Adana Mt Yumurtalık Plajında Köpük Partisi ve Eğlenceye Davet

arkadaşlar 26,07,08 gecesi yumurtalıkta sahilde bulunan disko barda köpük partisi ve eğlence düzenlenecektir bu eğlencenin tadına varmak ve ertesi gün deniz keyfi yapmak ve serinlemek için ayrıca isterseniz mangal isterseniz fırında güveç bizleri bekliyor hadi arkadaşlar coşmaya stres atmaya ve eğlenceye sizleri çadırlarınızla yumurtalığa bekliyoruz rezervasyon için sayı belirlememiz gerekmektedir isteyen arkaşlara otel pansiyon ayarlayabilirim selamlar

not
bira :3,5
kola :2,5
partiye katılım 3 ytl

mekandan görüntüler

katılımlistesi

1-ahmetnr
2-msoysarac
3-suat
4-özden
5-ümit
6-bora abi
7-ismail
8-frd (isim biraz silik olmuş ama o kendini biliyor)
9-cengiz
10-hasan
11-sezen
12-

pazar günü katılacaklar

1- muzffer abi-eşi
2-mali

Son düzenleme:
yaw bi de izmirde düzenleyin de gelelim:) güncelll

bir baklım ajandama sen istersinde olmazmı

Kapıda kimlik alacaksanız hayatta gelmeyiz :p

yok abi üst baş arıyoz döner bıçağı felan olursa kimlik alıyoruz

ahmet bana bi dam bul geleyim:mrgreen:

sen gel dam bulamzsak artık balkonda idare edersin

Ahmet abi ortam elit mi ? :p

sayılır

pazar günü belki aranıza katılırım, benim gibi düşünen varsa pazar sabahı yola çıkarız :silent: :cat:

vala ben gelirim hemide cumartesiden iso..mali.barış felan toplaşabilirsek elit melit geliriz artık ben hiç köpük partisine gitmedim bilüyormusun abey sırf meraktan yoksa pazar muzaffer abi ile gelirdim yaz listeye benide:p

bugün gidip baktım çadır yerlerine güzel yerler denize sıfır sayı belirleyip kahvaltı yemek organizasyonu yapmam lazım kendimiz pişirip yapacağız bence çok güzel olacak selamlar

bugün gidip baktım çadır yerlerine güzel yerler denize sıfır sayı belirleyip kahvaltı yemek organizasyonu yapmam lazım kendimiz pişirip yapacağız bence çok güzel olacak selamlar

adana ekibi olur da ne güzel olmaz ki. allah muhabbetinizi arttırsın

bira efes marka. tombul şişelerde 50 cl. ben Ayastayım zaten. pazar günü yemeği nerde yapacağınızı sorun etmeyin bizim sitenin aşagı cafe'de yaparız,kalabalık da değil zaten. yani istediğimiz gibi yeme içme işini ayarlarız. soğuk bira - kola - su- WC - duş gibi yerleri de mevcut... görüşmek üzere.. :king:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
köpük partisinde elektirik kacagından olenler olmus dikkat edin ne şehittir ne gazi ... yoluna gitti niyazi olmasın sonra :queen:

bira efes marka. tombul şişelerde 50 cl. ben Ayastayım zaten. pazar günü yemeği nerde yapacağınızı sorun etmeyin bizim sitenin aşagı cafe'de yaparız,kalabalık da değil zaten. yani istediğimiz gibi yeme içme işini ayarlarız. soğuk bira - kola - su- WC - duş gibi yerleri de mevcut... görüşmek üzere.. :king:

bu konuda ahmetle organize olursan iyi olur :cat: şimdiden teşekürler :cat:

ahmet abi benim ismimi biraz silik yaz benim işim son güne kadar belli olmaz gelmeyi çok istiyorum ama kısmet bakacaz artık
bi de abi sucuk mucuk bişe yok mu yaw cızır cızır pişirsek yesek hıı::dpac::::dpac::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar