Kuba Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ewet vardır da.. işde ağzı oLan konuşuyo.. zaten aLdığım fiyatı söyLeidm.. Satın aLma işLemLeri hariç 1.027 YTL bu fiyata scooter biLe yok doğru dürüst.. En azından şekLimiz varr.. Allaha şükür.. henüz 3 gündür biniyorumm.. ve memnunum.. Şu cızırtıLarı haLLedersem tam süper oLacak kanımca :)

I LOVE - SKYJET - KUBA - KAISAR - YUAN :)

kemalettin hayırlı uğurlu olsun. Ama senin motorunun verdiği hazzı vereceğeni zannetmiyorum bu motorun. Allah kaza bela vermesin. Umarım problemsiz binersin

her geçen gün daha da artıyo bu motor aşkım sonunda olucak inş bi parayı biriktireyim düzgün bi 2. el alarım sıfırda nerdeyse 500 kazık geçiriyolar

nasıl kazık yani:silent::silent:

kazık derken kar ını koyuyular hakklılar tabi onlarda ticaret yapıolar benim demek istedigim okadar para vermektense ikinci el almak daha mantıklı gibi geldi bide biliyosun şartlar böyle olmasını gerektiriyor benim için .....

kazık derken kar ını koyuyular hakklılar tabi onlarda ticaret yapıolar benim demek istedigim okadar para vermektense ikinci el almak daha mantıklı gibi geldi bide biliyosun şartlar böyle olmasını gerektiriyor benim için .....

abi yapma allahaşkına ya.sıfırı cbrnn 2. el fiyatı daha ne olsun:queen::queen:

abi yapma allahaşkına ya.sıfırı cbrnn 2. el fiyatı daha ne olsun:queen::queen:

usta öyle diyosun dogru diyosunda alıcak para o kadar cıkmıyo işte cıkmayıncada olmuyo ....çalışmış olsam durmam alırım ama yazın çalışıyorum kısıtlı yazın çalışıgım paranın hepsini motora yatırcam daha neolsun antalyadan getirtmeye kalksam 2000 ytl lik gene 500 masraf cıkıyo ist de araştırmalarım sürüyo devam ama sen satsan tam süper olucak :queen::queen:

usta öyle diyosun dogru diyosunda alıcak para o kadar cıkmıyo işte cıkmayıncada olmuyo ....çalışmış olsam durmam alırım ama yazın çalışıyorum kısıtlı yazın çalışıgım paranın hepsini motora yatırcam daha neolsun antalyadan getirtmeye kalksam 2000 ytl lik gene 500 masraf cıkıyo ist de araştırmalarım sürüyo devam ama sen satsan tam süper olucak :queen::queen:

hayırlısı :p:p:p:p:p:p:p:p:p

kemalettin hayırlı uğurlu olsun. Ama senin motorunun verdiği hazzı vereceğeni zannetmiyorum bu motorun. Allah kaza bela vermesin. Umarım problemsiz binersin
Yahya abi Allah razı olsun.Aldığım motor 2004 model olmasına rağmen hiçbir yerinde pas yok.Halbuki sattığım motorum daha 2400km'de olmasına rağmen paslanmaya başlamıştı:mrgreen:Yani demek istediğim şudur ki bu motor eskisinden çok kaliteli.2 silindiri ve sesi de cabası.Ama bir sorunum var gaza basınca ışık güçlü yanıyor çekince azalıyor.Yardımını bekliyorum!

Eğer Antayadan aLacaksan eLini çabuk tut... dün oranın önünden geçtim.. sadece sarılarından kaLmışş o da 3 taneydi yanLış görmediysem.. :)

Yahya abi Allah razı olsun.Aldığım motor 2004 model olmasına rağmen hiçbir yerinde pas yok.Halbuki sattığım motorum daha 2400km'de olmasına rağmen paslanmaya başlamıştı:mrgreen:Yani demek istediğim şudur ki bu motor eskisinden çok kaliteli.2 silindiri ve sesi de cabası.Ama bir sorunum var gaza basınca ışık güçlü yanıyor çekince azalıyor.Yardımını bekliyorum!

abi direk aküden al:cat:

: )

antepde sıfırı 2200 du sanırım bu modelın haber edeyim dedim 2 ele 1,000 ytl den fazla vermeyın derim şahsen ben alacaksam olsam 1000 ytl 2 el alıp masraf plaka devir falan birde kullananın nasıl kullandıgıda malum 2200 sıfır alırım rodajını kendım yapar içim rahat eder

ya tamamen maddi durumLa aLakaLı bence... yani 1 verinceye kadar 2 ver demek biraz garip.. çünkü iki katı :) yani 1 milyarı zar zor denkleştiren birisis (mesela ben :) ) 2 milyarı nasıl versin... yani diğelim ki sıfır almaya niyetLendin... 2.200 liram avr dedin.. o zamanda adama çin malına 2.200 verilir mi.. az daha bekle cbr aL derLer :) vs.. vs.. uzayıp gider.. dediğim gibi.. tamamen maddiyatLa iLgili.. ne kadar ekmek.. o kadar köfte :)

saygıLar..

ne kadar ekmek o kadar köfte çok güzel söyledin kardeşim valla..

agzı olan konusuyo işte napıcan...

dilenciye salata vermişler eğri diye beğenmemiş..:queen::queen::queen:

o yüzden ne oldum demiceksin..ne olucam diceksin.. bugunun yarınıda var..

unutma...

ammada konustum be:wiinkk:

slm nem yuam buan 150-23 gösterge saatı arıyorum ama bı turlu bulamadım ist deyardımcı olurmusunuz

hosbulduk handa delisi benım motor ramzey racıng 150 -23 ama bu marka gösterge saatı yok fırma bana yuan-kuba sj 150-23 senın göstergenın aynısı dedı bende onu arıyorum yada celik thunder 150-23ibre ramzeyde 220 di bunlarınkıde oylemıs

antepde sıfırı 2200 du sanırım bu modelın haber edeyim dedim 2 ele 1,000 ytl den fazla vermeyın derim şahsen ben alacaksam olsam 1000 ytl 2 el alıp masraf plaka devir falan birde kullananın nasıl kullandıgıda malum 2200 sıfır alırım rodajını kendım yapar içim rahat eder

arkadaşım sana katılıyorum cünkü ikinci ellere ne kadar güven olabilecegi husunda hepimizin şüphesi var alırız 3 ay sonra tamir sorunları baş gösterir ve yaptımız masraf 2200 ü de geçebilir .. sıfır almak en güzelidir ancak para yetmeyince 2. el e saldırırız .:) hepimizin hakkında hayırlısı olsun gönül isterki 2. el almak aa bişey ögrendim :)2.000 ve 2.200 den fazla para vermiceksin sıkı pazarlık yapıcaksın ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar