s.a. arakasar bende 250 mct kullanıcısıyım form güzel blgi paylasımıda güzel epinize tşk ederiz benim sıkıntım var yardımcı olursanız bu arka zincir dişlisinin küçügü oluyor bundan benim şehirde bulunmuyor (sivas) bu dişli orjinali 34 ama ben küçük dişli takıcam yani 31 dişli bu konuda yardımcı olabilecek arkadasımız varsa ben copk memnunn olurum herkeze kazasız belasız sürüşler cevaplarınızı bekliyorum
Dostum benimle irtibata geçersen sana yardımcı olabilirim.
[email protected]
Modialden gelen cevap beklediğim gibi servis kodlarına göre fatura cıkışı yapılabiliyormuş yani servisden parçayı almaya meçburuz
Arkadaşlar ben derim ki mondial,i mail yağmuruyla sıkıştıralım her mail okunuyor ben ne yazdıysam başka konular için hep cevabı hem cepten memde mail olarak aldım.
Ben birkaç parçamı otm motordan istetmiştim. Hemen hemen aynı paraya yolluyorlardı. Bu konuda en de size yardımcı olabilirim.
Neden olmasın!.. Osmangazi (çarşamba) Güzargahı belirledikmi?
Dostum Uğurapay ile şöyle düşündük; diğer MCT ci arkadaşlarda -katılmak isteyen- onaylarsa biz buluşup seni eskihisar iskelesinde karşılayıp Tuzla'ya CafeMarina'da Brunch yapmayı planlıyoruz. Eğer sen bu cumartesi müsaitsen tabi.
Son düzenleme: