Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2 gün kayboldum karıştırmıssınız topiği yaw..

yalnız55 kardeşim ağzından bal damlıo valla allah mı söyletıo sana bunları..senin motorun ibresinden lazım bana die..

ben daha alamadımki motoru bugün çankayada sordum bi elemana...

ben bulamadımda onada söyledim yardımcı olmaya calışcak o oranın çakalı bulur inş...

flaytrack ya bizde paramı varda pazarlık yapacaz güldürdün aksam aksam beni..

kendinize ii bakın..

selamun aleyküm

arkdaşlara arnıza yenii katıldımm sizlerden bir arzum varr ya oldugunuz ilce veye ilde bu yuan sj 150 23 ne kadar oldugunu bildiriirmsiniz sevgiler saygılar hayırlı aksam lar

hosbulduk handa delisi benım motor ramzey racıng 150 -23 ama bu marka gösterge saatı yok fırma bana yuan-kuba sj 150-23 senın göstergenın aynısı dedı bende onu arıyorum yada celik thunder 150-23ibre ramzeyde 220 di bunlarınkıde oylemıs

90 ytl:bounce: :bounce:

arkdaşlara arnıza yenii katıldımm sizlerden bir arzum varr ya oldugunuz ilce veye ilde bu yuan sj 150 23 ne kadar oldugunu bildiriirmsiniz sevgiler saygılar hayırlı aksam lar

mersinde 3200 plaka dahil.dün sordum:wiinkk:

Son düzenleme:
huceyn ben motoru satacağım zaman Mersin e getireyim bari yaa.. orda piyasası baya iyi bizim motorLarın :queen:

1493.jpg

bu da benımkı arkıler 160km basıyor

allah allah resım cıkmadı

Son düzenleme:
:))

:queen::queen:evet kardeşim.2 gündür adana ve tarsustaydım.tarsustaki arkadaşım 2200,mersinde bi arkadaşımızda 2400 e satmıştı.:queen::queen:

valla arkadaşlar sizi bilmem ama benım kardeşim 2200 sıfır aldı hatta su an 1460 km de yanı daha rodajda ve 20 ytl ile yaklaşık 280 km gittim kim ne der se desin ben kendi aldığım benzini ve yaptıgım yolu bilirim ama alacaksanız gelin antepden sıfırını alın derim

ne kadar ekmek o kadar köfte çok güzel söyledin kardeşim valla..

agzı olan konusuyo işte napıcan...

dilenciye salata vermişler eğri diye beğenmemiş..:queen::queen::queen:

o yüzden ne oldum demiceksin..ne olucam diceksin.. bugunun yarınıda var..

unutma...

ammada konustum be:wiinkk:
agzı olan konusuyor lafı banaysa cevabımı oku degılse onemseme daha yenisin motorun bile yok bence fazla detay yorum yapma aldın 2, el yuan-kuba falan fılan yedek parcasını heryerde bulamazsın 1,kullanan nasıl kullanmıs allah bılır 2 zatern grenaj vıdaları saglam degıl aldıgın 10000 km motorun grenajından hayır bekleme 3..düşmesi kalkması ayrı bir sorun valla ben kendı düşüncemi dıyorum parası cok olan alır atalarımızn meşhur lafı ucuz etin yahnisi yenmez... yersende yahnını kemiği bogazında kalır benım arkadaş aylardır parca bekliyor ama karar sizin bay az yukarıda arkadaş gösterge paneli arıyor 2, el aldın ama gosterge bozuk napıcaksın işte o zaman dediğimi anlarsın kımse alınmasın yaşca bir büyüğünüz olarak kendi düşüncemi yazdım amaç kırmak değil bilgi paylaşımı : ))

Son düzenleme:
daha gecen pazar bı tır dolusu getırdıler ne bıtmesı????

yenileri geldiyse fiyatlar yükselir yeni gelenler ozman 2008 model olur heralde 07 sürümü getirmezler neyse onların fiyatlarınada bakalım şu 1,5 ay içinde aldım aldım alamadım sona kaldım gibi bişey olucak ist de var bi kaç tane sıfır niyetine ama biri 75 km de bir 50 km biri 85 km adamlar kafasına göre gezmiş nerede kaldı onun sıfır km si herşeyin hayırlısı arkadaşlar bende para biriktiriyorum her geçen gün özlemle yaklaşıyorum ... direksiyon sınavından da 90 aldım yakında ehliyette gelir tam olur hepsi .... şimdilik hepinize iyi forumlar

bi arada SaLtoN böLe bişi koymuştu :D ibre takıLıyo demişti de :D roLantide çaLışırken 170 mi ne yapmıştı.. o akLıma geLdi :D

bi arada SaLtoN böLe bişi koymuştu :D ibre takıLıyo demişti de :D roLantide çaLışırken 170 mi ne yapmıştı.. o akLıma geLdi :D

yok.o 5bin devirde giderken ibresi oynama yapıyomuş.öle değil benimki:cherry:ben zaten modifiyeden sonra 160-170 görüyorum:bounce:.ama ibremde 180 ilk defa gördüm:queen::queen::queen:hadi biraz daha fikir yürütün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar