımı sordu bende yok diyince sen 250 likle başla dedi yani 600 lüğü zaptedemezsin demişti aslında bende 600 düşünüyordum.Hatta bitane 600 bulmuştum siyah 2006 model harikaydı ama adam oyle diyince vaz geçmiştim.

Son düzenleme:
Vallahi atan atana tutan tutana :) (içinizden haklılık payı olan bazıları alınmasın ama)

Ben bu motora bineli neredeyse 1 sene olacak.

Allah'a şükür herhangi bir sorun olmadı. Hiç redline'da kullanmıyorum ama ara ara limitlerde kullanırım.

Yedek parça temini konusunda Global motor ile ilgili sıkıntı var ama bu işi artık Kanuni devraldığı için -garanti dışı- parça temini de sıkıntı olmayaktır.

Arkadaşlar,

Benim anlamadığım.

Bu motor 250 cc ve race başlangıcı diye alıyor alanlar.

Yani biraz para ekleyerek 600 cc almayı çoğusu düşünebilir.

Ne yani direkt 600'lük ile mi başlamalı?!

Hikaye bu ya;
Nasreddin hoca kasabaya gideceği bir gün oğlu tutturmuş "bende geleceğim" diye.

Neyse,hoca eşeğe çocuğu bindirmiş ve yola koyulmuş.

Yolda bunu gören birisi : "Kocaman adam yürüyor. Oğlu eşeğe biniyor." demiş.

Bunun üzerine hoca çocuğu indirmiş ve eşeğe kendisi binmiş.

Yolda bu durumu gören bir başka kişi ise " Ne zalim adam;çocuğu yürütüyor,kendi eşek sırtında göbek büyütüyor" demiş.

Sonra,hoca çocuğu da bindirmiş eşeğe.
Bunu gören birisi de " insafsızlar" demiş eşeğe 2 kişi bindiği için.

Hasılı ikisi de inmiş eşekten ve oğlu ile yürüyerek yola koyulmuşlar.

Bunu gören bir başkası ise " yahu eşek boş gider mi?" demiş.

Bunun üzerine hoca oğlu ile sırtlamış eşeği :)

Diyeceğim;herkesin herşeye bir manisi olur.

Görünen köy kılavuzda istemez diyebilirsiniz.

Sorunları olan arkadaşlar bunu nette mutlaka dillendiriyor. (dili yananlar tabiri caizse)

Memnun olanlar "ben memnunum" deme gayretine de girmiyor.

Geçen buluşmamız oldu ve 10 Hyosung vardı buluşmada. Birinde bile sorun yoktu.

::biggrinn::plus1:: Vallaha ne guzel yazmışsın asm eline düşüncene sağlık :cat:

ya ama grenajı yok hyosung gt250 r ın bitane satılık buldum param hazır hemen alırım istesem fakat grenajı yok bu meletin satılık bulamadım :(:(:( alacagımda uygun fiyata sadece grenajı kırık
YA BİRİSİ BİLİOSA BANA İSTANBULDAN ADRES VEREBİLİRMİ ALACAGIM HYOSUNGUN GRANAJI HAŞAT DURUMDA ANLİCANIZ BENDE KOMLE SAG SOL GRENAJI DEGİŞTİRMEK İSTİORUM Bİ USTA TANIDIGINIZ VARSA TEL ADRES VERİRMİSİNİZ

MOTORU ALDIM GRENAJI HASAT DURUMDA BAKTIKCA MORALİM BOZULUYOR :(:(:):):)(

Son düzenleme:
Tamam da Grenajlar neden kırıLMıs :) Kaza sı mı var ??? Motoru ne durumda.. Uygun alıyorum diye alırsın ; sonra çöpe atarsın... İyicene baktır motoru O Sekilde al...

SAYGILAR

Ya bu hyoya .ok atan arkadaşların bu motoru ne kadar süre kullandıklarnı gerçekten çok merak ediyorum. Ya da kullandılar mı? Elinin altında klavye olan aklına ne gelirse yazıyor.

bence alma yukATIDA FORUMDA VAR GARANTİ YEDEK PARÇA OLAYI SIFIR VALLA ELİNDE PATLAR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜK ARIZA VERİR AYLARCA PARCA BEKLERSİN O MARKANIN KENDİ SİTESİNİ YAKINDAN TAKIP EDİYORUM ONLARINDA BİR FORMU VAR ŞİMDİ ADINI VERMİYCEK YASAKDIR GECEN GOOGLE RAST GELE DENK GELDİ GÖRDÜM YAZILANLARI COK OKUDUM PİŞMAN OLURSUN YADA BULUNDUGUN YERDE HYOSUNG BAYİSİ VARSA ONA SOR MESELA ELINIZDE FARŞAYAKLIK,GRENAJ FALAN VARMI DIYE SOR ONLARDA YOK GETİRTMELERİ DE BAYAGI UZUN ZAMAN ALIR ELLERİNDE OLAN TEK YEDEK PARCA SİNYAL Kİ ONUNDA FİYATI MALUM VALLA COĞU YAN SANAYİ MARKA SİNYALDE O MOTORA OLUYOR ZATEN AMA KARAR SENIN TABİ

Git başka bir motoru sevmeye başla. Ondan uzak dur...

o motoru sırf görüntüsü için alıyolar ama iş görüntüyle bitmiyo..

kıy parana yada bekle

japon al en iyisi ...

ben motorumu 2 haziran 2007 de 3500 km de ve 30 eylül 2008 deyiz motorum 35000 de. Ve size şunu söyleyebilirim ki bu motoru üzmezsen bu motor seni asla üzmez. Biz bu motora 7000 ytl verip de aldığımızda yukardaki arkadaşların yaptığı gibi kötülemeye başlamışlardı. Siz o motoru 10000 den sonra görün, 10000 gördük bi 20000 yapın da bak nasıl dökülecek dediler. 35000 de o arkadaşlardan eser kalmadı :)

Bi motora .ok atmadan önce o motoru kullanmak gerekir, tanımak gerekir. O zamanlar bu motor 600 lüklerle kıyaslayıp sonra da kötü olduğuna kanaat getiriyodu bazı aklı evvel arkadaşlar :) Bu motoru alanların %90 ı ilk motor olarak alır. Ve sizde tamin edersiniz ki acemice kullanırlar. Ve biraz motora hakim olunca da çok zorlamaya başlarlar kalıbına aldanıp.

Bu motor 250cc ve 29 beygir gücünde ve 600 lük motorla yanyana getirdiğinizde kalıp olarak bi fark yoktur. Sağlam bi egsoz takarsanda çok iyi olmasada idare edebilecek ses alırsın. ve parça kaliteside çin mallarındaki gibi dandik değildir. Bazı arkadaşlar tabi bu motordan masaj yapmak, bulaşık yıkamak gibi hizmetler beklediği için kötü not verirler :)

Gelelim parça meselesine..

Motoru ilk türkiyeye getiren global motor motoru ilk aldığım zamanlarda hiç bi sıkıntı yaratmamıştı. Ama bu kanuni - global arasında yaşananlardan sonra global koreden parça alamamaya başladı ve elinde stokları bitirmeye çalıştı. Tabiri caizse global patladı :) Artık globalden bahsetmenin de b anlamı yok. Hyosung motorların tamamı artık garanti dışında kaldı. Tabi gidip de aylarca parça beklemek istemiyosanız :)

Artık parça temini ve motor satışı kanuni tarafından yapılıyor. Gönlüm ne kadar hyosung dan yana olsa da. Mantıklı olan şey. St kanuni almaktır. Çünkü www.kuralkan.net den verdiğiniz sipariş 1-2 gün içerisnde elinizde oluyor. Parça stoklarda yoksa da sitede zaten olmadığını yazıyor. Sizde başınızın çaresine bakıyorsunuz. Ben zamanında hfc de globali çok savundum ve kanuninin asla almamasını istiyordum. Ama aldı ki bana göre de herşeyi .ok etti. Ama şu anda parça sıkıntısı yok ben istediğim her parçayı o siteden alıyorum ki globalin verdiği fiyatların nerdeyse yarısı :farao:

Birde bu motorun kötü olduğunu söyleyen arkadaşlara da şunu söylemek isterim ki hyosung gt250r 2007 yılının en fazla satan motorudur. :)

Bknz: http://www.hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1269

Sonuç olarak bu motor racing kullanacak arkadaşlar için en ideal 250 cc lik motordur. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar