Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gorkem bence daha motoru 3200 kmde oldugu ıcın hava fıltresını sokmesın . 3200 km motorun hava fıltresı temızdır daha yagını degıstırsın yeter

aa evet pardon özur dılerım arkadaslar artçı koltunu cıkar ondan sonra 5 alyan gerısı kendı gelıor yanlız depoyu sakın fazla cekme cok dıkat et tekrar pardon

gorkem benım ön amortsorlerden ıkı kısı bınınce bıraz buyuk cukurdan gecınce tık tık az da olsa vurma yapıor bakım mı ıstıor bı bılgın varmı

Benim motor da yapardı son km'lerinde :p Bir baktırsan iyi olur. Tam olarak nedenini söyleyemiyeceğim çünkü ben de bakmadım...

ya aslında tek kısı problem yok daha 10 bın kmde ıkı kısı bınınce problem oda buyuk cukurda ok tesekkurler

teşekkürler arkadaşlar.

Ben motoru 3900 e aldım. 2005-2006 temiz bulamadığım için 2007 aldım, biraz tuzlu geldi ama artık yapacak birşey yok. Şu an sorunum yok ancak bazen boşa almakta zorlanıyorum. Motoru açıp kapayınca ise hemen alabiliyorum. Garip bi durum sanki.

depoda benzin olmadığı zaman sökersen daha rahat edersin. full depoyu sökmek daha zor olur. :mrgreen:

O sorun değil , düzelecektir :)
Parasına bakma , seni memnun etsin yeter...
Bu arada vites geçmemekte ısrar ediyorsa debriyajı hafifçe bırak , o zaman geçer.

gonlune yatan motoru almıssın ıyı olmus 3900 bence ıyı 2007 model motor ıcın daha sıfır sayılır

yağını değiştirince vitesler fark ediyo geçişleri falan rahatlıyo..yalnız benim motor geçen gece çalışırken biraz zorluk çıkardı nedense anlamadım.marşa biraz uzun basmam gerekti.rüzgarda kaldı ondan mı acaba.:p

calısmadıgı zaman bujısını temızle yada degıstır problem cozuluyor benımde basıma geldı

ozaman problem yok benım 7 bın km cıvarında 2 kez yaptı masrsa 4 sn falan basmam gerektı sonra bujıyı degıstırdım duzeldı senın normal bazen yapar

hava filtresi işini depoyu yerinden tamamen sökmeden hallettim arkadaşlar :)

benimle bilgilerini paylaşan herkese başta görkem ve keser olmak üzere teşekkürler
hpim0059fc2.jpg

altta kalan hortumları hiç sökmedim, kaportacımın dükkanda yaptığımdan dolayı tabi ki. hava filtresi koruyucusunn kapagını sökmek için cır cır diye adlandırdıkları tornavidayı kullandım. çünkü normal tornavida ile depoyu sökmeden çıkmayacak :)

bu da deponun altı
hpim0060kr5.jpg

bundan sonra kendi kendine hava filtresi temizleyeceklere yardımcı olur umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar