bence alma yukATIDA FORUMDA VAR GARANTİ YEDEK PARÇA OLAYI SIFIR VALLA ELİNDE PATLAR ALLAH MUHAFAZA BÜYÜK ARIZA VERİR AYLARCA PARCA BEKLERSİN O MARKANIN KENDİ SİTESİNİ YAKINDAN TAKIP EDİYORUM ONLARINDA BİR FORMU VAR ŞİMDİ ADINI VERMİYCEK YASAKDIR GECEN GOOGLE RAST GELE DENK GELDİ GÖRDÜM YAZILANLARI COK OKUDUM PİŞMAN OLURSUN YADA BULUNDUGUN YERDE HYOSUNG BAYİSİ VARSA ONA SOR MESELA ELINIZDE FARŞAYAKLIK,GRENAJ FALAN VARMI DIYE SOR ONLARDA YOK GETİRTMELERİ DE BAYAGI UZUN ZAMAN ALIR ELLERİNDE OLAN TEK YEDEK PARCA SİNYAL Kİ ONUNDA FİYATI MALUM VALLA COĞU YAN SANAYİ MARKA SİNYALDE O MOTORA OLUYOR ZATEN AMA KARAR SENIN TABİ
YA arkadasım sen resmen adamları camura buladın bee sen galıba pek anlamıyosun bu ısten bak arkadasım hyo gt 250 r sınıfındakı makınaların cogundan ustundur. gerek ses gerek hız max( 175) gerek goruntu gereksde kalıte .sen kesıcı olmayan bı motorda redlıne ye dayanırsan sonra krankı elınde bulursun once bunu dusun sonra yorum yap kulaktan dolma bılgılerle kımseye yargıda bulunmaya hakkın yok :cat: hyo funclub da da yasanan problemler paylasılır cozum aranır onları baz alaraktan hıc bır marka kotulenmez ..tamam bu japon deıl ama bu ozellılerdekı japonda 2 mıslı fıyat ceker :cat:dah a yazacagım cok sey var ama yazmaya usenıyorum:bounce: