[izmir] Sefa Kaçamağı.. Miskinlik Yaptık...

ya arap bu çarşamba Eskişehire gidecem diyordu türk kuşuna uçmaya baktı olmadı Aliağa dedi zıplamaya. En son sanırım bizle gelir çimmeye. akşam sorarız kendisine

Aliağa..Enduro...Pist...Anterman falan filen..bune Arap:silent: beni allak bullak ettin bi anda..
bizim neden habarimiz yok:salut: bak şimdik üzüldüm haa....bende istiyooom...

Abim ENDUROCU arkadaşlar karar verdi bende onlara takılacam:)
sende aramızda olursan seviniriz:cat:
nede olsa senin makinada bi ARAZİ görürde dişlileri bayram eder yaw:queen::queen:

abicim bende dedim bize de haber ver diye dedi ki akşam konuşuruz. Pazar Aliağa da enduro yapacakmış Rozi ile. şimdi antreman olsun diye evin önündeki parkta hoplayıp zıplayıp duruyor hatta kendini çime toprağa atıyor. Rozi de garibim park yerinden öyle masum masum bakıyor.

sen öle san vallace şıkkım:bounce:

Peki bu Arap - Rozi ekibi bizimle milli park'a gelmiyecekmi yani:silent: hani geliyordular?
hoplasın bakalım..hoplasın...Rozinin nalı düştümüdü güleceğim ben onlara:mrgreen:

tamam yaw kandırdınız beni gelecem sizle denizde çimmeye:cat:
yalnız dediğim gibi ben avatarımdaki donumla girecem denize ha
sonra sölemedi demeyin:queen::queen::queen:

ya arap bu çarşamba Eskişehire gidecem diyordu türk kuşuna uçmaya baktı olmadı Aliağa dedi zıplamaya. En son sanırım bizle gelir çimmeye. akşam sorarız kendisine

olm adamı bi rahat bırakmadınızki:pr:
gidiyim şu ALİAĞAdaki pistte 15-20 tur dönimde kendime gelim yaw
:queen::queen:

Son düzenleme:
çok güzel sıcacık bi gezi olmuş helal olsun ne diyelim allah muhabbetimizi arttırsın izmir mt'm bambaşka ya :)

şu izmir mt ye imreniyorum valla,eğlenmeyi gezmeyi çok iyi biliyosunuz:)Bulunduğum mt'yi değiştirsem mi naapsam:p
paylaşım için teşekkürler.

şu izmir mt ye imreniyorum valla,eğlenmeyi gezmeyi çok iyi biliyosunuz:)Bulunduğum mt'yi değiştirsem mi naapsam:p
paylaşım için teşekkürler.

Yav biz aynı MT deyiz ama sen yanlış şehirdesin Marv:mrgreen:
gel sen İzmir'e bak nasıl eğleneceksin:cat: haa olurda yolun düşerse mutlaka ara bizleri:cat:

çok güzel sıcacık bi gezi olmuş helal olsun ne diyelim allah muhabbetimizi arttırsın izmir mt'm bambaşka ya :)

Aile ziyaretinden döndün anlaşılan,hoşgeldin kardeş:rendeer: inşallah herkesin sağlığı ve neşesi yerindedir bu arada bayağı uzak kaldın! seni de bekliyoruz bilgin ola:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar