19/20 Temmuz çadırını Kap Gel öndere (apv 41)

Ben bu yazdan nefret ettim yaaa
Ne biçim yaz okuluymuş anasını satayım elimi kolumu bagladı ::rantinp:::sapka::
%1 gelme ihtimalim var ama onu da yok sayabilirsiniz...
gideceklere şimdiden iyi eglenceler :rendeer:

arkadaşlar dün akşam toplantıda serbest sürüş uygulanması kararı alınmıştır isteyen istediği saatte gelebilir mangal saat 21 00 de yanar 24 00 a kadar yanık kalır sohbet ise sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek bekliyoruz :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
güzel bir hafta sonu olacak.....:cat: ben birazdan çıkıczm.....ama yarın sabah katılırım size....:cat:

kim geldi lam?... :p

İstambıl bile geldi ama... :p
Aaa kim geldi ki?? Beni de alsaydı keşke :silent:
Bu hafta şu İstanbul'lularla Yalova Festivali'ne gideyim, alınmasınlar:), sıradaki Önder'lerden birinde mutlaka oradayım..:cat:

Gelmeyenleri afaroz haa.. İyi fikirmiş..:cherry:
Cengiz abi seni İzmirli yapmamış bi kere.. :p
sende tavukmusun o saatte yatıyorsun izmirde hayat gece başlıyor bilmiyormusun :p perşembe semaverine ağır misafir var ceren ve istanbuldan arkadaşı geliyor haberin olsun kordon yanacak :cat:
Cerenin arkadaşı istanbul MT'den mi Cengiz abi :)

Aaa kim geldi ki?? Beni de alsaydı keşke :silent:

Cerenin arkadaşı istanbul MT'den mi Cengiz abi :)

merak ettiysen gel tanış sende, yarın görecez bakalım tavukmu sever köftemi, motosikletten anlarmı, kampta haşerelerle anlaşabilecekmi falan, dönüşte bilgi veririz sana :p

yarın herkes uykusunu aldığı saatte teker yakmaya başlıyacak, akşam ise 20:00 de mangal dönecek, motoru bagaja atıp, uçağa bindimmi yetişirsin

Son düzenleme:
abi ben gelemicem gözüme arı soktu motorda sonra önümü görmicem iyi eylenceler size :cat:

abi ben gelemicem gözüme arı soktu motorda sonra önümü görmicem iyi eylenceler size :cat:

bunu bahaneden saymıyoruz bİZİM ekibimiZİ bir ARI bölemez ve durduramaz bir GÖZ eksikte olsa orada olacağını biliyorum bu arı meselesini orada ayrıntılı konuşur arılar konusunda ne yapacağımızı kararlaştırırız :cat:

merak ettiysen gel tanış sende, yarın görecez bakalım tavukmu sever köftemi, motosikletten anlarmı, kampta haşerelerle anlaşabilecekmi falan, dönüşte bilgi veririz sana :p

yarın herkes uykusunu aldığı saatte teker yakmaya başlıyacak, akşam ise 20:00 de mangal dönecek, motoru bagaja atıp, uçağa bindimmi yetişirsin

Tavuk sevmez köfte sever, motosikletin kitabını yazar:), haşerelere hiç gelemez :)...

Uçağa binerse yetişemez sanırım, otobüsle gelicekmiş :)
Hatta şimdi otobüse doğru yol alıyor..

İmza: Pınarr :))))

Son düzenleme:
bunu bahaneden saymıyoruz benim ekibimi bir ARI bölemez ve durduramaz bir GÖZ eksikte olsa orada olacağını biliyorum bu arı meselesini orada ayrıntılı konuşur arılar konusunda ne yapacağımızı kararlaştırırız :cat:

Tavuk sevmez köfte sever, motosikletin kitabını yazar:), haşerelere hiç gelemez :)...

Uçağa binerse yetişemez sanırım, otobüsle gelicekmiş :)
Hatta şimdi otobüse doğru yol alıyor..

İmza: Pınarr :))))

okey abi öyle diyosan öyle olsun nedir bu büceklerden arılardan çektiyim :queen:

Bugün düğünlerden fırsat bulamadım ama yarın mangala yetişmeye çalışıcam :cherry::cherry:

saat 22 00 itibarıyla gezi sona ermiştir:cat: inanılmazın üzerinde zevkli ve heyecanlı maceralı bir gezi daha sona ermesiyle üzerimizde aşırı bir yorgunluk bırakmıştır bol miktarda resim çekilmiş ve bu resimler pazartesi günü akşam sitemizde yayınlanacaktır KATILAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER :rendeer:

saat 22 00 itibarıyla gezi sona ermiştir:cat: inanılmazın üzerinde zevkli ve heyecanlı maceralı bir gezi daha sona ermesiyle üzerimizde aşırı bir yorgunluk bırakmıştır bol miktarda resim çekilmiş ve bu resimler pazartesi günü akşam sitemizde yayınlanacaktır KATILAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKEZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER :rendeer:

bu geziyi düzenledeyin için biz sana teşekür ederiz cengiz abi pınar kardeşimizde umarım memnun kalmıştır bizden onada sevgiler saygılar :rendeer:gerçekten zevkli ve gözel geçti aramıza katılan :queen: mt polonyalı larada ayrıyeten teşekür ederiz :bounce:

Son düzenleme:
Bende degünün son demlerinden kalan bi iki foto var,aparatif olarak vereyim :p

eee hani resimler nerde ben bekliyorum :queen:

MOTORSUZ motorcu olunmaz acilen motor lazım arabaylada olsa katılımın bekleniyor VASKO :cat:

BARIŞ VALLA ben söyledim görürse dayanamaz dedim sen bunlara bir CISSSS yap bence :p

Papaz kaçtı oynadım, herkesi havuza fırlattım geldim :)

Yapımda ve yayında emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim..

İlk olarak Cengiz abime teşekkür tabiiki.. Bir ömür dost olmak seninle daha güzel Cengiz abi :)

İkinci olarak yine cengiz abimin ailesi.. Bütün bıktırma çabalarıma kayıtsız kalmışlardır :) Bu durumda bana yine yol görünüyor İzmir'e doğru :)))

Mt İzmir hepinize teşekkür ederim ilginiz alâkanızdan dolayı..
Tüm emekler için teşekkür ederim..

alp_tunay biraz kaçak oynadı ya hadi neyse.. bi seferliğine affediyorum kendisini :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar