Zeytinli Rock Fest 08 14/15/16/17 Ağustos

Katılmayı düşünüyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    97
grub tamamlanıyo o zaman cok eglencez işallah :)

arkadaslar ? galiba her kez benim kadar ciidiye almıyo bu işi ben cok gitmek

istiyorum belkide ilk uzun yolum olcağı icim ama baska arkadaslar benım kadar

ilgi gostermıyo sanırım bu konuya belki daha cok wardır diye ama konuya ilgisiz

kalınca uzuluyorum :/

Son düzenleme:
Büyük ihtimal gelicem gibi görünüyor zaten.. Ama Pazar gecesi konserleri biraz yalan olacak gibi.. Ama güzel vakit geçirmek adına orada olurum diye düşünüyorum.. Yalova'da detayları konuşuruz..

Pentagram'ın 20.yıl konserine gitmiştim en son bikaç ay oldu sanırım.. Geçen sene Zeytinlikte sabahladıklarını biliyorum , ama duyduğuma göre millet uyuklaya uyuklaya dinlemiş belli bir saatten sonra :mrgreen:

Not: O hafta pazartesi günü için izin istemeyi düşünüyorum.. Küçük bir ihtimal ama izin alırsam o zaman 5 yıldızlı bir festival olur bize orası.. Dur dur beklentileri yükseltmeyelim sonra moral bozulmasın :wiinkk:

Yalova'da detayları konuşamadık ama konuşuruuz daha vaktimiz var epey...

grub tamamlanıyo o zaman cok eglencez işallah :)

arkadaslar ? galiba her kez benim kadar ciidiye almıyo bu işi ben cok gitmek

istiyorum belkide ilk uzun yolum olcağı icim ama baska arkadaslar benım kadar

ilgi gostermıyo sanırım bu konuya belki daha cok wardır diye ama konuya ilgisiz

kalınca uzuluyorum :/

hayatımız bilgisayar başında geçmiyor ne yazık ki....ben kendi adıma konuşmam gerekirse festival festival yoksa kendi başıma bol bol geziyorum.Yazın tadını çıkarıyorum...

Son düzenleme:
benimde bilgisiyar basında geccmıyor zaten tek takıldıgım sıte mt bu sıralar o da gec saatler de ama gıdersek guzel olacagını dusundum sadece :)

Zeytinlirockfest zaten muhteşem bir festival kesinlikle öneririm ayrıca yanınıza bol faktörlü güneş kremi alın şu anlık en öncelikli tavsiyem bu :) Gölgeliklerden yana çok sıkıntılı çünkü...Ayrıca gece uyumayı düşünüyorsanız uyku tulumu bir de deniz çok souk kesinlikle tadını çıkaracağınızı düşünmeyin :) Eksileri bunlar gruplar şahane hepsini alt ediyor merak etmeyin.Ayrıca çevrede bol bol bayii fiyatına bira içebileceğiniz yerler var...Sabahtan başlayanlara ben eşlik edebilirim...

herkez sabahtan baslar zaten :) birde benim giden arkadaslarım gidersen

kesinlikle motori bi yere zincerle dedi goturebılırler dedi :) sizde bole bi sorun

oldumu gecmis senelerde ??

bugün itibariyle iznimi ayaradım, 10 ağustos da izne çıkıyorum full time zeytinli deyim :) istanbul dan yola çıkacak arkadaşlar ayarlayıp beraber güzel bir yol yapalım yalova ya giden ekibi uyku yüzünden kaçırmıştım bu sefer kesin katılıcam yol ekibine :)
festival süperrrr, benzin de sorun değil amaç motorla yol yapmak ne de olsa, hem benim ki çok az yakıo :d:D

arkadaşlarla plan yapmaya çalışıyoruz.hiç olmadı belki cumt akşamından gelip pazar akşamı döneriz.bakıcaz artık.inş sizi buluruz içerde..

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yenikapi-Bandirma feribot ile gidip gelecek arkadaslar kimler acaba? Suan gozume kestirdigim guzergah bu acikcasi.

tamer Yol yap azıcık yol ;) Motorcu adam yolu daha ne kadar uzatırım diye düşünür kısaltırım die deil... :)

bu haftasonu kartal-pendik-yalova-bursa-bandırma-erdek-tekirdağ-tekrar kartal yolunu artçı ile yapınca gözüm korktu valla, özellikle artçı çok yoruluyor dolayısıyla bandırma üzerinden gitmek daha mantıklı sanki, hem bandırma-edremit yolu da yeterince uzun, keyifli olursa dönüşü antalya üzerinden yaparız yol eksiğini gideririz :) neyse yenikapı-bandırma ekibine beni de yazın

Trakya MT Olarak SAnıyorum Kalaba bir Grup GElicez Cumartesi Günü.. PlayBOy 77 Gel Kankacım Gel Takılırız :mrgreen:

Super Moderator
%90'ın üzerine çıktı gelme ihtimalim..Yalnız yolculuk arabayla olacakmış gibi görünüyor..Duruma göre çadır-mat ameleliği yapabilirim İstanbul'dan çıkacak yolculara..

yaaa bu arada yenikapı-bandırma hattı çok yoğun erkenden bilet alınmazsa yer kalmıo, bende de para kalmadı yani bandırma işi yatar gibi, sonuçta iki hafta kaldı motorun bakımını yaptırıpkta çanta taktırıp da çadırı alınca hazırım ufaktan birileri bi yol organizayonu yapsa da beraber gitsek çok güzel olur biz iki motor 4 kişi gelioz kesin

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
tamer Yol yap azıcık yol ;) Motorcu adam yolu daha ne kadar uzatırım diye düşünür kısaltırım die deil... :)

Akın YBR'yi sattım. Bana bi makine bulun bak yana yana motor arıyorum satınalmak için. :) Zeytinliye motorla gelmek istiyorum. GS500 ve muadilleri var kafamda. Tabi kısmet...

Eheh ben geldim.

Arkadaşlar geçen seneki zeytinli rock fest.e sadece 3 motor gitmiştik bu senekinde ben yokum cunku askerim. Gecen sene gittik gördük eğlendik geldik ve sizlere olabildigince anlatmaya, resimlerle göstermeye çalıştık sanırım gecen seneye göre artış var bu sevindirici. Ben kesinlikle gidin görün derim.

Uzun yol yapacaksınız arkadaşlar o yüzden güvenligi 1. sırada tutun lütfen, ayrıca yol boyunca toplu sürüşte iletişiminizi ve festival alanı içinde iletişiminizi sağlamak amacı ile yanınıza amatör telsiz almanızıda tavsiye ederim gecen seneden akın iyi bilir.

Hepinize bol eğlenceler, güvenli sürüşler.

Not; ben burn out sevmem. :)

sana kesinlikle katılıyorum.kimse kızmasın ama gittiğim yerden ziyade nerden nasıl gittiğim önemli benim için.kısacası festivalden ziyade motorla yol yapmak :cherry: 11-25 ağustos arası yıllık izindeyim ve bu organizasyon tam benlik.

bu arada bişey soracam.20ytl+her bi gün için 5ytl mi vereceğiz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metallica 'dan sonra kesmez bu beni :)
bi ihtimal gelebilirim..yanımda biriini sürüklemem grek.

kameraman 20 ytl kombine bilet yani 4 gün alanda çadır kurup takılma bileti, 5 ytl ise günübirlik gir eğlen git bileti, yani 20 i verdiysen ok, + masraflar senin yeme-içme kapasitene kalmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar