[Osmaniye - MT]

Selam osmaniye'li hemşehrilerim;halen İzmirde ikamet ediyorum fakat ocak 2009'da emekli olacağım. Bir motorum var,sizlere uymaya çalışabilirim.
İzmirde genellikle izmirbisiklet kulübü ile hafta sonları uzun yol bisiklet kullanmaktayım. Hazırlık amacı ile www.osmaniyebisiklet.com.tr.tc. web sitesini kurdum. Bisiklet ve motosiklet sevenler ile irtibata geçmeye çalışıyorum. Tüm osmaniyelilere selamlar, görüşmek üzere

selam millet ben vandayım yakında kadirlideyim geliyorum ...
reşit yeni işin hayırlı olsun kardeş ...

Osmaniye İl Temsilcisi
Selam osmaniye'li hemşehrilerim;halen İzmirde ikamet ediyorum fakat ocak 2009'da emekli olacağım. Bir motorum var,sizlere uymaya çalışabilirim.
İzmirde genellikle izmirbisiklet kulübü ile hafta sonları uzun yol bisiklet kullanmaktayım. Hazırlık amacı ile www.osmaniyebisiklet.com.tr.tc. web sitesini kurdum. Bisiklet ve motosiklet sevenler ile irtibata geçmeye çalışıyorum. Tüm osmaniyelilere selamlar, görüşmek üzere

Abi aramızda olmanızdan mutluluk duyarız. Bize mutlaka ayak uydurursunuz, çünkü grubun içerisinde her tarz, her model ve her cc de motor var. Bende de SCOOT marka 9.4 kg ağırlığında çok özel bir yarış bisikleti var. Büyük bir hevesle almıştım ama binemiyorum. Eğer kulübünüzden yada tanıdıklarınızdan almak isteyen olur ise satmayı düşünüyorum. Fiyat 1300 ytl. İyi günler diliyorum.

abicim gelirsen aramızda olmandan mutluluk duyarız sevgiler

selam millet ben vandayım yakında kadirlideyim geliyorum ...
reşit yeni işin hayırlı olsun kardeş ...

kardeş seni sildik ekipten ne bu ya iki yıldır geldim gelecem daha bir geziye geldin oda krossla . birde hem kross la geliyon hemde üstüm toz oldu diye napacam diyon senin gibi kross cumu olur la siee:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamunaleykum millet nasılsınız? kayıpsınız yaw aman fazla kaybolmayınnnn....

Slm Ben 2008 Model Yamaha Ybr 125 Alcam Arkadasımdan Ama Daha Faturası Kesilmemiş Plaka Yok Buna Nekadar Masraf Gider Bilen Varsa Cvp Yazsın Tşklr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Selam Selamarkadaslar Yaa Uzun Bi Zamandan Sonra Gene Geldıkkk Hepinizi Cok özledım Arkadaslar Yaa Artık Kolları Sıvamanın Zamanı Geldiiii... Kazasız Belasız Iyi Günler......

Gaziantep İl Temsilcisi
osmanıye mt gecen seneki gibi bir iftar organızasyonumu yapsak acaba gaziantep mt,adana mt,osmanıye mt ne dersınız size güzel bir kebab yapa bilirim....

düşüncelerınız nelerdır bakalım..

yusuf sen yaparsın bu organızasyonu kardeş...

osmanıye mt gecen seneki gibi bir iftar organızasyonumu yapsak acaba gaziantep mt,adana mt,osmanıye mt ne dersınız size güzel bir kebab yapa bilirim....

düşüncelerınız nelerdır bakalım..

yusuf sen yaparsın bu organızasyonu kardeş...

bensiz biyere gideni yerim şerefime ona göre haberiniz olsun:))

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: heheuheuheuheueehe way ben senin aq olm karnım agrıdı gülmektten heheheheheh

Osmaniye İl Temsilcisi
Regale hayır... Kadirli MT olarak Regal i kınıyor ve protesto ediyoruz. :farao: Ah kağan hocam ahh, nedir bizim bu dandik motorlardan çektiğimiz. Hepimizin doldurulacak bir çilesi var... Çilekeşler çetesinin elebaşı murat abi, sen, ben,reşit ve daha niceleri...:queen:

selam kadirlili hemşehrilerim. bayram haftası ve sonraki hafta oralarda olacam. motorumla beraber tabi. kadirlili mt üyeleri ile tanışmak isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar