Monster Kullanıcıları Rekor Peşinde

mobdq2ec6.jpg

21 Eylül 2008 Pazar günü Belçika Monster Kullanıcıları (Ducati Owners Club) dünya rekoru kırmak için bir araya gelecekler. Bir araya getirilmiş en kalabalık Ducati Monster gurubu olarak kırmak istedikleri bu rekorun bir benzeri Guiness Dünya Rekorları kitabında bulunuyor.

Bir seferde bir araya gelen bir markanın bir modeli (yeni bir tekerleme üretme aşamasındayız) olarak 206 motosiklet ile İtalya Yamaha TDM kullanıcıları isano Adriatico ‘da ki Santamonica pistinde, 2003 Yamaha Fest etkinlikleri dahilinde 19 Temmuz 2003 ‘te rekoru kırarak tescil ettirmişler.

Kaynak:Moto Aktüel

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tamam MotoAktüel'de tercüme sıkıntısı var da bu kadar da değil ya..:p

Ben teşhisi daha önce başka bir topicte koymuş ve Elint'e söylemiştim.
Komtan çeviri yaparken sadece kahve içsin diye ama konyakla kahve de iyi gidiyor demekki.:p

Super Moderator
  • Monster Owners Belgium
  • Belçika Monster Kullanıcıları
  • Ducati Owners Club

Bir tanesi bir tanesini tutsa konyağın içinde kahve olduğunu düşünebilirdim ama, işin içinde kahve olduğundan bile şüpheliyim şu andan sonra..

Yok ben ona direk rus vodkası getirdim :p

Bu arada kahveye konyak katarsanız Bailey's gibi bir tadı olur. Çok severim :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben tam bir Monster hastasiyim. Bakmayin para yetmiyor da alamiyorum. Hakkaten bence tarz bir makine. Kimi cok sever, kimi nefret eder tipinden.

Belcika'ya beni de goturuuuuuun! :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
  • Monster Owners Belgium
  • Belçika Monster Kullanıcıları
  • Ducati Owners Club

Bir tanesi bir tanesini tutsa konyağın içinde kahve olduğunu düşünebilirdim ama, işin içinde kahve olduğundan bile şüpheliyim şu andan sonra..

belçikalı monster sahipleri kimlik bunalımındalar, ne olduklarını bilemiyorlar :p
komtanın suçu yok :cherry:

Yazik yaa uyesi oldugum Ducati Turkiye Owners Club ten giden yok maalesef. Cok isterdim orda olmak. Benim ufaklik kardesleri ile kaynassin:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dogru ayda bir kere klup uyeleri bir araya geliyor ama 186 kisinin hepsi es degerde aktif olmadigindan toplantilarda bu kadar uyeyi bir arada gormek malesefki mumkun degil aktif uye sayisi 40 i gecmiyo genelde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bir seferde bir araya gelen bir markanın bir modeli (yeni bir tekerleme üretme aşamasındayız) olarak 206 motosiklet ile İtalya Yamaha TDM kullanıcıları isano Adriatico ‘da ki Santamonica pistinde, 2003 Yamaha Fest etkinlikleri dahilinde 19 Temmuz 2003 ‘te rekoru kırarak tescil ettirmişler.

Bu 206 sayısı çok fazla da değilmiş aslında madem böyle bir rekor var bunu bizde rahatlıkla kırarmışız.
Fazer, ybr, gt 250 r gibi popüler motorlardan bir modeli toplasak 250-300 sayılarını buluruz namımız yürürdü.:cat:
Daha zoruna girişmişler motofestteki arkadaşlar da.:farao:

Tamam MotoAktüel'de tercüme sıkıntısı var da bu kadar da değil ya..:p

DOC = Ducati Owners Club, Uluslararası bir oluşum, Türkiye 'de dahi "Ducati Owners Club in Turkey" şeklinde temsil ediliyor ondan dolayı tercüme etmeden orjinal bıraktım. Sevgili Zeda 'da bir Ducati kullanıcısı olarak guruptan bahsederken "Ducati Turkiye Owners Club" olarak bahsetmiş dikkat ederseniz.

Bu arkadaşlar yukarıda ki gurubun bir alt gurubu olarak "Monster Owners Belgium" yani "Belçika Monster Kullanıcıları" olarak bir alt gurup, aynı zamanda DOC üyesi bu arkadaşlar, özellikle Belçika 'yı vurgulayabilmek adına tercüme ettim açılımlarını.

İstanbul MT (Motosiklet.Net) demek gibi bir durum söz konusu, çıkıpta arkadaşım bir tarafta MT bir tarafta motosiklet.net diyorsun ikisinin arasında ne bağlantı var dese ne deriz ? :p

veya futbolu hepimiz biliriz değil mi?

TFF (UEFA) der gibi düşünün :) UEFA nın açılımı Union of European Football Associations sonuçta, TFF ise Türkiye Futbol Federasyonu..

Neyse örnekler çoğaltılabilir daha böyle uzar gider..

Web siteleri http://www.ducatimob.be gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Super Moderator
Sayın Gürkan, siz çok alıngansınız kuzum..:p
Şeklen parantez içindeki kısmın tercümenin orijinali olarak algılandığını saymazsak bile, ben pardon:p biz "Owner"ın "Kullanıcı" olmadığını söyleyerek bile bu işten sıyrılırım..yok..ız:p

kimler gidiyor parmakları görelim otobüs kaldıralım mı :p

coq hocam kesin orda olmalı bizi bilgilendirmeli diye düşünüyorum :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar