harley marley
bob marley
tepeme güneş geçti debriyaj sıyırdı....
bob marley
belli belli iyi sıyırmış senin debriyaj :mrgreen:harley marley
bob marley
çok geçmiş olsun ...ayrıntıyı burdan sormuyorum msn den müsait olursan ..Günaydın millet,Cumartesi günü ilk motosikletten düşme zevkini yaşadım:queen: kimseye tavsiye etmem:farao: devamı var.....
Geçmiş olsun dostum. En azından dağda taşta başına birşeyler gelmemiş ya boşver makinaları. Bu arada artçı olmak gerçekten de tırsıtıcı olabiliyor, kendim kullanmayı her zaman tercih ederim![]()
CBF150;1173899Kaskolu müşteriye satarken yıpranan zarar gören parçaları yenileyip satıyoruz dedi [/QUOTE' Alıntı:yani yıpranan vs olan yerleri değiştirip normal fiyattan mı satıyolar mış?yoksa bunlar raf malı diye biraz ucuz mu?onu neden sormadın süleyman.
yani yıpranan vs olan yerleri değiştirip normal fiyattan mı satıyolar mış?yoksa bunlar raf malı diye biraz ucuz mu?onu neden sormadın süleyman.
aslında bu konuyu araştırmak lazım.tam olarak nasıl oluyor?Doktor yanlış anlama,motorlar zaten sıfır değil modellerini sormadım ama muhtemelen 1-2 yaşındalar.Çünki f800 yeni bir model.Ayrıca gs 1200 ün km.7.000 küsürdeydi. Sen 7.000 km de üstelik test motoru sıfır fiyatı ile aynı paradan alırmısın bence çok uygun fiyata veriyorlardır o motorları yoksa test motoru olduğu için ellerinde kalır.O kadar para verilipte test motorunu kim alır.
bu sayfada bozulmuş :farao:
ne derseniz deyin
aslında bu konuyu araştırmak lazım.tam olarak nasıl oluyor?
teşekkürler.Hala neyini araştıracaksın yaaa.Tam olarak Git araştır Doktor, Uğur Mumcu cad. No:8 Çankaya Kaan TUNA Bey (Motosiklet ve Butik Satış Danışmanı)
Elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım ama malesef başarılı olamadım.
harley marley
bob marley
2-Gaza gelme,gaza gelme,gaza gelme........ o adam profesyonel senin neyine dağa tırmanmak.Ama o gidonu eline alınca insan kendine hakim olamıyor işte.
3-Emanetin .....yuka olur derler.
.
ge mi olsun :mrgreen: nane nane yi an msadm bi an
abi ge mi olsun, pek nemli bii de ilmi Allahtan.
yaln z bizde de emanetim mr az olur derler , ben noktalara s dramad m :cherry: sizde farkl bi ey demekki o.
f800 diye yazd n z yeni f800gs sanr m dimi bu arada
Geçmiş olsun dostum. En azından dağda taşta başına birşeyler gelmemiş ya boşver makinaları. Bu arada artçı olmak gerçekten de tırsıtıcı olabiliyor, kendim kullanmayı her zaman tercih ederim![]()
Geçmiş olsun :rendeer: Öyle her makinenin tepesine atlarsanız öyle olur işte :cherry: