[izmir] Sefa Kaçamağı.. Miskinlik Yaptık...

Bir biskrem alsam??? :):mrgreen:

tamam olur sen bana biskrem al ben sana selpak:queen: ne güzel ticaret bu böyle
:rendeer:
Yakın mı? Biri yakın mı dedi????
Hiç alakası yok. Bi kere Karadeniz kıyıları olmalı.
Bana tarif ederken karşıdan white bişeyler geliyo demişlerdi...
Delimiyim ben yoksa hertürlü doğal ve teknik zorluklara rağmen hedefe varmak için neden 4 saatlik bi yolculuk yapayım ?

ya yakın ama uzak, meydanda ama gizli, işte öyle bir yer. tamam 4 saatlik mücadeleni takdir ettim ama sen o yolu daha önce de 3 saatte gitmiştin hemde benle beraber ve tek molayla ki o da 15 dakikaydı.

Yakın mı? Biri yakın mı dedi????
Hiç alakası yok. Bi kere Karadeniz kıyıları olmalı.
Bana tarif ederken karşıdan white bişeyler geliyo demişlerdi...
Delimiyim ben yoksa hertürlü doğal ve teknik zorluklara rağmen hedefe varmak için neden 4 saatlik bi yolculuk yapayım ?

ay delircem şimdi sanki herkes bi an hedefe yaklaşıyor gibi sonra yine dağılıyor. Marko abim canım abim güzel abim sen yolda neler gördün aklında kalanları anlat ben oranın neresi olduğunu çıkarırım. bana da bak peeeh sankim bütün sahil şeritleri benden sorulur

ay delircem şimdi sanki herkes bi an hedefe yaklaşıyor gibi sonra yine dağılıyor. Marko abim canım abim güzel abim sen yolda neler gördün aklında kalanları anlat ben oranın neresi olduğunu çıkarırım. bana da bak peeeh sankim bütün sahil şeritleri benden sorulur

abooooowww gizli bir gezginimiz varmış da bilmiyormuşuz. neler gördü dersen bu topic 125 sayfa olur çünkü Marko paşa bi başladı mı gördüklerini anlatmaya of anam offf. :queen::queen:

Sefa Kaçamağı Bölüm 2

Çeşme kaçamağımızın delillerini fotoğraflarla destekleyerek beğenilerinize sunuyorum..

cesme02cd3.jpg

Çeşme yolcuları Autobahn da....

cesme01rb3.jpg

Evet pozlara devamm....

cesme03qd3.jpg

Wallace dinlenirken titrekte yola bakıyor:wiinkk:

cesme04dh1.jpg

Titrek ve Wallace izlenirken..

cesme05zf2.jpg

cesme06lw3.jpg

Viper75 tam gaz...tireği yakalamaya çalışıyor ama titrek arayı 3 boy açtı..

dscn2126resizewc1.jpg

dscn2127resizegt0.jpg

dscn2125resizeez5.jpg

Manzaralar harika....Otoyol bomboş ve sadece bize ait..

dscn2123resizeyl1.jpg

Cennet memleketimizden başka bir enstantane:wiinkk:

dscn2129resizejs2.jpg

Çeşme gişelerini geçtik sağ salim..

dscn2130resizesb6.jpg

Höyyt.. bacağını gırarım Blacky'me depersen....

dscn2131resizevi8.jpg

Wallace hemmen cigarasına sarıldı ama o fırsatı vermedik kendisine:mrgreen:

dscn2150resizeha8.jpg

Güzel yorum istemez...

dscn2136resizequ1.jpg

Kahvaltı beklemek bazen zor oluyor yahu..

dscn2138resizeph8.jpg

Asfalt Cowboy'ları Wallace & Özer

dscn2140resizezs9.jpg

dscn2141resizelt8.jpg

dscn2157resizeti1.jpg

Bu kahvaltı gerçekten de bir başkaydı.....

dscn2161resizent7.jpg

Sandman & Co. gelerek bizleri sevindirdiler:rendeer:

dscn2157resizeti1.jpg

dscn2163resizeyk2.jpg

Rahmi ağabeyim'de geldi ve muhabbet başka bir renk kazandı:cat: teşekkürler..

dscn2132uy0.jpg

Belki bir akşam da bu Otel de kalırız ne dersiniz:bounce:

dscn2177resizeqj1.jpg

Deniz adeta zümrüt yeşil bu gizli koyda..

dscn2175resizekv2.jpg

Yüzme ve oynama vakti....

dscn2164resizedz7.jpg

Yalnız, Frisbee oynamak kolay değilmiş değilmi:)

dscn2165resizeqn6.jpg

Frisbee 3 mt ancak uçabiliyor:p

dscn2166resizeem8.jpg

Ha gayret,birde zıplayarak dene bakem...

dscn2167resizeic1.jpg

Uçan plastik adresini asla bulamadı sanırım:mrgreen:

[
dscn2169resizeed3.jpg

Kardeşlerim benim:wiinkk: kan kardeşi gibiler adeta tek yumurta ikizleri.

dscn2171resizepj5.jpg

Bende oradaydım elbette...bol bol yüzdüm ve tembellik yaptım....

dscn2170resizeip0.jpg

Öhhöö...bunlar da kimler?nereden girmişler kareye yahu....

dscn2173resizelr7.jpg

Evet yine ben...

dscn2181resizero4.jpg

Tam anmıştık ki '' O '' yanımıza geldi.. Serçedando'nun ta kendisi ve daşın tepesine kondu.

dscn2184resizewg2.jpg

Wallace ın da yazdığı gibi, paşamız geleceğini söyledikten yaklaşık 4 saat sonra ancak buldu gizli koy'u muzu:mrgreen:

dscn2181resizero4.jpg

Tam anmıştık ki '' O '' yanımıza geldi.. Serçedando'nun ta kendisi ve daşın tepesine kondu.

hiiiiii!... bak duygulandım şimdi:salut::salut: kıyamam ben ona yahu. nasıl da bakıyor öylece... imreniyor tabi haliyle, siz yüzün eğlenin... oh valla :) garibim anlatamamış ki derdini.... neyse ben teşekkür ediyorum... akla gelebilmek bir an anımsa(n)mak ve hatırlatan bir şeylerin olması güzel... bir de bir hikayenin sonunda bir cümle vardı: ...mavi sularında denizin bir minik 'sadakat' ... ne güzel de uymuş :cherry: teşekkürler paylaşımın için Özer abi dokundurdun valla biraz :rendeer::rendeer:

özer abicim fotolar için çook teşekkürler. şahane kareler çekmişsin yorumlar da süper. Asfalt kowboyları na da çok güldüm. hoşuma da gitmedi değil hani sevdim bu terimi:)

Herşey çok güzeldi gerçekten. dönüşte nahoş bir olay harıci, bir araya geldiğimde anlatırım. 06 DR 101 plakalı bir araç içinde beş maganda beni demirlere yapıştırıyordu.

Herşey çok güzeldi gerçekten. dönüşte nahoş bir olay harıci, bir araya geldiğimde anlatırım. 06 DR 101 plakalı bir araç içinde beş maganda beni demirlere yapıştırıyordu.

Dedem cok geçmiş olsun :rendeer: ; bir şeyin yok ya önemli olan o üzücü bir olay olmadıgına şükür...
neden bu kendini bilmezler gelir de hep seni bulur anlayamıyorum :farao:

Geçmiş olsun değerli abim benim:cat:
Maganda haddinden fazla var bu ülkede Rahmi abi:silent:
Seni tehdit eden aracın bilgileri aşağıda...

Plakası: 06DR101
Markası: CHEVROLET
Modeli: 1952
Sahip Belge Tarihi: . .0
Tescil Birimi: ANKARA
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Son düzenleme:

dedeciimmm geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi. allahın magandaları işte çekip gerekeni yapmak lazım aslında. bulalım mı şunları ne dersin?:rendeer::cat:

Geçmiş olsun değerli abim benim:cat:
Maganda haddinden fazla var bu ülkede Rahmi abi:silent:
Seni tehdit eden aracın bilgileri aşağıda...

Plakası: 06DR101
Markası: CHEVROLET
Modeli: 1952
Sahip Belge Tarihi: . .0
Tescil Birimi: ANKARA
Renk 1: KIRMIZI
Renk 2: -
Cinsi: OTOMOBİL
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK

Özer abicim süpersin yolda görürsem bu arabayı almazsam bir aynasını bana da wallace demesinler. Aynayı alırsam da intuşa takarız hem

Moderatör (forrap)
Yine miskinliğin ve eğlencenin gözüne vurmuşsunuz :)
Güzel bir gezi olmuş..:cat:

Wallace askere ne zaman geliyosun sen :cherry: Fazla rahat gördüm seni,gel de askerde de yay konuş yap bakalım :p

Yine miskinliğin ve eğlencenin gözüne vurmuşsunuz :)
Güzel bir gezi olmuş..:cat:

Wallace askere ne zaman geliyosun sen :cherry: Fazla rahat gördüm seni,gel de askerde de yay konuş yap bakalım :p

ben konuştum beni direkt olarak genel kurmay olarak alacaklar. hürrr generalim ben. Şimdilik tabiki. bakarsın akserde de motorlu oluruz. MT ASKERİYE kurarız.
valla napalım kardeşim sen nöbettesin diye biz rahat rahat miskinlik yapıp yayılıyoruz. Ben nöbet tutarken sen yayılırsın ilerleyen zamanlarda:queen::queen::cat:

yok yawww. bu adam beni delirtiyo. kıskanıyom ben yaaa. ölmezsin sen bilader. ölmede zaten. bana lazımsın.:p

yok yawww. bu adam beni delirtiyo. kıskanıyom ben yaaa. ölmezsin sen bilader. ölmede zaten. bana lazımsın.:p

kardeşiiiim benim sende bana lazımsın. sizin gibi dostlar az bulunur. Söz gel beraber gezelim bir ara ayarlayında. siz de olsanız çok daha güzel olur herşey:cat::rendeer:

img0440nj7.jpg

Bu da arap Kadrinin Servis motoru0 mondisi. ahı gitmiş vahı kalmış

img0441dm8.jpg

Valla koltuğu ben yemedim haberiniz olsunnnnn:queen::queen::queen:

olm ne laf sölüyom MONDİME ha::angry2::
ben onle sokak aralarında ne virajlar yaptım beeee:queen::queen:
sana çorbayı neden ikram ettim ha:cyclopsan
motorumun selesini yeme diye:mrgreen:
zaten benim ağırlığıma dayanamadı daaldı :queen::queen:

Bu arada Annem Pide Mustafa Abi'nin ablasının mı? ben severim oranın pidelerini... Gendim de Narlıdere'de oturduğumdan mütevellit...

Yaw bi dakka biz Arap Kadri ile akraba bilem çıkarız haa....:silent:

amanın:cyclopsan yıllar önce kaybettiğim kardeşim nihayet buldum seniii::biggrinn

Wallace gittiğiniz yerler çok güzel ama son gittiğiniz yerdeki garsonu pek gözüm tutmadı benim.

o garson varya seni bi tutarsa bi daha bırakmıcak bilesin:pl::pl::pl:

Valla herşey iyi güzelde,Arap Kadri pideci olmuş ya......
Bundan gayri arap pideden başka yamak tanımaz herhal:mrgreen:
Servis şeklide tam Arap Kadri...Gıllarımı sagıttımıdı dercesine:mrgreen:

Kolay gelsin Arap'ım acil servisim:cat:

saol abim benim:)
yok yaw mangalın üstüne tanımam ben başka bişi:bounce:
abim ben pideleri galoşun içine giripde servis yapıyom
o anda foto çekilecez diye galoşun içine girmeden servis yapdım yaw:queen::queen:

Bir de Arap Pide de lahmacun yedim güzeldi ama bir ara içinden bıyıklar çıktı ona bir anlam veremedim bir de orada hiç kedi yoktu dikkatimi çekti. Sakata mı geeldik acaba???:queen::queen:

olm ne çıkacakdı başka:cyclopsan
benimi bekliyodun pidenin içinden çıkıyım diye yoksa:queen::queen::queen:

Arap'ın pidesinden ne bekliyordun altınmı çıkacaktı:mrgreen:dua et sadece kıl çıkmış...
Haaa kıllarda belki Kedlerdendir....:bounce: ahh... arap... ahhh...

hiç abi işte bide okumuş müyendiz olmuş ama daha öğrenememiş pidenin içinden benim çıkamıcamı:queen::queen:

Valla harika bir organizasyon olur:cat:
Çadır kampı yapabilirsek orada biz kendimizi cenneten bir mekanda gibi hissedeceğiz:queen: inşallah arapım pidecimde gelebilir:wiinkk:

çadır kamp dedinizmi sizden önce yola çıkarım ben abiiimm:cat:

Arap Kadri de gelemezse bizde pide siparişi veririz o kadar yolu servis yapmak için gelir, üşenir geri dönemez

bak bu kesin sonuç verecek bi düşünce:queen::queen:

bu arada o denizde bende ÇİMMEK İSTİYOM YAW:queen:

çimmersin arabım çimersin. yakında hep beraber gene gideriz. Sabah da sizin pideciden nevaleleri alırız kumanya niyetine. ooohh mis misss

çimmersin arabım çimersin. yakında hep beraber gene gideriz. Sabah da sizin pideciden nevaleleri alırız kumanya niyetine. ooohh mis misss

NE ZAMAN GİDİYOZ HA:queen::queen:

bu pazar olmasın
ben ALİAĞA enduro pistine antremana gidecem:queen::queen::queen::queen:

NE ZAMAN GİDİYOZ HA:queen::queen:

bu pazar olmasın
ben ALİAĞA enduro pistine antremana gidecem:queen::queen::queen::queen:

Aliağa..Enduro...Pist...Anterman falan filen..bune Arap:silent: beni allak bullak ettin bi anda..
bizim neden habarimiz yok:salut: bak şimdik üzüldüm haa....bende istiyooom...

abicim bende dedim bize de haber ver diye dedi ki akşam konuşuruz. Pazar Aliağa da enduro yapacakmış Rozi ile. şimdi antreman olsun diye evin önündeki parkta hoplayıp zıplayıp duruyor hatta kendini çime toprağa atıyor. Rozi de garibim park yerinden öyle masum masum bakıyor.

abicim bende dedim bize de haber ver diye dedi ki akşam konuşuruz. Pazar Aliağa da enduro yapacakmış Rozi ile. şimdi antreman olsun diye evin önündeki parkta hoplayıp zıplayıp duruyor hatta kendini çime toprağa atıyor. Rozi de garibim park yerinden öyle masum masum bakıyor.

Peki bu Arap - Rozi ekibi bizimle milli park'a gelmiyecekmi yani:silent: hani geliyordular?
hoplasın bakalım..hoplasın...Rozinin nalı düştümüdü güleceğim ben onlara:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar