3. Yalova Uluslararası Motosiklet Festivali 17-20 TEMMUZ 2008

teklif var ısrar yok bizde.gelmek zorunlu değil mecburi :queen: gelmezse olacakları kendisi biliyor(lar)...! onlara baştan söledim ben bahane kabul etmiyorum diye :p

zaten senin için geliyom mesut yoksam gitmezdim
ama dediğim gibi geçen seneki gibi olursa bidaha sen bile getitiremesin beni oraya:queen:

zaten senin için geliyom mesut yoksam gitmezdim
ama dediğim gibi geçen seneki gibi olursa bidaha sen bile getitiremesin beni oraya:queen:
eğer ben yoksam ve kapıda yine aynı sorunu yaşarsan bekle hiç indirme :cherry: ben gelince senin işini çözücem..yada kapıda tanıdık biri olursa haber salıcam onlara merak etme sen :cat::queen:
orda olmalıyım:pr:mersin yalova kaç km:silent:

ilk motorsikletimi mersinden almıştım otobüs ile 15-16 saat yapmıştık :cherry:

GKN

eğer ben yoksam ve kapıda yine aynı sorunu yaşarsan bekle hiç indirme :cherry: ben gelince senin işini çözücem..yada kapıda tanıdık biri olursa haber salıcam onlara merak etme sen :cat::queen:

ilk motorsikletimi mersinden almıştım otobüs ile 15-16 saat yapmıştık :cherry:

arkadaşım nırak geyiği startı ver de gelelim :p

orda olmalıyım:pr:mersin yalova kaç km:silent:

arkadaşım mersin yalova zanedersem 850ile 900km.arası yani mesut arkadaşımızın dediği gibi 100km.ile gidersen 15 saate anca gelirsin.
nasıl oluyo dersen ben yolda hep 120 ile gitiğim halde nevşehirden istanbula tam 800km ve tam 9 saate geldim çünkü yolda mola vermek zorundasın ve dolayısıyla zaman uzuyo.
ama illaki gelcem tecrubem var diyosan bencede gel iyi bi tecrube ve deişiklik olur.
sana şimdiden hayırlı yolculuklar yalovada görüşmek üzere.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk defa gideceğim festival için hazırlıklar hepsi carrefourdan yapılmıştır :) Çadır:39, uyku tulumu : 19, sünger yatak:5, şişme yastık:1,5 ytl, Ahtapot örgü: 1,5 ytl masraf 71 ytl diğer ıvır zıvırlar kendi zevkim olduğu için hesaba katılmamıştır :)

arkadaşlar ben kaza yaptım bu akşam, yarın servise vericem motoru sorunlar halloursa gelirim. istanbul'dan çıkıcak olan varsa yola beraber gideriz.

Geçmiş olsun :( motor sevgin ölmez inşallah...

bi 10 gun sonra olsa ehliyetimi alıp gelirdim ama ehliyetim elimde olmucagı için

katılamıcam cok uzgunum :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba arkadaşlar bende hepsiburadanda 55+kdv hallettim cadır falan, Niyetim cumartesi sabah çıkmak yola, Bu saatlerde çıkacak varsa eşlik etmekten büyük bir keyif duyarım
msn [email protected] görüşmek dileğiyle

Murat bir ihtimal yolda karsilasabiliriz. Bizde Cumartesi sabahi gidiyoruz. Saat sabah serinliginden faydanlanmak istiyorum acikcasi cunku bayagi sicak olacak.Sanirim surus hizi olarakta bana ayak udurabilirsin. Fakat ben topculardan gecis yapacam sen hangi feribotu kullanacaksin?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat bir ihtimal yolda karsilasabiliriz. Bizde Cumartesi sabahi gidiyoruz. Saat sabah serinliginden faydanlanmak istiyorum acikcasi cunku bayagi sicak olacak.Sanirim surus hizi olarakta bana ayak udurabilirsin. Fakat ben topculardan gecis yapacam sen hangi feribotu kullanacaksin?

Topçular olsun bizim olsun farketmez muhabbetin hastasıyım, :cat:

Seyir süratiniz bize göre fazla olacak, benim en fazla 120 düşünüyorum oda yol boş olursa :) ortalama 70-90 arası...

17 temmuz perşembe sabah 08:00 çevre yolu Karacan petrolden (Koçtaş)YALOVA MOTOFEST e 4 motor hareket ediyoruz gelmek,katılmak isteyen arkadaşlar olursa beraber gidebiliriz...

GKN

Seyir süratiniz bize göre fazla olacak, benim en fazla 120 düşünüyorum oda yol boş olursa :) ortalama 70-90 arası...

eskihisar a kadar malum e-5 topçularda nsoora da yaklaşık 20 km yol var asfaltı pek düzgün sayılmaz..
onun için 120 lerin görüneceği de malum :)

eskihisar a kadar malum e-5 topçularda nsoora da yaklaşık 20 km yol var asfaltı pek düzgün sayılmaz..
onun için 120 lerin görüneceği de malum :)

Hımmm benim gibi hız düşkünü olmıyanlar için biçilmiş kaftan :)

Yarın Düzce'den (perşembe) akşamı kısmetse Çınarcık'tayım.

az önce aldığım bilgileri sizlere iletmek istiyorum...!
rekor deneyimi için kapıya geldiğinizde lütfen kayıt olunuz.ayrıca 4 gün sigortalanacaksınız.kayıt olmaya önemli rica ediyorum.festival alanında herkes motorsikletlerini çadırının yanına alabilecekler.
rekor deneyişi cumartesi günü saat 14.00'da yapılacaktır ve ve bir düzen halinde gruplaşma olacaktır(kimse kafasına göre bir yere geçemicek)rekor deneyişine kasksız hiç kimse katılamayacaktır.bandana VS. takayım fln kabul edilmeyecektir ve anında gruptan çıkarılacaktır.geçen sene birkaç tatsız olay yüzünden bu sene yalova trafik müdürlüğü sıkı bir denetim yapacaktır.hemen hemen herkes kontrol edilecektir.ehliyeti olmayan veya evrak eksiği olanlar zor durumda kalmamaları için gelmemeleri önemle rica ediyorum....!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar