Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet motor 3400 falan almaya calıs 15000 kmde motor ıcın cok para 3300 3250 falan teklıf et guzel bır motor secımı

deponun öyle kolay göçüceğini sanmıyorum sökerken falan öyle kolay bişey olmaz.başka motorlara bak bence daha ucuza güzel motor bulabilirsin.:)

Arkadaşım ; Ben de 3 gün önce aldım Motorumu...3100 YTL ye aldm ; Hiç kazasız Temiz 17750 km de... Artı iki lastiği de Pirelli ve ön 100 arka 130 Luk yani daha geniş boyutlu :wiinkk:
Senin alacağın motor sanki pahalı Geldi bana biraz ! 3250 YTL ye cok ii ve 10 000 km nin altında motorlar bulabilirsin.. sahibinden.com'a bi göz atmalısın bence :) Hatta ben bi kaç tanesini aramıstım :)

Valla ben Bodrum-Turgutreis'de yaşadıgım ıcın burda pek temiz CBR bulma şansım yok...:pale:
Eğer Bodrum'da tanıdıgı olan warsa yardımcı olursa cok sevınırım...:)

Bu buldugum motor da Muğla Merkezde zaten yıne yakın degıl yanı anlayacagınız...

Ne yapacam bılmıyorum yanı anlayacagınızzz ?:silent:

Arkadaşım Ben de Rize'de yasıyorum ve sizlerden cok daha sanssızım.. Doğu karadenizde CBR 125 2 tane war birisi bende.. Ben Gümüşhane den şansa buldum... Yoksa İST dan alacaktım.. Ama siz ege tarafındasınız ; Güneye 5-6 saatlik uzaktasınız... Güney sahillerinden güzel motorlar düşer eminimki... Mesela Konya bana yakın olsaydı bu motoru düşünebilirdim.. http://www.sahibinden.com/1000km_de...rtemiz_repsolWQQaXQQ9614826WQQpXQQdisplayitem
Bu temizlikte İzmir taraflarında bir çok motor war.. Dediğim gibi sahibinden.com a göz atmalısın aradığını bulacaksın :rendeer:

İşte Bahsettiğim motorun resimleri de bunlar arkadaşlar...
15binde - 2006model - ön ve arka Dunlop Lastik
Bakımları Serviste yapılmış - Deponun üzerinde hafif bir içeri göçme söz konusu
Yorumlarınızı bekliyorum... :)

1251au9.jpg

1252ot0.jpg

1253md3.jpg

1254gm7.jpg

tekerlek125zv2.jpg

125nea8.jpg

125depoxp3.jpg

Kardeşim en basitinden aynaları yok ! Depo üzerindeki göçme de öLe kolay yapılcak bişey değil... O fiyat verilmez; 3250 YTL den fazla etmez bu motor... KM si cok zaten ! Ama yine de sen bilirsin :silent:

Kardeşim en basitinden aynaları yok ! Depo üzerindeki göçme de öLe kolay yapılcak bişey değil... O fiyat verilmez; 3250 YTL den fazla etmez bu motor... KM si cok zaten ! Ama yine de sen bilirsin :silent:

Arkadaş görüntü itibari ile kendi isteği doğrultusunda sökmüş aynaları ama verirken takıp da verecegini belirtti...:)

Valla nette aradım sahibinden e de baktım ama Bodrum civarında motor yok arkadaşlar... CBR 125 yok en azından...:silent:

Bi sağlam bunu bulabildim... Kafayı yemek üzereyim... :pr:

depodaki göçük sağ taraftamı?ışık yanılsaması olabilir diye soruyorum..
eğer öleyse onun serviste sökerken olması çoooookk zor..
aynaları söken adam yardıra yardıra kullanıyordur o motoru:))
bence de bakabiliyosan başka şehirlere bak..
yada fiyatı azalt..

depodaki göçük sağ taraftamı?ışık yanılsaması olabilir diye soruyorum..
eğer öleyse onun serviste sökerken olması çoooookk zor..
aynaları söken adam yardıra yardıra kullanıyordur o motoru:))
bence de bakabiliyosan başka şehirlere bak..
yada fiyatı azalt..

bıraz once aradım ve motorun oldugu yerde yan yattıgını ve ufak bır tasın uzerıne o kısmının denk geldıgını ogrendım.:pale:

Tam çıkartma yerine denk geldiği için de boyatmak istememiş arkadaş...:wiinkk:

Akşama doğru daha güncel fotograflar koyacagını soledı arkadaş...

fiyat zar zor 3.600 oldu...:silent:

Valla Biz söyledikçe sen ısrar ediyosun bu motor diye :) Artık ne varsa.. Arkadaşım Bulunduğun yerde yoksa 5 saat ilerinde vardır bu motorlardan.. O da uzak bi mesafe değiL ... Ama yine de sen bilirsin.. inşallah hayırlı olur senin için :wiinkk:

hmm o mantıklı..
ama daha önce serviste sökerlerken olduğunu söylemişti sanırm..
tutarsızlık var sanki?

Valla Biz söyledikçe sen ısrar ediyosun bu motor diye :) Artık ne varsa.. Arkadaşım Bulunduğun yerde yoksa 5 saat ilerinde vardır bu motorlardan.. O da uzak bi mesafe değiL ... Ama yine de sen bilirsin.. inşallah hayırlı olur senin için :wiinkk:

:cherry:
kardeş ben nasıl gıdıcem 5 saat uzaga da ordan motor alıp gelcem ?:silent:
bu benım daha ılk motorum olacak zaten ?:)

o yuzden bole kafam ambole olmus durumda suan :silent:

beynim durmus durumda yani :pr:

Kardeş ; zor bişey değil... ama getiremem diyorsan sen bilirsin.. ama yine de o kadar prar etmez bu motor demedi deme !

Kardeş ; zor bişey değil... ama getiremem diyorsan sen bilirsin.. ama yine de o kadar prar etmez bu motor demedi deme !

o kadar içten söledinki fiyatı indirmeye çalışacam ama soğuttun beni motordan walla :cherry:

bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar...:cat:

Bodrumda ikamet eden arkadaşlar warsa tanışmak ve bilgi paylaşımı yapmak isterim...:rendeer:

Merakla beklenen temiz ve son haliyle motorumun resimleri :) PLakalık kesilmiş ve jantlara bant yapıstırılmış hali :)

arkadaslar motorun jantlarına fosfor reflektor yaptım harıka oldular lastıklerını boyadım yarın fotoları ekelrım bakarsınız begenen olursa paylasırız ok:cat:

Arkadaşlar dün motorun hava filtresini ve buji sini deiştirdim... CR8E buji taktım :) Bugün bi deniyim dedim önde 100 arkada 130 Luk lastik olmasına rağmen hafif eğimli bi yolda 130 u gördm... ama düzlüğe gelince 120 ye zor çıktı yine :) Bu hız bu lastiklere göre normal sanırsam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar