-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

ne etcez esra topiğini ya hehheh
kırım kongomu bilmeyrum ama komedi ya bu arada elinizden rahatsızsınız galiba geçmiş olsun ne oldu elinize geçmiş olsun:rendeer:

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :rendeer:
Olacagı varmıs olmus tadında bir kaza gecirdim. Maalesef simdilik dinlenme modundayım :)
İnsallah en kısa zamanda toparlanır ve birlikte oluruz.

Kene ısırdı :queen::queen::queen::queen:

Biraz pahalı bi kene özel yurt dısından gelmiş kokeni almanya turu bmw :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kene ısırdı :queen::queen::queen::queen:
allah korusun ya kene hiçte hafife alınmıycak bişi oldu artık onun yüsünden pikniğe gidemiyoruz ya :pale::salut: ama kene ısırığı olmasa gerek die düşünüyorummmmmmmm:wiinkk:

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :rendeer:
Olacagı varmıs olmus tadında bir kaza gecirdim. Maalesef simdilik dinlenme modundayım :)
İnsallah en kısa zamanda toparlanır ve birlikte oluruz.

Biraz pahalı bi kene özel yurt dısından gelmiş kokeni almanya turu bmw :queen::queen::queen:

büyük geçmiş olsun şuan iyisiniz ve ii olacaksınız önemli olan bu kendinize dikkat edinnnn:rendeer:

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun şuan iyisiniz ve ii olacaksınız önemli olan bu kendinize dikkat edinnnn:rendeer:

Vallahi yormayayım kolumu dinlendireyim diyorum ama bi rahat bırakmıyorlarki :)
oyle konular donuyorki tutamıyorum kendimi ister istemez baslıyorum yazmaya :mrgreen:
Ailem gibi buradaki insanlar hepsi farklı renk farklı nese kaynagı.
burada olmak guzel be :cat:
Bakmayın siz esranın basına gelenlere o kesin bizim veletlerden birisinin işi :queen:

oyle konular donuyorki tutamıyorum kendimi ister istemez baslıyorum yazmaya :mrgreen:
Bakmayın siz esranın basına gelenlere o kesin bizim veletlerden birisinin işi :queen:

:bounce::bounce::bounce::bounce: canım bak son ayakta tutturdun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakmayın siz esranın basına gelenlere o kesin bizim veletlerden birisinin işi :queen:[/QUOTE

ben karışmayım o konuya okurken bayağı eğlendim ama açıkçası da kim kıs kim erkek bi an karıştı okurken her ne ise ben sizi fazla yormayım eliniz acıo sanırım hayırlı akşamlar saat dolsada eve gitsek ya:pale:

:bounce::bounce::bounce::bounce: canım bak son ayakta tutturdun

yoska sizin işinizmi bu :p

ya konular karıştı kendinize ii bakın fazla yormayın o zaman :cat:

Son düzenleme:
hatırlatayım ben senden önce üye oldum .. snn üye oldugun zamanlar ben test çözüyodum oks için .. :cherry:

m'ali abi senin önceki ismi dur tahmin ediyim .. gerçi herkes biliyo ya .. bosver kalsın :queen: tLy

Enes sana burdan bi uçarım bundan sonra enfes olursun bak :p

ulen koptum resimlere , helal valla ne özel hayat kalmış nede başka bişey :queen:
Ama görünüşe göre güzel eğlenmişiniz , Seneye allah ömür verirse bende ordayım , bi daha böyle bi eğlenceyi kaçıramam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar