Adana Mt Yumurtalık Plajında Köpük Partisi ve Eğlenceye Davet

nie ama böle daha çok ilgi çekiorum :p Ayrıca siz yumurtalıkta hatun mu düşüreceksiniz sanıyorsunuz :p

mali harbi sen nie gelmiyon artık ne toplaşmalara nede gesilere bişeylere burcu da yook o nerdee :silent::silent:

hastayım iyileşirsem ordayım.
diyecektim:)
aklıma geldi pazar günü 15:00 da işe gidiyorum:pr::)

hani liste belli oldumu :silent:
kimler partiye katılıyor :silent:
tequ gelmiyor onu biliyoruz :p

wallaa biz kısmetse c.tesi akşam üstü çıkar geliriz birileri olacaktır orda muhtemelen takılırız işte kanka kasma kendini :p
ama katılım iyi olcak gibi geliyoo bana nedense :bounce:

valla haberleri izledim içime bi kurt düştü.. Aman dikkat edin bronzlaşmayın :p

wallaa biz kısmetse c.tesi akşam üstü çıkar geliriz birileri olacaktır orda muhtemelen takılırız işte kanka kasma kendini :p
ama katılım iyi olcak gibi geliyoo bana nedense :bounce:

yok kanki ne kasacam bir ceketim var atarım nerde olsa yatarım bana her yol paris:p ben başı baglılar için sölemiştim:p

valla haberleri izledim içime bi kurt düştü.. Aman dikkat edin bronzlaşmayın :p

gelemeyenler utansın hataa hasetlerinden kızarsın kankaa:p

Son düzenleme:
mali harbi sen nie gelmiyon artık ne toplaşmalara nede gesilere bişeylere burcu da yook o nerdee :silent::silent:
inzivaya çekildik :p
yok kanki ne kasacam bir ceketim var atarım nerde olsa yatarım bana her yol paris:p ben başı baglılar için sölemiştim:p

gelemeyenler utansın hataa hasetlerinden kızarsın kankaa:p

hasetten kızarmak 220voltta kızarmaktan iyidir :p

inzivaya çekildik :p

hasetten kızarmak 220voltta kızarmaktan iyidir :p

yok be abi bişey olmaz bunca yıldır köpük yaparlar daha yeni böyle bir olay oluyo gerçi ben bahtsız bedeviyim ama bakcezz kısmetde varsa ne diyelim hoşgelmiş sefa getirmiş acısız olsun demekden başka caremiz varmı ölmek kolay yaşamak zor kankaaa ben sizleri düşünüyom:p

Giderken yanınızda akım rölesi götürün belki onlarda takmamıştır :p

pazar sabaha kaç gibi yanınızda olim yaw :silent: kahvaltıyı kaçırmak istemem :mrgreen:

Tam ihtiyacım olan şey, fakat maalesef yine pas geçeceğim...

Beni merak etmeyin, aranızda olamasam da Hayalet'iniz sizi izlemeye devam ediyor...!

Herkese iyi eğlenceler...

yaw şimdi cumartesi sabahı nerede toplanılıyor kaçta yola cıkılıyo ,ögleden sonra nerede toplanılıp yola çıkıyo ,akşam nerede toplanılıp yola çıkılıyo ve bu guruplarda kimler oluyo ben bunlardan birine katılacam da ama hangisine katılacam galiba sabahdan çıkarım yola

hiişşşşşşttt bora abi bi baksana bilgilendirin beni yaw:silent:

Tam ihtiyacım olan şey, fakat maalesef yine pas geçeceğim...

Beni merak etmeyin, aranızda olamasam da Hayalet'iniz sizi izlemeye devam ediyor...!

Herkese iyi eğlenceler...

seni unuttuk sanma keşke gelebilsen yaw akşam dagıtırdık ortalıgı alemlere akardık abi gene sen bi düşün belki gelirsin:p

Arkadaşlar bırakın yumurtalığı truvaya gidin köpük partisine.. 2 hatun görürsünüz en azından :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar