YeBeRen festivaline kafa sallamayaaaa

slm arkadaslar bende o festivaldeydim ama sadece o er 5 i hatırlıyorum diğer motoru görmedim. Bu arada benim motoru sokmadılar ancak bazı torpilli arkadasların motorları soktuğunu gördüm :) bu işin sırrı neyse öğrenmek isteriz daha çok festivale gidicez bu tip değerli bilgilere ihtiyacım var :)

peeh.çıkmaz zaten insan içine.kızlar atlar üstüne :)
kaçırdım gül gibi festivali ya :(
zardanadam diyince grup üyesi fln sandım. tüh :)

festival gerçekten çok güzeldi. Organizasyon iyiydi. en az 20 tane bayan 20 tane erkek tuvaleti vardı. yiyecek içecek çok makul fiyatlaraydı. mesela çay 0.5 YTL, yarım ekmek köfte-tavuk 3 YTL. bira 4 YTL. girişler kombine 22 YTL idi günlük ise 10 YTL hatta pazar günü bizden para bile almadılar.

yani kaçırdığına yan ki ne yan..

Zeytinli yi düşün de bari onu kaçırma:cat:

slm arkadaslar bende o festivaldeydim ama sadece o er 5 i hatırlıyorum diğer motoru görmedim. Bu arada benim motoru sokmadılar ancak bazı torpilli arkadasların motorları soktuğunu gördüm :) bu işin sırrı neyse öğrenmek isteriz daha çok festivale gidicez bu tip değerli bilgilere ihtiyacım var :)

torpil yoktu sadece ikna kabiliyetimiz yüksekti. hatta o er-5 in yanında 5-6 tane daha motosiklet vardı. konuştuk güvenlik gereği yanımıza aldık:queen::queen:
ha bir de ARAP KADRİ faktörü var ki onun etkisi torpilden de büyük. Atom bomba gibi mübarek:queen::queen:

Son düzenleme:
yıh yıh yıh :) o zaman ben her zamanki gibi tipten kaybettim desene :) zeytinlide görüşürüz o zaman ben zaten akçayda oturyorum bu sefer çadırı da düz ve gölge bi yere kurmam lazım zaten foçada yamuldum resmen :)

yıh yıh yıh :) o zaman ben her zamanki gibi tipten kaybettim desene :) zeytinlide görüşürüz o zaman ben zaten akçayda oturyorum bu sefer çadırı da düz ve gölge bi yere kurmam lazım zaten foçada yamuldum resmen :)

zeytinli de çadır işi yaş. gölgelik yer çok zor bulunur. biz pansiyon düşünüyoruz yakın bir yerde hatta yürüyüş mesafesinde olursa süper olur. önereceğin uygun yerler varsa seviniriz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi zeytinli istiyrum da.. kardeş war artçı.
bostancı-zeytinli baya zorlar beni sanıyorum. hele ki jinlun'la.
nasıl gidilir ayrıca onu da bilmiyorum..
çadır da yok :)
her şey üst üste gelmemem için :)

izzet222 aynen kardeşim PARTİZANİ yaptık h.sonu:bounce:

gittardando ne dedin :cyclopsan
aman yazdın sen ALİ kardeşim benim:mrgreen:
her feste gidecez ve sen sponsor olacan ha:cyclopsan
olm vallace şıkkının çay masrafı bitirir seni beee:queen::queen::queen:

Wallace vallace şıkkım sen kendin çay neskafe içmekden bize bırakmazsınki olcak şeyler yazda inanayım yaw:queen::queen:

Özer abim :):)
fışkıran boşa gitti kalmadı yaw:queen:

Juba motor ve rock:cat::cat::cat:

zardanadam sallananadamım fenamı oldu ha motorlarımız yanımızdadı:queen:

HeadbaNgeR şu elemanına türkçe öğrette böğürmesin ne dediğini anlayalım yaw:queen:
bu arada motoruna güven
tabi bakımlarını yaptırıp iyi bakıyosan seni ve kardeşini çok rahat geitirp götürür ZEYTİNLİYE unutma:cat:

tosba_cagdas sadece ikna kabiliyeti ve gözlemlediğin ortamdan faydalanma diyelim:cat:
öle özel bi izin yok yani:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:) abi o türkçe bilmese de olur.
böğürmesi yeter :)

gözümü karartıp gelirim belki:) yolda parçalansın hiç olmazsa :)
uzun yol bakımından snra tabi.
yaşayıp görcez :rendeer:

Abi fotolar harika anlatım güzel, paylaşım için teşekkürler. :wiinkk:

:) abi o türkçe bilmese de olur.
böğürmesi yeter :)

gözümü karartıp gelirim belki:) yolda parçalansın hiç olmazsa :)
uzun yol bakımından snra tabi.
yaşayıp görcez :rendeer:

sen motorunu sev okşa ilgilen o seni yolda bırakmaz. bak benim titrek ne yollar devirdi maşallah.

Abi fotolar harika anlatım güzel, paylaşım için teşekkürler. :wiinkk:

ne demek bu sitenin amacı paylaşım değil mi? inşallah beraber güzel anılarımız da olur..

gittardando ne dedin :cyclopsan
aman yazdın sen ALİ kardeşim benim:mrgreen:
her feste gidecez ve sen sponsor olacan ha:cyclopsan
olm vallace şıkkının çay masrafı bitirir seni beee:queen::queen::queen:

Wallace vallace şıkkım sen kendin çay neskafe içmekden bize bırakmazsınki olcak şeyler yazda inanayım yaw:queen::queen:

bak ya kahvaltıda benden içsen içsen 2 çay eksik içmişsindir. Dibek kahvesi içelim diye tutturan kimdi? yok abicim ben 50 içiyorsam sende en az 40 içiyorsun birbirimizi tanıyan insanlarız yemiyelim şimdi:queen::queen:

Bu ne güzel gezidir böyle şimdi gerçekten üzüldüm murat abi

dedik sana gel diye ama dinlemedin. sakalımız da var halbuki. biz ne yaptık ta kötü oldu canım. Haftasonu süper bir rotam var inşallah yaparsam ona gelde pişman olma:cat::rendeer::queen:

Son düzenleme:
valla ben o kadar iyi uyuyamadım. arazi çok eğimliydi ve taşlıktı ama olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel gezi olmuş keratalar sizi:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar