dewamlı sölemişiniz yok işte hyo alcağına 2. el japon al falan, e kawa alcağına da gitsin 10000e 11000e süper 2. el ss'ler war... benim ark.ım aldı 1000rr 2. el 10500e gayet te memnun 1 senedir kullanıyo... o yüzden insanları arada bırakmayın... ikna etmeyin tavsiye edin lütfen...
benim bütçem kısıtlı olduğu için 2. el hyo alıcam ama param olsaydı gider 2. el ss alırdım 10 15bineneyse uzatmıyım
2 T-K-R SAYGI
valla arkadaşım bende bir cıbırcıyım şuanda cıbır fiyatı plaka dahil 5750 civarında sanırım hyo daha geçen gün arkadaşımla beraber aldık caddeden siyah renkte plakadahil 8300 ve bu hyo alan arkadaşım siyah kawa alıyodu ve 10300 anlaşmıştı ama siyah rengi gelmediği için almadı şindi gelelim tavsiyelerime cıbırdan başlım bir parçası pahalı ama 14bim km deyim bakımından başka daha servisin kapısından geçmedin bazı arkadalar bisiklet felan demiş ama çoğu bisiklet görünmeyip kaslı motorlara kafa tutuyo bizzat tanığım ama parçası pahalı dersen evet ama beni üzmeyen motor bin yaşasın o beni üzmesin dersen ben onu hiç üzmem dersen ve ilk defa vitesli kullancaksan cbr125 derim heee gelellim hyoya ben arkadaşım alırkende söyledim artık hyo yada st kanuni neyse ikinci ellerini araştır piyasada 6500 kralları var buda oluyoki ikinci eli para etmiyo fazla ve şu var ben japon markacısıyım arkadaşım italyan ve japon olmadıktan sonraaa motorsikletler bana yalan geliyo 2 2 dört eder benim için gelelim kawaya yaa arkadaşlar millet bi şey yeni çıktımı delisi oluyo yaa ona verilen paraya vaala acıyom koy üstüne bi iki bişey canlı canlı fazer yada ne bilim bulursan ki bulursun 600rr yada600 f al derim hee sendiyencenki ama onlar ikinci el ama ben sıfır tercih ederim dersen tabiki sen bilirsin ama hangi sıfır olursa olsun bir 600cc yanımdan geçip bana toz yutturcaksa napim ben o sıfırı sana tavsiyem şudurki sonuç olarak bu işte ilksen cbr üzmez yolda bırakmaz seridir kafa tutarsın çoğu motora tabiki mantıklı cc lere heee alırsın kawayı 10500 yada neyse bide onu yüklersin illaki zenondu bujiydi camıydı kılı tüyü ama adam bi 2005 2006model 600cc likle yanına uçar gider ahbee dersin yada hyo alırsın ve hiçbirzaman 9 10 bin deviri geçerken ahh nezaman kol çıkarcam dersin yada alır mis gibi 10 12 milyara ne motorlar var yaptırısın bakımını paşa paşa binersin yada bu yazılardan sonra arada kalıp kafayı yersinsenin bilceğin iş ama cıbırı yabana atma fiziksel olarak kawayı parasını yapana atma hyoyuda hiç bir japonla eş tutma umarım yardımcı olmuşumdur
![]()
hyosung v2 motor kawasaki düz 2 silindir kawasaki daha hafif selesi daha alçak parçası pahalı oturuş pozisyonu touring e daha yakın.Hyosungdan daha güçlü ama yüksek devirlerde özelliğini gösteriyor falan filan...